χάπι Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 yellow - coldplay Εύγε παππού ! Εξαίσιο τραγούδι ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1980 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 ενταξει ρε παιδια απλα ειναι χυμα στο κυμα. απο κατι χαμηλοβλεπουσες που κανουν τα χειροτερα καλυτερη ειναι αυτη βγαζει και γελιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fantomas3004 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 τι ταλενταρα ειναι αυτη!!!! ετσι ρε παρακμη παμε παμε. Γέμισε ο κόσμος ταλεντάρες ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 ναι, καλά.οι γκόμενες ζηλεύετε αυτές που οι άντρες μισούν, επειδή ποτέ δεν θα τους κάνουν στοματικό σεξ. WHAT ??? :-|(ή κάτι δεν κατάλαβα εδώ, ή ο προβατοπάνκι θεωρεί το στοματικό σεξ "κακό πράγμα") Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Κορυφή η Σάσα. Δεν την είχα ξαναδεί, πρώτη φορά την βλέπω τώρα... Θα στοιχιμάτιζα ότι είναι μια απλή καλτάκα όπως άλλες (βλ. Στελα Μπεζεντάκου, και διάφορες άλλες που δεν θυμάμαι τα ονόματά τους), αλλά με αυτό που είδα έχει κερδίσει την εκτίμηση και τον σεβασμό μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 http://www.youtube.com/watch?v=PsymvcqVc1s Best video ever? LOL ομως. Οπου George Washington βαλτε punky. Ρητορική ερώτηση alert Γιατι χαζεύω βιντεο αντι να περνώ τιμολολόγια στο excel?? :? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
punky Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Γιατι χαζεύω βιντεο αντι να περνώ τιμολολόγια στο excel?? :? Για τον ίδιο ακριβώς λόγο που χαζεύεις τη νέα/παλιά γειτόνισσα από το παράθυρο, αντί να της μιλήσεις. Προτιμάς να τον παίζεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Εγώ πάντος στη Μπάστα δε χαράμιζα ούτε μούτζα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Houston Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 ναι, καλά.οι γκόμενες ζηλεύετε αυτές που οι άντρες ζηλεύουν, επειδή πάντα θα τους κάνουν στοματικό σεξ. είπε ο punky ηδυπαθώς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Houston Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Εγώ πάντος στη Μπάστα δε χαράμιζα ούτε μούτζα. σπέρμα όμως....λολλλλλλλλλλλλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 κουβουσουνου συμφωνώ αλλά κατι πρέπει να κάνεις με την λιπαρότητα στο προσωπό σου βρε παιδάκι μου εσυ... Ασε που τώρα τελευταία σε βλέπω λίγο χλωμό... Freakster συμφωνώ, να της πιάσεις την κουβέντα της κοπελιάς και ασε τα τιμολόγια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Freakster συμφωνώ, να της πιάσεις την κουβέντα της κοπελιάς και ασε τα τιμολόγια.. ε, άμα συμφωνείς κι εσύ ... :-P (βρε "χρυσο" τον είχα κάνει ένα απόγευμα να της μιλήσει της κοπέλας αλλά...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 ε, άμα συμφωνείς κι εσύ ... :-P (βρε "χρυσο" τον είχα κάνει ένα απόγευμα να της μιλήσει της κοπέλας αλλά...) Nαι το είδα και ευγε χαπακάκι μου καλό αλλά εγω έπηζα τότε που εσείς χαζοχαρουμενιάζατε εδω ναι ρε, να της μιλήσει αμαρτία είναι ... και αν ???? αν δεν πάλι τι είχαμε τι χάσαμε ψολέω σε ξεχάσαμε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Για τον ίδιο ακριβώς λόγο που χαζεύεις τη νέα/παλιά γειτόνισσα από το παράθυρο, αντί να της μιλήσεις. Προτιμάς να τον παίζεις. Μην ξύνεις πληγές ρε, θα βάλω φωτιά να τα κάψω τα τιμολόγια Κορίτσια στη φάση του σχεδιασμού είμαι ακόμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 όποιος δε θέλει να υλοποιήσει, 10 χρόνια σχεδιάζει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.