klainmaingr Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν τελείωσε ο Σεπτέμβριος ακόμα ;ο) Το macbook pro το βλέπω έτσι όπως έγιναν τα πράγματα για γιορτές. Χρειαζόμουν σταθερό για το γραφείο οπότε.. Εσυ το πήρες απόφαση ή ακόμα;
Freakster Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Ειμαι μεταξυ, να τα καψω στο τζακι, να λαδωσω κάποιον κάπου για πτυχιο έστω και απομίμα να παρω msi wind, samsung i900, να πληρωσω σπασμενα πιατα στα μπουζουκια, να πάρω μια dslr, να παω ταξίδι κάπου να αδειάσει λίγο το κουρκούτι ή να πάρω το vaio sr19vn. Η να παω σε ενα diesel store και να το αδειάσω. Δύσκολη επιλογή.
klainmaingr Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Στην τράπεζα κλειστά με επιτόκιο για ένα χρόνο μέχρι να αποφασίσεις then H dslR και το ταξίδι μου φαίνονται οι καλύτερες επιλογές κατα τα άλλα... Θα μου πεί κάποιος για το search στο insomnia ειναι ΤΟΣΟ χάλια?!
Freakster Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Θα μου πεί κάποιος για το search στο insomnia ειναι ΤΟΣΟ χάλια?! Δε ξέρω αλλα ισχύει! Μόνο μέσω google βρίσκω άκρη.
parsifal Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Τί ψάχνεις παληκάρι μου και δε σε βόλεψε... ;
klainmaingr Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Θέλω σε σπίτι που έχει σταματημένη γραμμή ΟΤΕ εδώ και κάνα μήνα να βάλω ένα ιδιόκτητο... Καταλαβαίνω οτι οι περισσότερες εταιρείες θέλουν κάτι για ενεργό βρόχο κτλ... Δέν βγάζω άκρη... Παίρνω βεβαίωση απο τον ΟΤΕ; Έχει κάποια διαδικασία; Clueless. plz keep it offtopic ;p
klainmaingr Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Τί ψάχνεις παληκάρι μου και δε σε βόλεψε... ; Πρίν έκανα search cyanide και μου έβγαλε τα πάντα εκτός απο το ομώνυμο θέμα... Τώρα βέβαια που πόσταρα κάτι εκεί μου το βγάζει στα results.. Γενικά είναι οτι ναναι
parsifal Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 «σταματημένη γραμμή ΟΤΕ»... ; Πώς λέμε «Τα 'πινα χτες κι ακόμη να ξεμεθύσω» ;
klainmaingr Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Ε ναι μωρε.. αυτή που ήτανε πρίν εκεί την διέκοψε (σταμάτησε) πρίν κάνα μήνα επειδή έφυγε.. Δεν ήθελα να γράψω κομμένη για να μην υπάρχει μπέρδεμα με πληρωμές κτλ... Έγινε διακοπή επειδή έφυγε απο εκεί και τώρα πήγα εγώ και θέλω να βάλω ιδιόκτητο... Και κάπου το χάνω το πράμα
parsifal Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Αν υπάρχει κάλυψη ιδιόκτητου στην περιοχή σου, ο αντίστοιχος ISP θα δεχθεί αίτημα για παροχή Ανενεργού Βρόχου. Τελευταία είχε μείνει η Forthnet που δεν το υποστήριζε, αλλά συμμορφώθηκε και αυτή στις αρχές του καλοκαιριού. Απλά, θα πρέπει να πληρώσεις νομίζω κι ένα επιπλέον εφάπαξ τέλος, όπως θα πλήρωνες και στον ΟΤΕ εξάλλου για να πάρεις γραμμή... EDIT: Καλά, το thread Cyanide & Happiness εσύ το είχες ανοίξει, και δε μπορούσες να το βρείς; Είσαι απαράδεκτος νουμπίδης!
klainmaingr Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 I c.. Θα πάρω ένα τηλ στην tellas να δούμε.. τηνχ εδιτ¨ http://www.bored.com/deathforecast/index.php εδιτ2" @παρσιφαλ Δεν είπα οτι δεν μπορούσα να το βρώ μόνος μου ή απο τα θέματα που έχω ανοίξει.. Δεν μπορούσα να το βρώ μέσω search ;p
alexzzz Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Ξαναγυρίστε την συζήτηση στο που θα χαλάσουμε τα περισσευούμενα ευρά μας... και εγώ βαρέθηκα να βάζω στην τράπεζα.
Chrisxxx Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Mπορεις να τα σπασεις στον Ζυγο (Σταυρος Ζουμπας εγγυηση) ή την Αννετα Μαρμαρινου γαβ, γαβ... Εγγυημενα δεν θα εχεις ευρω οταν βγεις απο εκει μεσα... Και αν εχει μια βολτα απο Le cabaret δεν βλαπτει Ειμαι σιγουρος οτι οι κοπελες εκει θα χαρουν να σε μαδησουν
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 πέθανε ο Don LaFontaine (η "φωνή" των movie trailers) σήμερα...68 ετών... http://www.imdb.com/news/ns0000002/#ni0559639 RIP...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.