Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

True story, τα ονόματα έχουν αλλάξει για να προστατευτούν οι αθώοι.

1220778920472cs4-.jpg

btw και δεν το κάνουμε game thread?

Hey, χρόνια πολλά αλεξ, πολύχρωμος (με κολλησες και το πετάω σε όλες τις γιορτές :P )

• Members
Δημοσ.

Hey, χρόνια πολλά αλεξ, πολύχρωμος (με κολλησες και το πετάω σε όλες τις γιορτές :P )

Πολύχρωμος κι εντοιχισμένος ε; :-D:P

Δημοσ.

Πολύχρωμος κι εντοιχισμένος ε; :-D:P

Και όταν μου λένε ευχαριστώ γιατί δεν άκουσαν τι τους είπα, πέφτει πνιχτό γέλιο :pp

Ήρθε η μέρα να το λουστώ και εγώ ... ευχαριστώ πάντως ! :-)

• Members
Δημοσ.
Και όταν μου λένε ευχαριστώ γιατί δεν άκουσαν τι τους είπα, πέφτει πνιχτό γέλιο :pp

Χεχε, ναι ξέρω... η πλάκα είναι ότι συχνά ο άλλος καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά, μαγκώνεται λίγο αλλά τελικά σκέφτεται πως απλώς δεν άκουσε καλά... Α, κάτι παρόμοιο κάνω επίσης συχνά και με το κρατάς / κερατάς (π.χ. "κερατάς λίγο;") :P.

Δημοσ.

Όχι και Thermaltake ρε παλικάρια. Για κανένα καγκουρο-ανεμιστηράκι καλή είναι, αλλά όχι και τροφοδοτικό.

Τα Enermax είναι πολύ καλά, ειδικά παιότερα μοντέλα που ήταν αθάνατα. Αλλά και overpriced.

Heroichi κανείς;

Δημοσ.

Για δώστε λίγο τα φώτα σας...

Σκοπεύω να πάρω What's up και θέλω να ρωτήσω 2 πράγματα. Το Call Them All 600 στέλνω 5 ευρώ και μιλάω 600 λεπτά προς οποιοδήποτε τηλέφωνο what's up? Δεν υπάρχει και μια άλλη υπηρεσία που δηλώνεις 2 νούμερα what's up και μιλάς με αυτα 1 λεπτό το λεπτό??? Αυτήν πως λέγεται?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...