phsonia Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Εγώ έχασα την γιαγιά μου την παρασκευή ετών 89.... Στην δουλεία επικρατή ησυχία... Αν και ώρες ώρες τα νεύρα μου .... Ελπίζω να βγει σύντομα το άτομο που θα μπει νοσοκομείο... Άμα θέλεις αίμα πες μου... έχω αιματοκρίτη 53 χωρίς να πίνω και να καπνίζω και πρέπει να δίνω αίμα έτσι και αλλιώς... είμαι Α+ Κουράγιο με την δουλειά... άψογος Ευχαριστώ!!!Πάντα βλέπω αισιόδοξα ΤΑ ΠΑΝΤΑ...σε βαθμό Βλακείας και αυτό θα γίνει και εκείνο θα γίνει...όσο για τη δουλειά θα βγω έξω για τσιγάρα και θα γυρίσω... σε 2 χροόνια...Το άτομο είναι νέο, μαζί μου στη δουλειά κάποια χρονάκια και πολύ αξιόλογο και δε παίζει τίποτα με αίμα...Είναι άλλη φάση
papahlamidas Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 άψογος Ευχαριστώ!!!Πάντα βλέπω αισιόδοξα ΤΑ ΠΑΝΤΑ...σε βαθμό Βλακείας και αυτό θα γίνει και εκείνο θα γίνει...όσο για τη δουλειά θα βγω έξω για τσιγάρα και θα γυρίσω... σε 2 χροόνια...Το άτομο είναι νέο, μαζί μου στη δουλειά κάποια χρονάκια και πολύ αξιόλογο και δε παίζει τίποτα με αίμα...Είναι άλλη φάση Όποια φάση και να είναι εύχομαι ότι καλύτερο... Το κάπνισμα έχει τα καλά του.... Ξεκλέβεις χρόνο...
phsonia Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 papahlamidas Για wallpaper που ψάχνεις δε ξέρω αν βρεις κάτι ενδιαφέρον στο national geographic απο google κκαι κάνεις save τις photos που σου αρέσουν.Μπορεί να έχει και το κάστρο σου.
papahlamidas Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 papahlamidasΓια wallpaper που ψάχνεις δε ξέρω αν βρεις κάτι ενδιαφέρον στο national geographic απο google κκαι κάνεις save τις photos που σου αρέσουν.Μπορεί να έχει και το κάστρο σου. Δεν με ενδιαφέρουν αυτές του Nation Geographic θέλω οπωσδήποτε αυτή που είχε στα Millennium
phsonia Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν με ενδιαφέρουν αυτές του Nation Geographic θέλω οπωσδήποτε αυτή που είχε στα Millennium Έψαξες στο themeworld.com ?
Freakster Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Όταν πας σε γιατρό και σου βγάζει έλκος, γαστρίτιδα και οισοφαγίτιδα μαζί με κανά δυο άλλα συνοδά, περνά η ζωή μπροστά απο τα μάτια σου. Και ειδικότερα το άγχος και οι μαλακίες που έτρωγες μια ζωή. Τσεκάρετε το.
papahlamidas Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Όταν πας σε γιατρό και σου βγάζει έλκος, γαστρίτιδα και οισοφαγίτιδα μαζί με κανά δυο άλλα συνοδά, περνά η ζωή μπροστά απο τα μάτια σου. Και ειδικότερα το άγχος και οι μαλακίες που έτρωγες μια ζωή. Τσεκάρετε το. Καλά σίγουρα....
parsifal Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Όταν πας σε γιατρό και σου βγάζει έλκος, γαστρίτιδα και οισοφαγίτιδα μαζί με κανά δυο άλλα συνοδά, περνά η ζωή μπροστά απο τα μάτια σου. Και ειδικότερα το άγχος και οι μαλακίες που έτρωγες μια ζωή. Τσεκάρετε το. Ευχαριστώ, δε θα πάρω. Έχω τσιμπήσει...
thanocaster Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Όταν πας σε γιατρό και σου βγάζει έλκος, γαστρίτιδα και οισοφαγίτιδα μαζί με κανά δυο άλλα συνοδά, περνά η ζωή μπροστά απο τα μάτια σου. Και ειδικότερα το άγχος και οι μαλακίες που έτρωγες μια ζωή. Τσεκάρετε το. Εμένα, πάλι, γιατί περνάνε όλα τα φακελάκια μπροστά από τα μάτια μου όταν πάω σε γιατρό, δεν το καταλαβαίνω... :rolleyes:
Sirina Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 To rapidshare δουλευει κανονικα? Οχι μονο δεν μπαινω στην σελ και δε μπορω να τσεκαρω τον πριμιουμ λογαριασμο μου αλλα και κανενα ρσ λινκ δεν δουλευει. Ξερει κανεις κατι?
andreapaog328 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 ναι κάνει κάτι κολλήματα απο νωρίς το απόγευμα
liakos18 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Παιδιά μήπως ξέρετε αν μπορώ να κάνω αίτηση για Internet + τηλεφωνία από τη HOL χωρίς να έχω ΟΤΕ;
soturin Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Τα μισά μου μηχανήματα τρέχουν Linux και τα άλλα μισά Windows. Καθαρές δουλειές και η φλωριά μακριά από μας. parsifal, πόσα μηχανήματα έχεις πια?!! 6 will you marry me?
flo1 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Παιδιά μήπως ξέρετε αν μπορώ να κάνω αίτηση για Internet + τηλεφωνία από τη HOL χωρίς να έχω ΟΤΕ; Nαι μπορεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.