alexzzz Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Σνιφ σνιφ..πέρασε κιόλας ένας χρόνος; :Ρ Ξεκουράστηκες τουλάχιστον ή; Ευτυχώς ήτο Σου/κου και είχαμε αγωνιστική. Το Σαββάτο πήγα Ξάνθη, χτες είδα μερικά ματσάκια... η Παρασκευή ήταν λίγο ζόρικη αλλά μέχρι να σχολάσω.
alexzzz Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Σαν τα χιόνια... Με 30 βαθμούς έξω τι χιόνια να δούμε... και ναι... είχες δίκιο... υπέπεσα σε ατόπημα (εν γνώση μου όμως)
firewalker Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Αυτό έλειπε, να μην είναι εν γνώση σου. Τότε θα ήταν ανησυχητικά τα πράγματα...
Garnele Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Την προσοχή σας παρακαλώ. Ερώτημα που απαιτεί σοβαρή και υπεύθυνη απάντηση: Όταν λαμβάνει κανείς μέηλ από ένα γκρουπ (κοινώς έχει μορφή @googlegroups.com), μπορεί να τσεκάρει τα υπομέηλ που είναι καταχωρημένα στο γκρουπ με κάποιο τρόπο; Ευχαριστώ.
liopyr Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Μπορώ υπέυθυνα και με όλη την σοβαρότητα που με διακρίνει να δηλώσω πως.... ιδέα δεν έχω.
klainmaingr Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Λοιπόν.. αναζήτηση με την υπερεξελιγμένη μηχανή αναζήτησης του insomnia για "devil may cry". Όχι πείτε μου εσείς αν σας καλύπτουν τα results και πείτε μου... (πρώτο αποτέλεσμα το offtopic). Αφου δεν... γιατί;
alexzzz Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Εσύ φταις με αυτά που ψάχνεις... να παίξεις Tetris
Garnele Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Λοιπόν οκεη, το βρήκα. Και μετά από την συγκλονιστική ανακάλυψη που έκανα μπορώ να επιστήσω την προσοχή σας στο εξής: όταν απαντάτε σε ένα μέηλ φροντίστε να τσεκάρετε ΠΑΝΤΑ αλλά ΠΑΝΤΑ αποστολέα, διότι μπορεί (καλή ώρα) να στείλετε μία εξυπνάδα σε ένα γκρουπ 12357619586 ατόμων που περιλαμβάνει πανεπιστημιακούς και λέκτορες και τέτοιες άτιμες φάρες με αποτέλεσμα να κινδυνέψει το πτυχίο σας. RE: Synedrio gia didaktiki Istorias stin Kypro στα ελληνικά η στα κυπριακά θα είναι το συνέδριο; (χουχ) Αυτά. Άντε, 'γεια μας.
klainmaingr Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Insomnia does not approve devil topics.
parsifal Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 garnele: ναι, μπορείς εν γένει. Όταν γράφεσαι σε μία mailing list, αρχίζουν να σου έρχονται emails-απαντήσεις από την ημερομηνία εγγραφής σου και μετά. Για τις περισσότερες, υπάρχουν και archives που είναι προσπελάσιμα με web browser. Για το Google Groups συγκεκριμένα: Το μεγαλύτερο τμήμα του είναι στην ουσία mirror των κλασικών Usenet lists, με δεκάδες χιλιάδες λίστες. Μπορείς να κάνεις αναζήτηση για το θέμα που σε ενδιαφέρει από την αρχική σελίδα του Google Groups. Αν θέλεις εξελιγμένους όρους αναζήτησης, πηγαίνεις στο Advanced Search.
antonl Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Λοιπόν.. αναζήτηση με την υπερεξελιγμένη μηχανή αναζήτησης του insomnia για "devil may cry". Όχι πείτε μου εσείς αν σας καλύπτουν τα results και πείτε μου... (πρώτο αποτέλεσμα το offtopic).Αφου δεν... γιατί; Αν ψάξεις για "τίτλο μόνο" στην κατηγορία "PC games" βελτιώνονται κάπως τα πράγματα. Εξάλλου λέξεις με 3 χαρακτήρες αγνοούνται εντελώς...
parsifal Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Παρακαλώ. Για τα παιδιά πιο πάνω: Για τέτοιες δύσκολες αποστολές με 2γράμματους και 3γράμματους όρους, υπάρχει ο γούγλης. Με την προσθήκη: >site:insomnia.gr στο τέλος του search string. Επίσης, ένας πολύ καλός τρόπος για να δώσετε απάντηση σε ένα τετριμμένο ερώτημα με links προς threads του forum όπου έχει απαντηθεί το ερώτημα είναι: http://www.google.gr/search?q=τετριμμένο+ερώτημα+site:insomnia.gr
firewalker Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Υπάρχει και στην Αναζήτηση του Insomnia. Google Search.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.