Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1. Πηγαίνετε στην κεντρική σελίδα στο Google.

2. Γράψτε σαν search την εξής φράση: ʽfind Chuck Norrisʼ.

3. Πατήστε την επιλογή “Αισθάνομαι τυχερός”!

Και δειτε το αποτέλεσμα! :P:p

EPIC!!!! !!!! :lol::lol::lol:

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

η κομματάρα που δεν μπορώ να βρω αλλού, αλλα διαβάστε τα info του βίντεο, τι πήρε αυτός ο τύπος?

FOUND ON A CD IN CYPRUS OWNED BY A GREEK ELDYK SOLDIER CALLED MPAVELIS GIANNIS.I ASKED ABOUT 500-600 PEOPLE WHAT IT WAS CALLED NO ONE KNEW. MALAKA MPAVELI O SAMURAI EIMAI AFISA TON KITRINOULI MONO STIN KYPRO.PAME NA TON VROUME.PES TIS ATHINAS NA ETOIMAZEI KAFE KAI TOY KIPRIANOY NA PAEI NA GAMISEI KAMMIA KOUFALA DENDROU. :lol::lol:

• Members
Δημοσ.

FOUND ON A CD IN CYPRUS OWNED BY A GREEK ELDYK SOLDIER CALLED MPAVELIS GIANNIS.I ASKED ABOUT 500-600 PEOPLE WHAT IT WAS CALLED NO ONE KNEW. MALAKA MPAVELI O SAMURAI EIMAI AFISA TON KITRINOULI MONO STIN KYPRO.PAME NA TON VROUME.PES TIS ATHINAS NA ETOIMAZEI KAFE KAI TOY KIPRIANOY NA PAEI NA GAMISEI KAMMIA KOUFALA DENDROU. :lol::lol:

Επειδή μου πήρε ώρα να καταλάβω τί θέλει να πει ο ποιητής αλλά τελικά τα κατάφερα, παραθέτω τη μετάφραση, για όσους δεν έβγαλαν άκρη

Βρέθηκε στην Κύπρο, σε ένα CD που ανήκε σε έναν στρατιώτη των ΕΛΔΥΚ, ονόματι Μπαβέλης Γιάννης. Ρώτησα γύρω στα 500-600 άτομα για τον τίτλο του, αλλά κανείς δεν ήξερε. Μαλάκα Μπαβέλη, ο Σαμουράι είμαι. Άφησα τον Κιτρινούλη μόνο του στην Κύπρο. Πάμε να τον βρούμε. Πες της Αθηνάς να ετοιμάζει καφέ και του Κυπριανού να πάει να γαμ****ήσει καμιά κουφάλα Δέντρου.

Για κάποια σημεία οι απόψεις διύστανται, αλλά πιστεύω πως αυτή είναι η σωστή ερμηνεία.:lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσ.

Έχω χάσει επεισόδια,μόλις τώρα είδα το topic "Οι μικροτερες????" και διαμαρτύρομαι,έπρεπε να παραμείνει ανοιχτό,υπήρχαν απορίες που έπρεπε να λυθούν.

Δημοσ.
Έχω χάσει επεισόδια,μόλις τώρα είδα το topic "Οι μικροτερες????" και διαμαρτύρομαι,έπρεπε να παραμείνει ανοιχτό,υπήρχαν απορίες που έπρεπε να λυθούν.

Το topic Γιατι τοσο μικρη;;; όμως είναι ακόμη ανοιχτό... :P

Δημοσ.

η κομματάρα που δεν μπορώ να βρω αλλού, αλλα διαβάστε τα info του βίντεο, τι πήρε αυτός ο τύπος?

Το τραγουδι ειναι απλα τελειο! Το ακουσα καμια 10αρια φορες μεχρι τωρα. Επειδη ειναι δυσκολο να το βρεις ως novak ψαξε μηπως εχει καποιο "καταστημα" τη συλλογη The Strength of Whispers http://www.mad.tv/news/?id=14008 ;) Εγω την εχω ηδη παραγγειλει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...