De@th L0rd Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 "I was watching inconvenient truth the other day and theres the bit where it shows the sea level rising really high and flooding most of the world. Well i live near the sea, and donʼt want to drown, so i got to thinking. Maybe if we lower the sea level a bit, when the water level rises then it wonʼt rise high enough to flood. Anyway, heres the plan. Everyone who can should take a bucket of sea water and pour it down the sink. If lots of people put the effort in, we could lower the sea level substantially and create a better world for our children to live" Πως φαίνεται από την τελευταία φράση με τα παιδιά οτι είναι αμερικανός...
pappous_soulis Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Ναι και στη πιθανοτητα να μεινω στα εγκατα της γης, ερχεται κριση παροτι τωρα ποσταρω απο το μπαλκονι μου. You know,the best way to get over your fears,is to face them..
wizzy Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 εγκυκλοπαιδική ερώτηση: Υπάρχει κάποιος νόμος πνευματικών δικαιωμάτων που να διέπει τους τίτλους τραγουδιών; Εξηγούμαι: Οι παραπάνω από εμάς γνώρισαν το Tainted Love μέσα από την διασκευή των Soft Cell. Φαντάζομαι ότι το συγκρότημα πήρα την άδεια της Gloria Jones που πρωτοηχογράφησε το κομμάτι για να το διασκευάσει - μιας και κυκλοφόρησε επίσημα. Ανακάλυψα πρόσφατα ότι οι Kwan έχουν κυκλοφορήσει δίσκο με τίτλο Tainted Love, στον οποίο εμπεριέχεται το ομώνυμο τραγούδι - το οποίο όμως ΔΕΝ είναι διασκευή του Tainted Love της Gloria Jones!! Και διερωτούμαι: μπορώ αύριο κι εγώ να γράψω ένα τραγούδι με το όνομα Tainted Love και να την βγάλω καθαρή χωρίς να αποδώσω δικαιώματα χρήσης του τίτλου σε κανέναν; Υ.Γ.: ναι, ναι, ξέρω τι θα πείτε.... απορίες που έχει ο κόσμος πρωί πρωί....
Chrisxxx Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν πρεπει να παιζει ρολο το ονομα αλλά η μουσικη και οι στιχοι. Νομιζω μαλιστα εχει καθοριστει ενας συγκεκριμενος αριθμος μετρων που μπορει να μοιαζει με αλλο τραγουδι... Α, και οι KWAN τα εσπασαν με το Tainted Love
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 προτιμώ την έκδοση του Manson, με το άψογο video clip
Chrisxxx Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν μ'αρεσε του Manson! παντως παιζει πολυ το ονομα tainted love.
klainmaingr Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 2xIntel pentium III Xeon, 2666Mhz (9x296), Geforce 9600Gt(512mb), 2x2gb kingstom ram, 2x500gb wd, Lg BD-RE(blueray recorder), Microsoft wirelles natural keyb/mouse 7000 Screen: LG26"W2600HP + το λουρί της μάνας. Πείτε μου μεγειά στο e-penis (Καλημέρα)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Pentium III Xeon? nice monitor ΑΝ είναι αυτό με το S-IPS Panel useless to BD recorder τόσο νωρίς... "λίγη" η κάρτα γραφικών
poscaman Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 με γειες!!! ρε θηριο ποσα εσκασες γι αυτο;; και γιατι Xeon?
klainmaingr Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Pentium III Xeon? (nice monitor ΑΝ είναι αυτό με το S-IPS Panel)useless to BD recorder τόσο νωρίς... Αυτό με το s-ips είναι. To bd rec το ξέρω οτι είναι useless.. αλλα είπα να το κάνω εντελώς τέρας Για τα γραφικά αν δεν μου κάνει στην τελική θα βάλω 2χ (sli) και νομίζω οτι θα είμαι οκ.. (τώρα το έχω στο γραφείο και δεν έχω κάνα crysis πρόχειρο να του βγάλω τα μάτια ;p) με γειες!!! ρε θηριο ποσα εσκασες γι αυτο;; και γιατι Xeon? Ευχαριστώ Για δοκιμή Πάνω κάτω μαζί με την οθόνη που πόνεσε πολύ (k to bd rec) +- 2k
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 πολύ ακριβά ακόμα τα άδεα δισκάκια, πιο φτηνά σου έρχεται να πάρεις σκληρό δίσκο καλορίζικο πάντως
Chrisxxx Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Πραγματικα τα δισκακια ειναι που πονανε αυτη τη στιγμη...
klainmaingr Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 πολύ ακριβά ακόμα τα άδεα δισκάκια, πιο φτηνά σου έρχεται να πάρεις σκληρό δίσκο καλορίζικο πάντως Ευτυχώς έδινε ένα μαζί με το drive Αλλιώς δεν είμαστε για παραπάνω έξοδα ;p Δεν θα σπάσει το ps3.... θα σπάσει...
Freakster Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Θα έπαιρνες το macbook pro ρε συ, με quad cpu, 4gb ram, bd drive, gtx280 και μπαταρία 8 ωρών με γυάλινο trackpad και αλουμινένιο περίβλημα. the godmachine. :ppPppP πως τα κατάφερα, έδινα δυο, διάβασα για το ένα και τελικά έδωσα λευκή κόλλα... gd... κανείς τηλεσκόπιο.; μπας και δω το πτυχίο στον ορίζοντα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.