Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μόλις μου ήρθε να μάθω, η έκφραση "βαφτο μπλέ και πέτα το στη θάλασσα", "το βάφω μπλέ και το πετάω στη θάλασσα" και οι λοιπές παραλλαγές, από που βγήκαν και γιατί...

Δημοσ.

@Freakster

:-o

@angmar

Φαντάζομαι να βαφτεί μπλέ ωστε να μην μπορεί να το ξεxωρίσει κάποιος και το ανασύρει... :P

Γιατί; Για άχρηστα πράγματα που θέλουν πέταμα.. τι εννοείς γιατί; :P

Έχω μετακομίσει εδώ και 2 μέρες.. Δεν με χωράει το σπίτι...

Έχω κάνει το καινούριο πολύ barney stinson style και μάλλον δεν ταιριάζει ιδιαίτερα στην ιδιοσυγκρασία μου..

Θέλω χρώμα..

Ιδέες διακόσμησης anyone? ;p

Δημοσ.
Google it ;)

i did ;)

Το wlinstaller κλασσικά δεν μου δουλεύει.. Πάει να κάνει εγκατάσταση και κολλάει..

Τεσπά.. όπως και να'χει έβαλα το 8 τουλάχιστον..

Δημοσ.

Έχω μετακομίσει εδώ και 2 μέρες.. Δεν με χωράει το σπίτι...

Έχω κάνει το καινούριο πολύ barney stinson style και μάλλον δεν ταιριάζει ιδιαίτερα στην ιδιοσυγκρασία μου..

Θέλω χρώμα..

Ιδέες διακόσμησης anyone? ;p

Τσεκαρε σε καμια ΝΕΟΣΕΤ καταλογους μεχρι να βρεις κατι που σ'αρεσει. http://www.neoset.gr/i-book/oikiaka/ εμενα μ'αρεσε αρκετα για κρεβατοκαμαρα αυτο το φωτεινο λαχανι; 78-79 κ 81.

Δημοσ.
Όποιος βρει το σαγόνι μου ας το επιστρέψει

iro-3.jpg

πως τη λενε τη κοπελα?

κατι μου θυμηζει.... καλοκαιρι 2004 ή 5 πρεπει να ητανε.... :lol::lol::lol:

Δημοσ.
καλά lol άκυρο το πρώτο, Ηρω Φορτωση..;

http://www.status.gr/

Αλετζο τη ρωτησα σημερα που τη γνωρισα και ειπε πως δε σε θυμαται :P

Υπερ-φόρτωση για την ακρίβεια, Freakster τι ψεύτης που είσαι... Εδώ δίπλα μ είναι και λέει ότι δεν σας ξέρει...

Δημοσ.

Ακολουθεί αισχρό σπαμ:

Αγαπητά μέλη,

Προσκαλείσθε όλοι να συμμετέχετε στην ψηφοφορία Ποιον Web Browser χρησιμοποιείτε περισσότερο; και να ποστάρετε στο εκεί thread. Πρέπει επίσης να ειδοποιήστε άλλα 3 μέλη του Insomnia για την ψηφοφορία. Μην αγνοήσετε αυτήν την πρόσκληση! Κακοτυχία και αρρώστιες θα κυνηγούν εσάς και την οικογένειά σας για όλη σας τη ζωή!

Αληθινά παραδείγματα:

Ο Μαρία απ' τον Μαρούσι που αρνήθηκε την πρόσκληση, μετά από 3 μέρες συγκρούσθηκε πλαγιομετωπικά με τάνκερ που διέσχιζε τη Λ.Βουλιαγμένης

Η Πέγκυ από το Βόλο αρνήθηκε επίσης. Ο σύζυγός της, γνωστός ποδοσφαιριστής, τραυματίστηκε σοβαρά σε αγώνα και τώρα εργάζεται ως πωλητής παπουτσιών. Ο γιος της μεταμορφώθηκε σε χαζή ξανθιά.

Ο μικρός Γιακουμής δε διάβασε καν την πρόσκληση γιατί αναζητούσε τσόντες στο ιντερνέτ. Την επόμενη μέρα κατέληξε από λόξυγγα, την ώρα που ετοιμαζόταν να κάνει LvlUp στο WoW.

Ο Νίκος από τη Φλώρινα απέτυχε να ενημερώσει άλλους 3 εντός λογικού χρονικού διαστήματος. Αυτήν τη στιγμή, οι όρχεις του φαίνονται μόνο δια ηλ.μικροσκοπίου.

Ευχαριστώ για την προσοχή σας.

Δημοσ.
Ο Μαρία απ' τον Μαρούσι που αρνήθηκε την πρόσκληση, μετά από 3 μέρες συγκρούσθηκε πλαγιομετωπικά με τάνκερ που διέσχιζε τη Λ.Βουλιαγμένης

Η Πέγκυ από το Βόλο αρνήθηκε επίσης. Ο σύζυγός της, γνωστός ποδοσφαιριστής, τραυματίστηκε σοβαρά σε αγώνα και τώρα εργάζεται ως πωλητής παπουτσιών. Ο γιος της μεταμορφώθηκε σε χαζή ξανθιά.

Ο μικρός Γιακουμής δε διάβασε καν την πρόσκληση γιατί αναζητούσε τσόντες στο ιντερνέτ. Την επόμενη μέρα κατέληξε από λόξυγγα, την ώρα που ετοιμαζόταν να κάνει LvlUp στο WoW.

Ο Νίκος από τη Φλώρινα απέτυχε να ενημερώσει άλλους 3 εντός λογικού χρονικού διαστήματος. Αυτήν τη στιγμή, οι όρχεις του φαίνονται μόνο δια ηλ.μικροσκοπίου.

Ιστορίες βγαλμένες από την ζωή...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...