soturin Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Ιδέα μου είναι ή έχει πέσει το επίπεδο στο μπλα μπλα ? Ολα τα θέματα ασχολούνται με ΙΕΚ, Πανεπιστήμια, βιταμίνες για εξεταστική, διπλώματα από τα 16 (και από τα 6 ) δηλαδή ψιλοπεζά μου φαίνονται. Πάρε να χαρείς
alexzzz Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Από τον χρήστη We LOVE Vaggeis... αλλά είναι εδώ η "αστρονομία" (που έλεγαν και Αλβανοί στο χωρίο μου) δεν αφήνει κανέναν να εκφραστεί. Εγώ λέω να μαζέψουμε κάνα φράγκο να τον ξαναστείλουμε διακοπές. Μια χαρά περνούσαμε όταν έλειπε.
Chrisxxx Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Τι να το κανεις αφου κλειδωθηκε καλοκαιρι ειναι ακομα ας πανε οι Μoderators σε καποια παραλια
Lucifer Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Ψήνονται διακοπές. Χαρείτε γιατί χαίρομαι και εγώ.
firewalker Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Από τον χρήστη We LOVE Vaggeis... αλλά είναι εδώ η "αστρονομία" (που έλεγαν και Αλβανοί στο χωρίο μου) δεν αφήνει κανέναν να εκφραστεί. Εγώ λέω να μαζέψουμε κάνα φράγκο να τον ξαναστείλουμε διακοπές. Μια χαρά περνούσαμε όταν έλειπε. Έχω καμιά 15αριά λίτρα αγιασμό πρώτης ποιότητος από την μονή Βατοπεδίου. Ας τον μπουγελώσουμε και καθαρίσαμε. Επίσης μπορούμε να του κάνουμε δώρο ένα βαρέλι ρούμι.
Chrisxxx Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Παντως ειναι γ@μ@τος ο τροπος σκεψης σε αυτη την ηλικια ειμαι 3η γυμνασιου τι να μας πουν και το κωλ..μωρα της 2ας γυμνασιου. Ο Τακης απο το Γ'3 λεει πως χουστωσε εκεινη απο το Β'4 στην ημερησια κλπ Ωραια χρονια!!! * Αν παιζει βαρελι με ρουμι το δεχομαι ευχαριστως και μετα καντε οτι θελετε Κλειδωστε και ολο το μπλα-μπλα ** Lucifer να παρεις και τον paredwse μαζι ομως...
Lucifer Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Ο παρεδώσε ήταν εκεί πρόσφατα, χλωμό να τον ξαναψήνει. Από την άλλη μιλάμε για την ομορφότερη πόλη του πλανήτη, οπότε.
alexzzz Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Έχω καμιά 15αριά λίτρα αγιασμό πρώτης ποιότητος από την μονή Βατοπεδίου. Ας τον μπουγελώσουμε και καθαρίσαμε. Επίσης μπορούμε να του κάνουμε δώρο ένα βαρέλι ρούμι. Αυτός... αυτός είναι πολύ αγαπημένε μου μοντ... αυτός είναι ο κακός που θέλει να σε βγάλει από την μέση... εδώ... εδώ κρύβετε!!!!
firewalker Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Αυτός... αυτός είναι πολύ αγαπημένε μου μοντ... αυτός είναι ο κακός που θέλει να σε βγάλει από την μέση... εδώ... εδώ κρύβετε!!!! Κρύβε λόγια...
alexzzz Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Κρύβε λόγια... Καρφωνόμαστε... με pm καλύτερα τα υπόλοιπα του πραξικοπήματος.
klainmaingr Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Απαιτώ να βγεί παιχνίδι στο 360 με κεντρικό ήρωα τον chuck norris... Μόνο τα κινητά θα έχουνε τις τύχες τις καλές; :\ http://kotaku.com/5042261/chuck-norris-brings-the-pain-to-cell-phones
FilipposMD Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Απαιτώ να βγεί παιχνίδι στο 360 με κεντρικό ήρωα τον chuck norris...Μόνο τα κινητά θα έχουνε τις τύχες τις καλές; :\ http://kotaku.com/5042261/chuck-norris-brings-the-pain-to-cell-phones ...real-life powers including flaming fists, roundhouse kick takedowns, and throwing cars... Μουαχαχαχα
Kasrith Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 1. Πηγαίνετε στην κεντρική σελίδα στο Google. 2. Γράψτε σαν search την εξής φράση: ʽfind Chuck Norrisʼ. 3. Πατήστε την επιλογή “Αισθάνομαι τυχερός”! Και δειτε το αποτέλεσμα! :p
Chrisxxx Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Eπισης αν γραψεις σκετο Chuck Norris θα σε στειλει στα Chuck Norris facts κατευθειαν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.