punky Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 ποσο μπορει να κοστίζει ενα καλό i pod ? ε, ξεκινάνε από 160 Ευρώ (το ipod nano 2GB) και πάνε μέχρι 400 Ευρώ (το μεγάλο των 80GB). Yπάρχει και το shuffle (χωρίς οθόνη στο 1GB) με 80 Ευρώ. εσύ σταμάτα να ναρκισσεύεσαι και να αυτοθαυμάζεσαι γιατί ΟΥΤΕ το cyber sex δε θα σου μείνει...:twisted: δεν αυτοθαυμάζομαι. απλά αναπαράγω αυτά που οι γκόμενες λένε για μένα. και κοκκινίζω, η αλήθεια είναι, από σεμνότητα. κάθε φορά.
red7genius Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 αχ μη με πιέζεις ! Δεν μπορώ να πω το όνομά του επί ματαίω... :-P:mrgreen: ok δεν σε πιεζω
red7genius Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 edit/ ποιο απ' όλα τα "τρελά αγόρια" ? [/punky mode on] ε καλα δεν ειμαστε και πολλοι εδω μεσα [/punky mode off]
χάπι Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 ΛΟΛΟΛΟΛΟΛΟΛΟΛ ρε κόκκινες7διάνοιες ! [πανκυ μοντ ον] ολοι κι όλα αναφέρονται σ'εμένα διότι εγώ ειμί το φως και το κέντρο του Κόσμου ![/πάνκυ μοντ οφ] :-P
Φρού-Φρού Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 τι μ@λάκες είστε ρε ? no offence αλλα βγαίνω απο τα ρούχα μου... Εγω δεν έχω ξαναγνωρίσει πιο ταπεινό και πιο συνεσταλμένο αγόρι απο τον πάνκι (μου θες και bold τρομάρα σου..) thanks για τις απαντήσεις για το i-pod, θα την βγάλω με το mp3 μου... (ακριβός εισαι μάνα μου, δεν βγαίνω...)
Harkon Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 @φρου2: αν ψαχνεις για mp3 player δοκίμασε και απο Creative να δεις τπτ. πηρα προσφατα το Zen V Plus και είμαι πολύ ικανοποιημένος
Φρού-Φρού Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 μισητέ εχω mp3 .. για ι pod ήθελα να μάθω!! θένκς !!!! :)
Φρού-Φρού Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 LOLOLOLOLOLOLOL βλακέντιο !!! edit/ ποιο απ' όλα τα "τρελά αγόρια" ? όταν θα ξυπνήσει το πιστό αγορι ( :twisted:) θα καταλαβεις !!!
punky Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 από τότε που κλείσαν τα σχολεία, μας έχει πρήξει τα τέτοια ο κόκκινες7διάρροιες. τα creative καλά είναι από specs, αλλά είναι ευπαθή. τα sony είναι δύστροπα τα iriver είναι overrated και το ipod το πιο σέξυ τέλος
Φρού-Φρού Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 από τότε που κλείσαν τα σχολεία, μας έχει πρήξει τα τέτοια ο κόκκινες7διάρροιες. τα creative καλά είναι από specs, αλλά είναι ευπαθή. τα sony είναι δύστροπα τα iriver είναι overrated και το ipod το πιο σέξυτέλος να φανταστώ οτι εσυ τέτοιο έχεις ρε ψωναρα???
1980 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 να φανταστώ οτι εσυ τέτοιο έχεις ρε ψωναρα??? αντε ρε τρελοκομειο που σε ανεβαζει το μπλακ των περλ τζαμ. εχω εγω i-pod το θες? και μου το χαρισανε κιολας οχι για να ξερεις με ποιον μιλας.
fireflies Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 τα sony είναι δύστροπα Oh yes. Μάλλον γι'αυτό δεν μπορώ να ξεκολλήσω να πάρω άλλο.
punky Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 να φανταστώ οτι εσυ τέτοιο έχεις ρε κορμάρα??? Δύο έχω. Κι ένα ακόμη έχει η κόρη μου, για να μην μαλώνουμε ποιος θα ακούσει. Oh yes. Μάλλον γι'αυτό δεν μπορώ να ξεκολλήσω να πάρω άλλο. είναι μέχρι να τολμήσεις να δοκιμάσεις αυτό που είναι πιο σέξυ. μετά θα αναρωτιέσαι πως ζούσες τόσο καιρό με τον ιάπωνα.
χάπι Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 όταν θα ξυπνήσει το πιστό αγορι ( :twisted:) θα καταλαβεις !!! το νηφάλιο, δεσμευμένο και πιστό ?
red7genius Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 από τότε που κλείσαν τα σχολεία, μας έχει πρήξει τα τέτοια ο κόκκινες7διάνοιες . μηπως ζηλευεις που λεω πιο εξυπνες ατακες απο σενα?:twisted: μουχαχαχαχαχα και το ipod το πιο σέξυ δεν νομιζω να θελει να κανει σχεση μαζι του...μουσικη θελει να ακουει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.