Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ερωτηση.

το εχω δει σε ταινιες αλλα το παρατηρω και τωρα.οι υποψηφιοι για προεδρια στις ΗΠΑ οταν κανουν καποια ομιλια σε μικρη αποσταση απο κει που στεκονται,υπαρχουν 2 stand με διαφανα πλαισια.ξερεις κανεις τι ειναι αυτα;

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Nαι μπορεις.

Στα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίσω αναφέρει και ένα λογαριασμό του ΟΤΕ όμως. Τι θα κάνω μ' αυτό;

Δημοσ.
Αλεξίσφαιρα τζάμια.

Είδανε ότι μπήκανε σε πολύ κόπο με την δολοφονία του Kennedy κ είπανε να απλουστεύσουν λίγο τα πράγματα..κοινός να μην κουνιέται ο υποψ(ή)(ό)φιος;) :D

Δημοσ.
Αλεξίσφαιρα τζάμια.

το σκεφτηκα να σου πω την αληθεια,αλλα ειναι πολυ μικρα και δεν καλυπτουν ουτε κατα διανοια τα σημεια απο τα οποια μπορει να πυροβοληθει ο ομιλητης...:fear:

• Super Moderators
Δημοσ.
ερωτηση.

το εχω δει σε ταινιες αλλα το παρατηρω και τωρα.οι υποψηφιοι για προεδρια στις ΗΠΑ οταν κανουν καποια ομιλια σε μικρη αποσταση απο κει που στεκονται,υπαρχουν 2 stand με διαφανα πλαισια.ξερεις κανεις τι ειναι αυτα;

Φυσικά δεν είναι αλεξίσφαιρα τζάμια (common misconception) αλλά ειδικές οθόνες προβολής του λόγου που εκφωνείται.

http://en.wikipedia.org/wiki/Teleprompter

;)

Δημοσ.

computer-nerds του κόσμου ενωθείτε!

πώς να καθαρίσω το πληκτρολόγιο από τα γαμοψίχουλα που πέφτουν κάτω από τα κουμπια

easiest solution wins a weekend at Bernie's

Δημοσ.

Εγω το γυρνάω και το χτυπαω λιγο στην ακρουλα και πεφτουν ολα (μονο κερματα δεν εχω βρει ακομα :-)). Μετα το ψεκαζω με ενα σπρει που βγαζει αερα και υστερα με ενα σπρει αφρου (πρεπει να εχει αρκετα χημικα μεσα) που πηρα απο το πλαισιο.

• Super Moderators
Δημοσ.
computer-nerds του κόσμου ενωθείτε!

πώς να καθαρίσω το πληκτρολόγιο από τα γαμοψίχουλα που πέφτουν κάτω από τα κουμπια

easiest solution wins a weekend at Bernie's

αγοράζοντας καινούριο...works EVERYTIME! (lol)

Δημοσ.
Στα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίσω αναφέρει και ένα λογαριασμό του ΟΤΕ όμως. Τι θα κάνω μ' αυτό;

Αν θελεις να μπεις στο δικτυο τους χωρις να εχεις παγιο οτε γινεται,δεν χρειαζεται να κανεις συνδεση οτε. Θα τους παρεις τηλεφωνο και θα κανεις την αιτηση, θα σου εξηγησουν τι θα κανεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...