pantnick Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Αλήτης παιδί μου....τον ξέρω καλά εγώ...και λίγα έφαγε.
livewire Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Πραγματικα ταχύτατες οι δυνάμεις καταστολής του σάιτ.
liopyr Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 wizzy άμα δεν βαριέσαι για στείλε ένα κουτσομπολίστικο info με p.m για το τι παίχτηκε, γιατί μου φαίνεται τσάμπα του μαθαίνω "savoir vivre" του Αλεκονύστα τόσο καιρό...
soturin Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 με αφορμή τα posts των soturin και liopyr, προβλέπω ότι το downloading στη Βόρεια Ελλάαδα θα αυξηθεί κατακόρυφα. Σε συγκεκριμένη περιοχή μάλιστα.... @livewire: χωρίς να θέλω να το παίξω δικηγόρος του διαβόλου, έτυχε να παρακολουθήσω την κουβέντα πριν το ban, και ξέρω ότι ο alexzzz είπε κάτι παραπάνω από ότι έπρεπε σε άλλο μέλος. Δεν έγινε ban για αυτό που είπε στον Manuel. laptop στο χέρι και στη βάρκα γρήγορα!! alexzzz ψυχραιμία ρε maaan!!
wizzy Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 liopyr, your wish is granted! Check your pms! Όποιος άλλος ενδιαφέρεται να μάθει τι έγινε, θα τον απογοητεύσω, δεν στέλνω άλλο pm.
pantnick Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Ο χρήστης alexzzz θέλει να ενημερώσει δια στόματος του εκπροσώπου τύπου του (εγώ ντε) οτι παρακολουθεί τα threads και θα απαντήσει μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν(ξεμπαν).Τα θερμά του αγωνιστικά χαιρετίσματα.. (μετά πάλι μπαν κ.ο.κ)
livewire Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 ^^ γνωστός κάφρος αντι-Ολυμπιακός ο παρα-αποπάνος Liopyr, κάνε ένα forward το πιέμ του wizzy, αν θες και δε βαριέσαι πλζκκθνκς!
liopyr Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Λοιπόν, όσοι ενδιαφέρεστε (όχι λόγω "Κατινιάς", για εγκυκλοπαιδικούς λόγους) πείτε το τώρα να κάνω ένα "massive forward"...
pantnick Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 εγω ενδιαφέρομαι λόγω κατινιάς των υπολοίπων πάντως...
liopyr Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Το forward είναι στα χέρια του livewire. (παρακαλώ ενοχλήστε τον)
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Γιατί δεν κάνετε ένα λινκ εδώ ρε παιδιά; Μυστικό είναι;
firewalker Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 livewire, κάνε ένα forward... Μην σπάσει η αλυσίδα. Να δω τι είπε ο φίλος μου.
livewire Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στο ετοιμάζω τώρα, αρκεί να μου υποσχεθείς ότι δεν θα φτάσει στο ινμποξ του Λαρισαίου αντι-Ολυμπιακού, οκ? :Ρ
liopyr Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στο ετοιμάζω τώρα, αρκεί να μου υποσχεθείς ότι δεν θα φτάσει στο ινμποξ του Λαρισαίου αντι-Ολυμπιακού, οκ?:Ρ LoL, Μanuel δεν σε παίζουν ρε? Θα στο στείλω εγώ άμα θες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.