Toufas Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 λοιπον το template ειναι καντε δικες σας ιστοριες δικια μου:
alexzzz Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Πολύχρονος Αλέκο! Χρόνια σου πολλά mate!! Ευχαριστώ παίδες.
Freakster Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 True story, τα ονόματα έχουν αλλάξει για να προστατευτούν οι αθώοι. btw και δεν το κάνουμε game thread? Hey, χρόνια πολλά αλεξ, πολύχρωμος (με κολλησες και το πετάω σε όλες τις γιορτές )
aledjo Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 ξερω τι θελω! θελωωωωωωωωωωωωωω :cry::cry::cry:
Members gsarig Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Members Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Hey, χρόνια πολλά αλεξ, πολύχρωμος (με κολλησες και το πετάω σε όλες τις γιορτές ) Πολύχρωμος κι εντοιχισμένος ε;
Freakster Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Και όταν μου λένε ευχαριστώ γιατί δεν άκουσαν τι τους είπα, πέφτει πνιχτό γέλιο :pp
alexzzz Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Hey, χρόνια πολλά αλεξ, πολύχρωμος (με κολλησες και το πετάω σε όλες τις γιορτές ) Πολύχρωμος κι εντοιχισμένος ε; Και όταν μου λένε ευχαριστώ γιατί δεν άκουσαν τι τους είπα, πέφτει πνιχτό γέλιο :pp Ήρθε η μέρα να το λουστώ και εγώ ... ευχαριστώ πάντως !
Members gsarig Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Members Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Και όταν μου λένε ευχαριστώ γιατί δεν άκουσαν τι τους είπα, πέφτει πνιχτό γέλιο :pp Χεχε, ναι ξέρω... η πλάκα είναι ότι συχνά ο άλλος καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά, μαγκώνεται λίγο αλλά τελικά σκέφτεται πως απλώς δεν άκουσε καλά... Α, κάτι παρόμοιο κάνω επίσης συχνά και με το κρατάς / κερατάς (π.χ. "κερατάς λίγο;") .
soturin Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 το άσχετο post: τα enermax τροφοδοτικά είναι καλά?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 είναι καλά αλλά μόνο η σειρά Galaxy αξίζει κάπως... overpriced ομως
KWSN_Men Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Όχι και Thermaltake ρε παλικάρια. Για κανένα καγκουρο-ανεμιστηράκι καλή είναι, αλλά όχι και τροφοδοτικό. Τα Enermax είναι πολύ καλά, ειδικά παιότερα μοντέλα που ήταν αθάνατα. Αλλά και overpriced. Heroichi κανείς;
Sellers Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Για δώστε λίγο τα φώτα σας... Σκοπεύω να πάρω What's up και θέλω να ρωτήσω 2 πράγματα. Το Call Them All 600 στέλνω 5 ευρώ και μιλάω 600 λεπτά προς οποιοδήποτε τηλέφωνο what's up? Δεν υπάρχει και μια άλλη υπηρεσία που δηλώνεις 2 νούμερα what's up και μιλάς με αυτα 1 λεπτό το λεπτό??? Αυτήν πως λέγεται?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.