Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ιδέα μου είναι ή έχει πέσει το επίπεδο στο μπλα μπλα ? Ολα τα θέματα ασχολούνται με ΙΕΚ, Πανεπιστήμια, βιταμίνες για εξεταστική, διπλώματα από τα 16 (και από τα 6 ) δηλαδή ψιλοπεζά μου φαίνονται.

Πάρε να χαρείς

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Από τον χρήστη We LOVE Vaggeis... αλλά είναι εδώ η "αστρονομία" (που έλεγαν και Αλβανοί στο χωρίο μου) δεν αφήνει κανέναν να εκφραστεί. Εγώ λέω να μαζέψουμε κάνα φράγκο να τον ξαναστείλουμε διακοπές. Μια χαρά περνούσαμε όταν έλειπε.

Δημοσ.
Από τον χρήστη We LOVE Vaggeis... αλλά είναι εδώ η "αστρονομία" (που έλεγαν και Αλβανοί στο χωρίο μου) δεν αφήνει κανέναν να εκφραστεί. Εγώ λέω να μαζέψουμε κάνα φράγκο να τον ξαναστείλουμε διακοπές. Μια χαρά περνούσαμε όταν έλειπε.

Έχω καμιά 15αριά λίτρα αγιασμό πρώτης ποιότητος από την μονή Βατοπεδίου. Ας τον μπουγελώσουμε και καθαρίσαμε.

Επίσης μπορούμε να του κάνουμε δώρο ένα βαρέλι ρούμι.

Δημοσ.

Παντως ειναι γ@μ@τος ο τροπος σκεψης σε αυτη την ηλικια ειμαι 3η γυμνασιου τι να μας πουν και το κωλ..μωρα της 2ας γυμνασιου. Ο Τακης απο το Γ'3 λεει πως χουστωσε εκεινη απο το Β'4 στην ημερησια κλπ Ωραια χρονια!!!

* Αν παιζει βαρελι με ρουμι το δεχομαι ευχαριστως και μετα καντε οτι θελετε :P Κλειδωστε και ολο το μπλα-μπλα :-)

** Lucifer να παρεις και τον paredwse μαζι ομως...

Δημοσ.

Ο παρεδώσε ήταν εκεί πρόσφατα, χλωμό να τον ξαναψήνει.

Από την άλλη μιλάμε για την ομορφότερη πόλη του πλανήτη, οπότε.

Δημοσ.
Έχω καμιά 15αριά λίτρα αγιασμό πρώτης ποιότητος από την μονή Βατοπεδίου. Ας τον μπουγελώσουμε και καθαρίσαμε.

Επίσης μπορούμε να του κάνουμε δώρο ένα βαρέλι ρούμι.

Αυτός... αυτός είναι πολύ αγαπημένε μου μοντ... αυτός είναι ο κακός που θέλει να σε βγάλει από την μέση... εδώ... εδώ κρύβετε!!!!

Δημοσ.
Αυτός... αυτός είναι πολύ αγαπημένε μου μοντ... αυτός είναι ο κακός που θέλει να σε βγάλει από την μέση... εδώ... εδώ κρύβετε!!!!

Κρύβε λόγια...

Δημοσ.

1. Πηγαίνετε στην κεντρική σελίδα στο Google.

2. Γράψτε σαν search την εξής φράση: ʽfind Chuck Norrisʼ.

3. Πατήστε την επιλογή “Αισθάνομαι τυχερός”!

Και δειτε το αποτέλεσμα! :P:p

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...