Φρού-Φρού Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 ρε συ freakster και το μετρό για να έρθει στο Ελληνικό στον σχεδιασμό ειναι ακόμα ... Παιδάκι μου, περπατάς δήθενμου τάχαμου αμέριμνος (αφου έχεις κάνει τα μπάνια σου, εχεις ξυριστεί, φοράς το τυχερό σου πουκάμισο και το άρωμα σου (οχι πολύ όμως μην πάει απο ασφυξια η κοπελιά) την ώρα που θα την εχεις τσεκάρει οτι είναι around και της μιλάς ... Τι πιό απλό ????
χάπι Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Να υποθεσω οτι ειναι δικο σου αυτο....:roll: [πάνκυ μοντ ον] όλα δικά μου είναι ! Και οι γκόμενες ... [πάνκυ μοντ οφ] :-P:mrgreen::-P:mrgreen::-P:mrgreen:
Φρού-Φρού Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Να υποθεσω οτι ειναι δικο σου αυτο....:roll: αχ ευχαριστώ και νόμιζα οτι το είχα χάσει
Freakster Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Στανταρ τετοιου τυπου "τυχαια" συζητηση θα παιχτει. -Γεια εισαι νεα στη γειτονια; -Ναι (με υφος μπλαζε και μεγαλο τουπε ) -Ωραια καλως σε βρηκαμε -Να σαι καλα (βαρεθηκα παρτε τον κολλητσιδα απο μπροστα μου) -Τι νεα; (Ή ωραίο καιρό κανει σημερα) -Εχμ, συγγνωμη βιαζομαι -Καλα, τα λεμε αλλη φορα -(ναι καλα) Ενας μεγαλος ερωτας θα πεθανει πριν ξανα - αρχισει, για αυτο σας λεω, παμε λαου λαου (λολ) Καποια καταλληλη ευκαιρια θα κατσει. Και μην σκεφτώ την άλλη συζητηση "βουρ στο ψητο" -Γεια με θυμασαι; Απο το γυμνασιο;;; -Οχι, μπα, σε ποια ταξη ησουν; -Να στο β3 -αα -Ναι, ωραιοι καιροι ε; -.... Καλε σε θυμηθηκα, εκεινο το χαζο που μου κολλαγε ε;;; -ναι, α μπραβο. -Σιγιαααααα -(γμτ επρεπε να βαλω περισσοτερη old spice)
Φρού-Φρού Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 παγντονέ μουα που λένε και μερικοι μερικοί δεν γνωρίζεστε με την κοπέλα? Γιατί εγω κάτι τέτοιο είχα καταλάβει .... edit : LoooOOOOOooOOOOOoOOOOooooOOOoooL ρε συ !!! πολύ δραματικά τα σκέφτεσαι... αλλά και ετσι να γινει το πράμα τουλάχιστον θα ξέρεις...
χάπι Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Ενας μεγαλος ερωτας θα πεθανει πριν ξανα - αρχισει, για αυτο σας λεω, παμε λαου λαου (λολ) Καποια καταλληλη ευκαιρια θα κατσει. ...είπε ο 70χρονος φρικστερ ρίχνοντας με τρεμάμενο χέρι φαγάκι στο κατοικίδιό του...
Members gsarig Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Members Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Freakster, όσα σενάρια κι αν σκεφτείς, αυτό που τελικά θα γίνει θα είναι κάτι διαφορετικό και το πιο πιθανό, θα είναι καλύτερο από αυτό που φοβόσουν αλλά χειρότερο από αυτό που ήλπιζες. Εγώ λέω να μην το πολυσκέφτεσαι και να μην το πολυκαθυστερείς όμως... καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έκανες παρά για κάτι που δεν έκανες (που ξέρεις, μπορεί στο τέλος να την απομυθοποιήσεις κιόλας και να σου φύγει το απωθημένο).
KWSN_Men Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 κουβουσουνου συμφωνώ αλλά κατι πρέπει να κάνεις με την λιπαρότητα στο προσωπό σου βρε παιδάκι μου εσυ... Ασε που τώρα τελευταία σε βλέπω λίγο χλωμό... Με γλωσσοφάγατε. Άρχισα να φτερνίζομαι. Πάρτε λοιπόν ένα άλλο.
Φρού-Φρού Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 gsarig twelve points ... gsarique douze points .... (Λολ χαπάκι !!!)
Φρού-Φρού Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Με γλωσσοφάγατε. Άρχισα να φτερνίζομαι. Πάρτε λοιπόν ένα άλλο. εμ εμένα προσωπικά μάλλιασε η γλώσσα μου !!!
χάπι Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 χαχαχααααχααααα εξωφρενική φάτσα ρε κουβουσουνου ! Μάνσον ?
punky Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Συμφωνώ με την Μπόκοτα. Πολύ σωστός ο gsarig. Στο κάτω-κάτω ακόμη κι αν δεν τελεσφορήσει, σε ποια γυναίκα δεν αρέσει να την φλερτάρουν; Έστω και δειλά και άχαρα όπως θα το κάνεις εσύ; Να σου θυμώσει αποκλείεται.
Φρού-Φρού Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Συμφωνώ και εγω με την προβατίνα και να συμπληρώσω οτι το πολύ πολύ να του ξινίσει λίγο τα μούτρα, μη μου άπτου γκομενάκι και έτσι και τέλος ... αντε ρε freakster κάντο και εύχομαι να έχει την κατάληξη που εσυ επιθυμείς !!! (σκέψου οτι αν σου χαμογελάσει ας πούμε εχει μαυρα δόντια πράγμα που εσυ δεν έχει τύχει να προσέξεις και να ξενερώσεις πάραυτα ή ακόμα χειρότερα να βρωμάει η ανάσα της ... )
KWSN_Men Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 χαχαχααααχααααα εξωφρενική φάτσα ρε κουβουσουνου ! Μάνσον ? Ναι ο Charlie είναι. Helter Skelter is coming!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.