Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εγώ έχασα την γιαγιά μου την παρασκευή ετών 89.... :cry:

Στην δουλεία επικρατή ησυχία...

Αν και ώρες ώρες τα νεύρα μου ....

Ελπίζω να βγει σύντομα το άτομο που θα μπει νοσοκομείο...

Άμα θέλεις αίμα πες μου... έχω αιματοκρίτη 53 χωρίς να πίνω και να καπνίζω και πρέπει να δίνω αίμα έτσι και αλλιώς... είμαι Α+

Κουράγιο με την δουλειά...

άψογος :o

Ευχαριστώ!!!Πάντα βλέπω αισιόδοξα ΤΑ ΠΑΝΤΑ...σε βαθμό Βλακείας και αυτό θα γίνει και εκείνο θα γίνει...όσο για τη δουλειά θα βγω έξω για τσιγάρα και θα γυρίσω... σε 2 χροόνια:whistle:...Το άτομο είναι νέο, μαζί μου στη δουλειά κάποια χρονάκια και πολύ αξιόλογο και δε παίζει τίποτα με αίμα...Είναι άλλη φάση:fear:

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
άψογος :o

Ευχαριστώ!!!Πάντα βλέπω αισιόδοξα ΤΑ ΠΑΝΤΑ...σε βαθμό Βλακείας και αυτό θα γίνει και εκείνο θα γίνει...όσο για τη δουλειά θα βγω έξω για τσιγάρα και θα γυρίσω... σε 2 χροόνια:whistle:...Το άτομο είναι νέο, μαζί μου στη δουλειά κάποια χρονάκια και πολύ αξιόλογο και δε παίζει τίποτα με αίμα...Είναι άλλη φάση:fear:

Όποια φάση και να είναι εύχομαι ότι καλύτερο...

Το κάπνισμα έχει τα καλά του....

Ξεκλέβεις χρόνο...

Δημοσ.

papahlamidas

Για wallpaper που ψάχνεις δε ξέρω αν βρεις κάτι ενδιαφέρον στο national geographic απο google κκαι κάνεις save τις photos που σου αρέσουν.Μπορεί να έχει και το κάστρο σου.

Δημοσ.
papahlamidas

Για wallpaper που ψάχνεις δε ξέρω αν βρεις κάτι ενδιαφέρον στο national geographic απο google κκαι κάνεις save τις photos που σου αρέσουν.Μπορεί να έχει και το κάστρο σου.

Δεν με ενδιαφέρουν αυτές του Nation Geographic θέλω οπωσδήποτε αυτή που είχε στα Millennium

Δημοσ.

Όταν πας σε γιατρό και σου βγάζει έλκος, γαστρίτιδα και οισοφαγίτιδα μαζί με κανά δυο άλλα συνοδά, περνά η ζωή μπροστά απο τα μάτια σου. Και ειδικότερα το άγχος και οι μαλακίες που έτρωγες μια ζωή. Τσεκάρετε το.

Δημοσ.
Όταν πας σε γιατρό και σου βγάζει έλκος, γαστρίτιδα και οισοφαγίτιδα μαζί με κανά δυο άλλα συνοδά, περνά η ζωή μπροστά απο τα μάτια σου. Και ειδικότερα το άγχος και οι μαλακίες που έτρωγες μια ζωή. Τσεκάρετε το.

Καλά σίγουρα....

Δημοσ.

Ευχαριστώ, δε θα πάρω. Έχω τσιμπήσει...

Δημοσ.

Εμένα, πάλι, γιατί περνάνε όλα τα φακελάκια μπροστά από τα μάτια μου όταν πάω σε γιατρό, δεν το καταλαβαίνω... :rolleyes::rolleyes:

Δημοσ.

To rapidshare δουλευει κανονικα? Οχι μονο δεν μπαινω στην σελ και δε μπορω να τσεκαρω τον πριμιουμ λογαριασμο μου αλλα και κανενα ρσ λινκ δεν δουλευει. Ξερει κανεις κατι?

Δημοσ.
Τα μισά μου μηχανήματα τρέχουν Linux και τα άλλα μισά Windows. Καθαρές δουλειές και η φλωριά μακριά από μας.

parsifal, πόσα μηχανήματα έχεις πια?!!

6

1220778920472cs4ln8.jpg

will you marry me?

Δημοσ.
Παιδιά μήπως ξέρετε αν μπορώ να κάνω αίτηση για Internet + τηλεφωνία από τη HOL χωρίς να έχω ΟΤΕ;

Nαι μπορεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...