Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
^^ γνωστός κάφρος αντι-Ολυμπιακός ο παρα-αποπάνος:P

Liopyr, κάνε ένα forward το πιέμ του wizzy, αν θες και δε βαριέσαι πλζκκθνκς!

Αγαπητέ συμforumίτη, εάν εννοείτε εμένα ως κάφρο αντι-Ολυμπιακό, τονίζω ότι αντιπαρέρχομαι πάραυτα τους χαρακτηρισμούς σας!:-D:-D Ένας απλός φίλαθλος του ΠΑΟ είμαι, ο καψερός.... :-D

Εάν παρανόησα, τότε θεωρείστε το post ως μη γενόμενο!

Δημοσ.

Ρε! Πάλι για τις ομάδες φαγωνόσασταν;

Αλέκο, με απογοήτευσες. Μόνο για την οικογένεια και για την καταγωγή αξίζει να μαλώνεις, ούτε για την ομάδα ούτε για οτιδήποτε άλλο. Πάρε για να θυμηθείς:

Δημοσ.

Έλα, όλο λόγια είστε, αλλά σκοτωθήκατε όλοι να μου στείλετε pm. :)

Δημοσ.

Πόσα αυτοκίνητα έχει κάψει κ πόσα καταστήματα έχει καταστρέψει το αθώο παιδί που του στήσανε πλεκτάνη κ θέλουν κ να βγει έξω;

Δημοσ.

Ευχαριστώ τους φίλους liopyr κ wizzy...ως γνήσιος ρουφιάνος τα μετέφερα στον εξόριστο

δεν ξέρω γιατι αλλα κατι μου λέει να πω στον liopyr να δεί το yahoo email του...Και το περίεργο είναι οτι δεν ξέρω τον liopyr και δεν ξέρω ούτε αν έχει yahoo email... έχω υπερφυσικές ικανότητες? Θα μας πει ο liopyr.

Δημοσ.
Ευχαριστώ τους φίλους liopyr κ wizzy...ως γνήσιος ρουφιάνος τα μετέφερα στον εξόριστο

δεν ξέρω γιατι αλλα κατι μου λέει να πω στον liopyr να δεί το yahoo email του...Και το περίεργο είναι οτι δεν ξέρω τον liopyr και δεν ξέρω ούτε αν έχει yahoo email... έχω υπερφυσικές ικανότητες? Θα μας πει ο liopyr.

Μήπως ξέρεις τι θα παιχτεί και στο CERN? :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...