pappous_soulis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Το στήνεις μόνος σου και μαθαίνεις,το καλύτερο. Κι άμα κάψεις και τίποτα δε πειράζει
soturin Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Φασισμός! ασε και τίποτα να γίνει πανικός, ένα βράδυ να ξεδώσουμε λίγο
Lucifer Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Φασισμός!ασε και τίποτα να γίνει πανικός, ένα βράδυ να ξεδώσουμε λίγο Να κοπάσουν οι ζέστες και ο πανικός του Σεπτέμβρη.
Kasrith Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Ξέρει κανείς πως βάζουνε spoiler? [σποιλερ]γραφεις[/σποιλερ] τοσο απλα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 yes and now u are a rocket scientist!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 rofl τα σπάσε...
alexzzz Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Κανένα καλό site για wallpapers;;; Όχι deviant art... το έχω ξεφυλλίσει (για την ανάλυση μου). Κάτι άλλο.
poscaman Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 InterfaceLIFT MOTA.RU Walpapers4Me.com Airphotos Hebus.com
alexzzz Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 InterfaceLIFTMOTA.RU Walpapers4Me.com Airphotos Hebus.com Την δροσιά τους να έχεις παλικάρι μου.
phsonia Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Ειμαι στη δουλειάααααα....Δεν έχω όρεξη αν και έχω να κάνω ένα σωωροοο...άπλα τα κοιτάω και με κοιτούν. Τα έχω δει όλα....Δικό μου άτομο μπαινει νοσοκομείο....Κάνενα καλό νέοοοο????Αν έχετε....Πείτε μου να χαρώ...sorry αλλά δεν πάει άλλο....
papahlamidas Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Ψάχνω ένα Wallpaper και δεν μπορώ να το βρω πουθενά! Εάν θυμάστε στα Millennium είχε ένα wallpaper με ένα κάστρο στην Γαλλία το Chateau Chambord το έχω σε ανάλυση 800χ600 αλλά το θέλω σε πολύ μεγαλύτερη και φυσικά να είναι η ίδια φωτογραφία με αυτή που είχαν τα windows! Δεν συμβιβάζομαι με άλλες φωτογραφίες του κάστρου... Ψάχνω μόνο την συγκεκριμένη! Ορίστε και μία φώτο από το κάστρο για να καταλάβετε ποια λέω. Castle
papahlamidas Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Ειμαι στη δουλειάααααα....Δεν έχω όρεξη αν και έχω να κάνω ένα σωωροοο...άπλα τα κοιτάω και με κοιτούν.Τα έχω δει όλα....Δικό μου άτομο μπαινει νοσοκομείο....Κάνενα καλό νέοοοο????Αν έχετε....Πείτε μου να χαρώ...sorry αλλά δεν πάει άλλο.... Εγώ έχασα την γιαγιά μου την παρασκευή ετών 89.... Στην δουλεία επικρατή ησυχία... Αν και ώρες ώρες τα νεύρα μου .... Ελπίζω να βγει σύντομα το άτομο που θα μπει νοσοκομείο... Άμα θέλεις αίμα πες μου... έχω αιματοκρίτη 53 χωρίς να πίνω και να καπνίζω και πρέπει να δίνω αίμα έτσι και αλλιώς... είμαι Α+ Κουράγιο με την δουλειά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.