Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ε το μόνο που παίζει είναι η Νεα Υορκη αν ακριβύνουν τα ΝΑΥΛΑ μέχρι να ανανεώσω τη βύζα. Το γενέθλιο τριπ είναι 10ημερο.

Καλή προσπάθεια, αν το χα δει πρώτο θα πιανε.

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παντως (κουτσομπολιο) καλα τα εχει παει ο The_WingedDemon μεχρι τωρα.

2 threads / 2 Locks σε μια ωρα?

(ενα νεο πολλα υποσχομενο ταλεντο αναμεσα μας, yeahh, damn it)! :-D

Δημοσ.

εντάξει ρε, ως νέος καλά τα πήγε, δεν θα συνεχίσει να γράφει αβέρτα ό,τι του ρχεται, θα μάθει

ξαναρωτάω μία, το peep show το χει δει κανείς, αξίζει?

Δημοσ.
εντάξει ρε, ως νέος καλά τα πήγε, δεν θα συνεχίσει να γράφει αβέρτα ό,τι του ρχεται, θα μάθει

Kαι βαδιζει απτοητος για το 3 στα 3 B)

ξαναρωτάω μία, το peep show το χει δει κανείς, αξίζει?

Δεν το εχω δει, αλλα στο quote-αρω για εμφαση, επειδη με το post μου αλλαζει η σελιδα μαλλον...

edit: τελικα δεν αλλαζει.

Δημοσ.

και στο ένα που δεν κλειδώθηκε πήρε καφροαπάντηση:lol::lol:

ρε παίδες, τον πάω τον τύπο, τουλάχιστον δεν είναι εχθρικός ή κομπλεξικός όπως διάφοροι άλλοι

Δημοσ.
και στο ένα που δεν κλειδώθηκε πήρε καφροαπάντηση:lol::lol:

ρε παίδες, τον πάω τον τύπο, τουλάχιστον δεν είναι εχθρικός ή κομπλεξικός όπως διάφοροι άλλοι

Η απάντηση που πήρε ήταν κορυφαία!! Όντως σε σχέση με κάτι άλλους περίεργους είναι συμπαθητικός. :-D

Δημοσ.

Έχω μια απορία και θέλω μόνο σοβαρές και τεκμηριωμένες απαντήσεις.

Όλα αυτά τα thread που ανοίγουν κατα καιρούς προς δική μας τέρψιν, τα ανοίγει ένα άτομο που κάθε φορά φτιάχνει και άλλο λογαριασμό (συνεπώς τα ανοίγει επίτηδες κάποιος που μας νοιάζεται), ή τα ανοίγουν όντως άκυρα παροδικά μέλη εν αγνοία του τι πρόκειτε να επακολουθήσει (συνεπώς, το σύμπαν νοιάζεται για το insomnia...)?

Δημοσ.
Έχω μια απορία και θέλω μόνο σοβαρές και τεκμηριωμένες απαντήσεις.

Όλα αυτά τα thread που ανοίγουν κατα καιρούς προς δική μας τέρψιν, τα ανοίγει ένα άτομο που κάθε φορά φτιάχνει και άλλο λογαριασμό (συνεπώς τα ανοίγει επίτηδες κάποιος που μας νοιάζεται), ή τα ανοίγουν όντως άκυρα παροδικά μέλη εν αγνοία του τι πρόκειτε να επακολουθήσει (συνεπώς, το σύμπαν νοιάζεται για το insomnia...)?

@sellers σου αρκεί ως απάντηση?:P

Δημοσ.
!!!

Τον Οκτώβριο θα πάω Βερολίνο-Αμβούργο-Κοπεγχάγη-Σκάγκεν για τα γενέθλιά μου!

12-21 Δεκέμβρη Νέα Υόρκη νέας βίζας θέλουσας και 23-4 Παρίσι-Βιέννη!

Το έχω ήδη κλειδώσει.

Αρχίζω και υποπτεύομαι πως όλα όσα είχαν ειπωθεί περί αμοιβών των mods,πέραν του εύθυμου και χιουμοριστικού ύφους,αληθεύουν.

Δημοσ.
Αρχίζω και υποπτεύομαι πως όλα όσα είχαν ειπωθεί περί αμοιβών των mods,πέραν του εύθυμου και χιουμοριστικού ύφους,αληθεύουν.

Δεν είναι mod κανενός τυχαίου forum, είναι mod του forum που αναφέρθηκε στην ιστοσελίδα του CERN!! :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...