afentiko7 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Ρε αγόρι μου. Με αυτά που λες, θα βγει κάνας παπάρας σα και του λόγου μου και θα σου πει "με αυτό το σκεπτικό, γιατί όχι ομνισλάς ή όμνιβλαξ ή "μεγάλος καθυστερημένος που ξέφυγε από την έκτρωση και ρίχνει τον παγκόσμιο μέσο όρο iq στο 0", στη γερμανία μπορεί να τον λέγανε και σκέτο "das Auschwitz Sehnsucht Denkmal"" και τότε τι θα κάνω εγώ ρε όμνισλας; θα του ρίξω μπαν; αφού του άφησες το περιθώριο. Θα σε πω τζάμπα (ή τσάμπα) μάγκα και τρομοκράτη των πλήκτρων.
CensoredX Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Θα σε πω τζάμπα (ή τσάμπα) μάγκα See what I did here? Yeah,that's an argument μαδαφακαζ!
jason_rethymno Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Πωρε μου σπάσανε τα νευρα πάλι κατι τυποι με τα μηχανακια Ενω κανονικά θα έπρεπε να βαζουν σιγαστήρα με στην πόλη αυτοι μας γράφουν
liopyr Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Και οι μπατσοι γραφουν αυτους με την σειρα τους.
soturin Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 άρα το μόνο που έμεινε είναι να γράψουμε εμείς τους μπάτσους μόνο του πάει...
afentiko7 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Ρε σεις, οι μπάτσοι μπορούν να σου ανοίξουν τη τσάντα χωρίς εισαγγελική άδεια?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 φαντάζομαι πως ναι, δεν το βρίσκω περίεργο...
klainmaingr Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Λέιπεις μια-δυό μέρες και βρίσκεις τον νυσταλέκο για μπάνιο.. Σεπτεμβριάτικα; Πρόσεχε ρε man μην αρπάξεις καμια πούντα Και για να τιμήσω το offtopic: Το κόλλημα μου γι αυτή την εβδομάδα. OST from Harold & Kumar : Escape from Guantamamo bay (πολλά γέλια)
liopyr Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Ρε σεις, οι μπάτσοι μπορούν να σου ανοίξουν τη τσάντα χωρίς εισαγγελική άδεια? Σιγά μην πάρουν άδεια και απο την αυτού εξοχότης πρόεδρο της δημοκρατίας για να σε ψάξουν... Χωρίς παρεξήγηση omni, από χωριό είσαι?
afentiko7 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 φαντάζομαι πως ναι, δεν το βρίσκω περίεργο... Σιγά μην πάρουν άδεια και απο την αυτού εξοχότης πρόεδρο της δημοκρατίας για να σε ψάξουν... Χωρίς παρεξήγηση omni, από χωριό είσαι? Ναι αλλά έτσι στα καλά καθούμενα εκεί που περπατάς μπορούν να σε σταματήσουν? Βέβαια πάντα ζητάω ταυτότητες καλού κακού αλλά μετά πρέπει να τους δείξεις και τη δικιά σου. Τώρα τι καταλαβαίνουν δεν ξέρω. Και είναι τόσο μαλάκες που κάνουν περιπολίες το απόγευμα ενώ οι κλοπές γίνονται το βράδυ.
Lucifer Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Και άμα κάνουνε περιπολίες το βράδυ πως θα κάνουνε παιδιά οι βιαστές.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 τι κάνεις Jason?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.