Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λοιπόν.

Κοιτούσα τα google search referrals που οδήγησαν κόσμο στο μπλογκ μου.

Μερικά από αυτά:

"φοιτήτριες γαμιούνται στην Κομοτηνή"

"έλα έλα έλα γαμώ το κέρατο μου Τερλέγκας"

"κίνδυνοι κιτρικής κλομιφαίνης"

"κλομιφαίνη κίνδυνοι"

"ελλειψη τραχηλικης βλεννας"

"tock"

"απωθητικό γάτες"

"περιεργα σχεδια`·.¸¸.·´´¯`··."

"ωριμανση επιθηλιου"

"BRASOV ΜΑΓΑΖΙΑ"

"γριες που γαμιουνται"

και τέλος, πολλές φορές "τσουλάκια".

Αν γράψει κανείς "τσουλάκια" στο γκουγκλ και πατήσει "αισθάνομαι τυχερός", βγαίνει στο μπλογκ μου.

Θα ήθελα να ρωτήσω. Εχέμυθα τώρα, μεταξύ μας είμαστε.

ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΕΙ "ΤΣΟΥΛΑΚΙΑ" ΣΤΟ ΓΚΟΥΓΚΛ;

Δημοσ.

Δεν ξερω αλλά εγω στη θεση σου θα ανησυχουσα αν με ειχαν συνδεσει με το Τσουλακι...

"φοιτήτριες γαμιούνται στην Κομοτηνή" --> Ενδιαφερον για δωσε info...

Δημοσ.

Δεν νομίζω να είχα γράψει ποτέ κάτι τέτοιο! Σίγουρα η Κομοτηνή θα έχει αναφερθεί λόγω της χρήστριας γκαρνέλε, μα δε νομίζω πως οι πολυάριθμες φοιτήτριες της συμπαθούς κωμόπολης είναι οι μόνες που έχουν το προνόμιο του φικιφίκειν. Γιατί ο παλίκαρος ήταν τόσο εκλεκτικός δεν ξέρω.

Δημοσ.

Λούσιφερ, στο είπα κι άλλη φορά, ήταν μια περίοδος που είχαμε αναστατωθεί όλοι εδώ πάνω γιατί θέλαμε να βρούμε την τσόντα που ανέβασε ο πρώην μιας συμφοιτήτριας. Οπότε δεν αποκλείεται το σερτς να το έκανε κάποιος που τον ξέρεις κιόλας. Χουχ.

Δημοσ.

@λιοπύρ:

"...το κολπικό επιθήλιο εμφανίζει προοδευτική ελάττωση του πάχους του και παρατηρείται τελικά εξαφάνιση των πτυχών του και κολπική ξηρότητα. Τα κολπικά υγρά ελαττώνονται όπως και η κολπική οξύτητα και παθογόνοι μικροοργανισμοί αναπτύσσονται ευκολότερα. Ο τράχηλος ατροφεί επίσης και η έλλειψη τραχηλικής βλέννας συντελεί στην κολπική ξηρότητα. Η μήτρα παρουσιάζει επίσης ατροφικές αλλοιώσεις και στο ενδεχόμενο ύπαρξης ινομυωμάτων παρατηρείται σταδιακή συρρίκνωση, όπως επίσης και στην αδενομύωση ή τις εστίες ενδομητρίωσης. Οι ωοθήκες ατροφούν σταδιακά, όπως και όλα τα ανατομικά στοιχεία του εδάφους της πυέλου, με συνέπεια..."

@γκαρνελε:

Είμαι ο πρώην.

Επίσης, πολλά χρόνια θα ζήσεις, για σένα έγραφα τώρα.

Δημοσ.

Όποιος μου πει απο πιο κομμάτι είναι η μουσική που παίζει στο background κερδίζει cookies και invitation για το dark side.

Ξέρω μόνο ότι είναι Goran Bregovic.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...