soturin Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 παιδί! και μια από δω! πολύ αγριεμένο τον είδα τον περαδωθε και τρόμαξα edit: και η 3bit γαμείιιιιιιιι
pantnick Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Εμείς οι παραδοσιακοί ρουφιάνοι δηλαδή τίποτα? Κάντε ενα copy paste ωρέ...
soturin Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 εντάξει περίμενα πολύ σκληροπυρηνικότερα πράγματα
wizzy Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 ^^ γνωστός κάφρος αντι-Ολυμπιακός ο παρα-αποπάνος Liopyr, κάνε ένα forward το πιέμ του wizzy, αν θες και δε βαριέσαι πλζκκθνκς! Αγαπητέ συμforumίτη, εάν εννοείτε εμένα ως κάφρο αντι-Ολυμπιακό, τονίζω ότι αντιπαρέρχομαι πάραυτα τους χαρακτηρισμούς σας!:-D Ένας απλός φίλαθλος του ΠΑΟ είμαι, ο καψερός.... Εάν παρανόησα, τότε θεωρείστε το post ως μη γενόμενο!
parsifal Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Ρε! Πάλι για τις ομάδες φαγωνόσασταν; Αλέκο, με απογοήτευσες. Μόνο για την οικογένεια και για την καταγωγή αξίζει να μαλώνεις, ούτε για την ομάδα ούτε για οτιδήποτε άλλο. Πάρε για να θυμηθείς:
jason_rethymno Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Ξέρει κανείς πως μπορώ να βάλω το TorrentBar στον firefox 3 ?
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Έλα, όλο λόγια είστε, αλλά σκοτωθήκατε όλοι να μου στείλετε pm.
status Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Πόσα αυτοκίνητα έχει κάψει κ πόσα καταστήματα έχει καταστρέψει το αθώο παιδί που του στήσανε πλεκτάνη κ θέλουν κ να βγει έξω;
pantnick Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Ευχαριστώ τους φίλους liopyr κ wizzy...ως γνήσιος ρουφιάνος τα μετέφερα στον εξόριστο δεν ξέρω γιατι αλλα κατι μου λέει να πω στον liopyr να δεί το yahoo email του...Και το περίεργο είναι οτι δεν ξέρω τον liopyr και δεν ξέρω ούτε αν έχει yahoo email... έχω υπερφυσικές ικανότητες? Θα μας πει ο liopyr.
liopyr Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Ευχαριστώ τους φίλους liopyr κ wizzy...ως γνήσιος ρουφιάνος τα μετέφερα στον εξόριστο δεν ξέρω γιατι αλλα κατι μου λέει να πω στον liopyr να δεί το yahoo email του...Και το περίεργο είναι οτι δεν ξέρω τον liopyr και δεν ξέρω ούτε αν έχει yahoo email... έχω υπερφυσικές ικανότητες? Θα μας πει ο liopyr. Μήπως ξέρεις τι θα παιχτεί και στο CERN?
pantnick Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Λυπάμαι οι ικανότητες μου περιορίζονται στα emails...
red7genius Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Μήπως ξέρεις τι θα παιχτεί και στο CERN? Αυτο. http://www.disclose.tv/action/viewvideo/8511/CERN_LHC_failure/
soturin Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 μεγάλη ατάκα φίλου μου στο msn (μεταφ. από greeklish): "την Κυριακή δεν θα πέφτει ούτε μποζόνιο στο ναό της Τούμπας"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.