Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Καλό Φθινόπωρο...

Η έναρξη του φθινοπώρου σε συνεργασία με την έναρξη της εξεταστικής μου προκαλεί μια απίστευτη μελαγχολία η οποία αν συνεχιστεί, μαθηματικά, θα οδηγήσει σε κατάθλιψη...

σκεψου το θετικο του πραγματος...θα καταφερεις να γραψεις την απολυτη μουσικη ποιοτικη επιτυχια....;)

Δημοσ.
σκεψου το θετικο του πραγματος...θα καταφερεις να γραψεις την απολυτη μουσικη ποιοτικη επιτυχια....)

:-):-):-)

Ψιλοανέβηκα. Πρώτο μάθημα γράφτηκε. Και πήγε καλά.

Άλλα 10...

Δημοσ.

καλη επιτυχία και στα υπόλοιπα και thanks για μας που παιδεύομαστε με τα μπετά:fear:

άσχετο όμως, (ολυμπιακοί... ψύχραιμά), θέλω να βρώ βίντεο με τη προχθεσινή βουντιά του Τάσου Πάντου, είναι priceless...

έχει κανείς πηγή?

Δημοσ.

Καταπληκτική βουτιά, όντως. Η Πάντω έχει τεράστιο ταλέντο σε αυτό το σπορ. Υπάρχει όλος ο αγώνας σε γνωστό φτου κακά τράκερ.

Δημοσ.

Πρέπει να χάλασε ο ο μετασχηματιστής του αρχαίου εκτυπωτή μου. Ξέρει κανείς που πουλάνε;

Κάνω αυτές τις ανόρεκτες κινήσεις για να πω ότι κάτι έκανα, μην αγοράσω κατευθείαν καινούριο (εκτυπωτή).

Δημοσ.

μπορεις να παρεις καποιον μετασχηματιστη με αποσπωμενα βυσματα με σωστα specs.δες σε καποιο καταστημα με ηλεκτρολογικα/ηλεκτρονικα

Δημοσ.
μπορεις να παρεις καποιον μετασχηματιστη με αποσπωμενα βυσματα με σωστα specs.δες σε καποιο καταστημα με ηλεκτρολογικα/ηλεκτρονικα

OK, άκυρη η παραγγελιά. Άντε να δούμε.

Δημοσ.

ξέρει κανείς πώς/γιατί καθιερώθηκε το κουτάκι των αναψυκτικών το αλουμινένιο, να είναι 330ml και όχι 300 ας πούμε?

μόλις ήπια μια coca-cola,γι'αυτο :rolleyes:

Δημοσ.

Υποθέτω πως είναι απόρροια του ότι 3 κουτάκια 330 είναι ένα λίτρο παρά κατακάθι, οπότε παίζει κάποιο βόλεμα στη διαδικασία παραγωγής/εμφιάλωσης κτλ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...