Lucifer Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Ε βέβαια, ποιο σωματίδιο θα ξερε το μπαόκι, το ΜΠΟΖΟΝΙΟ θα ξερε.
Chrisxxx Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Kατσε να χασουν και θα δεις πως θα πεφτουν τα τσιμεντα με ταχυτητα φωτος στον αγωνιστικο χωρο...
tmjuju Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 μεγάλη ατάκα φίλου μου στο msn (μεταφ. από greeklish): "την Κυριακή δεν θα πέφτει ούτε μποζόνιο στο ναό της Τούμπας" AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAΧΑΧΑ Καλα μπορεί να πέσει κανας λοστός τότε. Αλο τα μποζόνια και άλο οι λοστοι. Αλλωστε... για αυτό το κάνουμε το πειραμα ... για να δουμε εαν θα βρουμε κατι... αω δε βουμε Χιγγσ μπορεί να πεσουμε πανω σε κανα μπαοκι
Kasrith Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Γιατι ποιος παίζει ποδοσφαιρο? Κολοπετινίτσα - Βίτσιστα 1=1,2 Χ=3 2=4,7
afentiko7 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Όμνισλας. Τον άνθρωπο τον λέγανε Σολζενίτσιν.Πήγαινε να παίξεις. Kαι γιατί όχι Σολζένιτσιν. Η είναι Μπάγεβιτς ή Μπάγιεβιτς. Βιειρά ή Βιέρα. Αμ το άλλο οι Ολλανδοί αλλάξαν τα φώτα στον Aίαντα τον λένε Άγιαξ. Οι Ιταλοί τους Χιούη Λιούη Ντιούη τους λένε Κουί Κουό Κουά. Οι Γερμανοί τον Σκρουτζ τον λένε Ντακομπελ (ή κάτι τέτοιο). "την Κυριακή δεν θα πέφτει ούτε μποζόνιο στο ναό της Τούμπας" Στον ποιον? Πάντως με αμάξια στην τούμπα μόνο Ολυμπιακοί έχουν πάει. Ας έρθουν και αυτοί με αμάξια και ας τα αφήσουν στην Πειραιώς. Τέσπα εγώ παραδέχομαι μόνο τους Θεσσαλονικείς αναρχικούς. Εχουν πάει το κίνημα σε άλλο επίπεδο.
Lucifer Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Ρε αγόρι μου. Με αυτά που λες, θα βγει κάνας παπάρας σα και του λόγου μου και θα σου πει "με αυτό το σκεπτικό, γιατί όχι ομνισλάς ή όμνιβλαξ ή "μεγάλος καθυστερημένος που ξέφυγε από την έκτρωση και ρίχνει τον παγκόσμιο μέσο όρο iq στο 0", στη γερμανία μπορεί να τον λέγανε και σκέτο "das Auschwitz Sehnsucht Denkmal"" και τότε τι θα κάνω εγώ ρε όμνισλας; θα του ρίξω μπαν; αφού του άφησες το περιθώριο.
powerania Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=247784&page=20 Επίσης αυτοί οι καινούριοι χρήστες, από που έρχονται και είναι ένας κι ένας; Σε χαλαμε ρε?
soturin Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 easy tiger! και παίδες, χαλαρώστε λίγο, δεν είμαι εγώ ο μπαοκτζής
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Γιατι ποιος παίζει ποδοσφαιρο? facepalm.jpg
Lucifer Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Σε χαλαμε ρε? Μόνο σε ζωολογικούς κήπους σας έχω δει, δε μπορώ να κρίνω!!!! (Αστειεύομαι ε. Μην γίνει καμιά τσάμπα μανούρα. =ρ)
soturin Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 ψσστ, μάγκες, ξύλο ρε! (αντε μη φέρω το λαό της τούμπας)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.