Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν τελείωσε ο Σεπτέμβριος ακόμα ;ο)

Το macbook pro το βλέπω έτσι όπως έγιναν τα πράγματα για γιορτές.

Χρειαζόμουν σταθερό για το γραφείο οπότε..

Εσυ το πήρες απόφαση ή ακόμα;

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ειμαι μεταξυ, να τα καψω στο τζακι, να λαδωσω κάποιον κάπου για πτυχιο έστω και απομίμα :P να παρω msi wind, samsung i900, να πληρωσω σπασμενα πιατα στα μπουζουκια, να πάρω μια dslr, να παω ταξίδι κάπου να αδειάσει λίγο το κουρκούτι ή να πάρω το vaio sr19vn. Η να παω σε ενα diesel store και να το αδειάσω. Δύσκολη επιλογή.

Δημοσ.

Στην τράπεζα κλειστά με επιτόκιο για ένα χρόνο μέχρι να αποφασίσεις then :P

H dslR και το ταξίδι μου φαίνονται οι καλύτερες επιλογές κατα τα άλλα...

Θα μου πεί κάποιος για το search στο insomnia ειναι ΤΟΣΟ χάλια?!

Δημοσ.

Θέλω σε σπίτι που έχει σταματημένη γραμμή ΟΤΕ εδώ και κάνα μήνα να βάλω ένα ιδιόκτητο...

Καταλαβαίνω οτι οι περισσότερες εταιρείες θέλουν κάτι για ενεργό βρόχο κτλ... Δέν βγάζω άκρη... Παίρνω βεβαίωση απο τον ΟΤΕ; Έχει κάποια διαδικασία; Clueless.

plz keep it offtopic ;p

Δημοσ.
Τί ψάχνεις παληκάρι μου και δε σε βόλεψε... ;

Πρίν έκανα search cyanide και μου έβγαλε τα πάντα εκτός απο το ομώνυμο θέμα...

Τώρα βέβαια που πόσταρα κάτι εκεί μου το βγάζει στα results..

Γενικά είναι οτι ναναι :-(

Δημοσ.

Ε ναι μωρε.. αυτή που ήτανε πρίν εκεί την διέκοψε (σταμάτησε) πρίν κάνα μήνα επειδή έφυγε.. :P

Δεν ήθελα να γράψω κομμένη για να μην υπάρχει μπέρδεμα με πληρωμές κτλ...

Έγινε διακοπή επειδή έφυγε απο εκεί και τώρα πήγα εγώ και θέλω να βάλω ιδιόκτητο...

Και κάπου το χάνω το πράμα :P

Δημοσ.

Αν υπάρχει κάλυψη ιδιόκτητου στην περιοχή σου, ο αντίστοιχος ISP θα δεχθεί αίτημα για παροχή Ανενεργού Βρόχου. Τελευταία είχε μείνει η Forthnet που δεν το υποστήριζε, αλλά συμμορφώθηκε και αυτή στις αρχές του καλοκαιριού. Απλά, θα πρέπει να πληρώσεις νομίζω κι ένα επιπλέον εφάπαξ τέλος, όπως θα πλήρωνες και στον ΟΤΕ εξάλλου για να πάρεις γραμμή...

EDIT: Καλά, το thread Cyanide & Happiness εσύ το είχες ανοίξει, και δε μπορούσες να το βρείς; Είσαι απαράδεκτος νουμπίδης!

Δημοσ.

Ξαναγυρίστε την συζήτηση στο που θα χαλάσουμε τα περισσευούμενα ευρά μας... και εγώ βαρέθηκα να βάζω στην τράπεζα.

Δημοσ.

Mπορεις να τα σπασεις στον Ζυγο (Σταυρος Ζουμπας εγγυηση) ή την Αννετα Μαρμαρινου :lol: γαβ, γαβ... :lol: Εγγυημενα δεν θα εχεις ευρω οταν βγεις απο εκει μεσα... Και αν εχει μια βολτα απο Le cabaret δεν βλαπτει ;) Ειμαι σιγουρος οτι οι κοπελες εκει θα χαρουν να σε μαδησουν :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...