Chrisxxx Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Χρόνια Πολλά Περιμενουμε κερασματακι, τσιγκουνη
alexzzz Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Ευχαριστώ παιδιά. Να με έχετε να με χαίρεστε!!! Όσο για το κέρασμα... κλικ και μια φωτό
Chrisxxx Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Nα παρω 2; Πλακα, πλακα πρεπει να παω στο χωριο να φτιαξει κανα ποντιακο φαι η γιαγια να γουσταρουμε.
alexzzz Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Να έρθω και εγώ γιατί εδώ η Γιάγια (δεν έκανα λάθος στον τόνο...) με ξέχασε;
Chrisxxx Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Ελα για ζεστα πιροσκι με πατατα ή βαρενικα... Μπορω να φαω τεραστιες ποσοτητες και απο τα 2! μεχρι να με πονεσει το στομαχι, ισως και λιγο παραπανω.
lefi Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Είναι ένα ζήτημα που θέλω να σχολιάσω και δεν ήθελα να χαραμήσω νέο topic (επίσης ελπίζω να μην σηζητήθηκε και δεν το εντόπισα). Τι σημβαίνει με αυτούς τους ζητιάνους; 1) Κάθεσαι σε μία καφετέρια και έρχεται ο ένας μετά τον άλλο εάν τους μετρήσεις θα βγει αστρονομικό ποσό. 2)Είναι κάτι απατεώνησσες που βαριούνται να δουλέψουν η έχουν βολευτεί γενικά και παρακαλάνε για λεφτά για "επιπλέον εισόδημα". Τι έσχος είναι αυτό;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 καλά αυτό το "έσχος" βγάζει μάτι... (όχι πως είναι το μόνο βέβαια )
liakos18 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Ελα για ζεστα πιροσκι με πατατα ή βαρενικα... Μπορω να φαω τεραστιες ποσοτητες και απο τα 2! μεχρι να με πονεσει το στομαχι, ισως και λιγο παραπανω. Πω πω τι μου κάνετε μεσημεριάτικα... Πώς να συμβιβαστώ με μακαρόνια τώρα;
angmar Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δε λέμε τη ΛΗΘΗΝΟΗ ε;;; Όχι, πιό άνω. Δυστυχώς... Νιώθω σοφότερος από χτες.... Πολύχρονος Αλέκο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.