Members gsarig Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Members Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 ULTIMATE PWNAGE!! χρήστης την είπε στον mod, παραιτήσουυ ρεεε Και μην ξεχνάμε πως η συγκεκριμένη ερώτηση δεν έπρεπε να είχε γίνει στο συγκεκριμένο thread, αλλά σε αυτό του Firefox :p:p (...βλέπω το ban να 'ρχεται κατά πάνω μου με δρασκελιές )
Freakster Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 αστο, δεν συμμετεχω αλλο στο θρεντ με το πιασιμο γιατι θα με πιασουν τα νευρα μου
Freakster Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 lol ε απο διαγωνισμα εξαμηνου ερχομαι και υπνο τριων ωρων, λογικο
leftermann Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 προσπαθώ εδώ και ώρα να αγοράσω και να κατεβάσω ένα τραγουδάκι, και δεν μπορώ. Μπορεί κανείς να βοηθήσει; Τι στο διάολο, τόσο δύσκολο είναι το νόμιμο mp3 downloading;
angmar Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Γιατί νομίζεις οτι όλοι τα κατεβάζουν "πλαγίως"; Είναι η δυσκολία του νόνιμου που τους αποτρέπει! :Ρ
leftermann Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 μωρέ δεν το βρίσκω πουθενά πλαγίως, αλλιώς θα του έλεγα... Τι στον π@@τσο πρέπει να κάνω για να αγοράσω αυτό το κωλοτράγουδο;;;
klainmaingr Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 enjoy... download me to videodownloadhelper... μετά με το super κάνε encode flv ->mp3. Τέλος...
CensoredX Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 μωρέ δεν το βρίσκω πουθενά πλαγίως, αλλιώς θα του έλεγα... Τι στον π@@τσο πρέπει να κάνω για να αγοράσω αυτό το κωλοτράγουδο;;; Εχεις pm.
Lucifer Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Παίζω με τον ανιψιό μου, θα απαντήσω στις αναίσχυντες κατηγορίες σας μόλις εξαντληθώ.
Freakster Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 οι χοντρές έχουν "καμπύλες"οι άσχημες έχουν "χαρακτήρα" οι κοκκαλιάρες είναι "μοντέλα" μόνο οι άντρες είναι άσχημοι μπυροκοιλιάδες - λαππάδες. το είχε γραμμένο στο θρανίο που καθόμουν, μεγάλη σοφία.
leftermann Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 enjoy... download me to videodownloadhelper... μετά με το super κάνε encode flv ->mp3. Τέλος... το έχω κάνει ήδη για να το ψιλοακούω σπίτι. Η ποιότητα όμως είναι πολύ χαμηλή. Εχεις pm. Είσαι αρχηγός. Το πάρτυ μας θα είναι καλύτερο τώρα . Είσαι καλεσμένος.
alexzzz Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Το θέμα με το που θα φάμε κάνα φράγκο το αφήσαμε έτσι, ε; Την Κυριακή έχω γενέθλια, τι δώρο να μου πάρω; edit: απαντήσεις του στυλ "ταξίδια" κτλ κτλ θα αγνοηθούν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.