Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αλλη μια υποκλίθηκε στην αφόρητη γοητεία του πανκυ. :-D

Τα 5 χιλιόμετρα σε χρονο ντε τε, ντιντ δε τρικ :mrgreen:

εγώ πάντως γουστάρω το ροζ αθώο και τρυφερό παιδικό κωλάκι του ...:twisted:

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
(έτσι χαπάκι, και καλά άνετη αμέσως εσυ να πέσεις με τα μούτρα... τς ... )

που "έπεσα με τα μούτρα" ρε συ ? Με ευχαρίστησες και σου απάντησα ! :-PΤι εννοείς ?

(επίσης αυτά τα "και καλά άνετη" να τα πεις σε ΑΛΛΕΣ ΓΚΟΜΕΝΙΤΣΕΣ έτσι ? Μιας και με ξέρεις, γνωρίζεις κι οτι δεν έχω σχέση με το είδος ! Οταν δεν είμαι άνετη φαίνεται και πολύ μάλιστα... ;))

Δημοσ.

@ φρου φρου να σε ρωτησω κατι, το name σου το εχεις παρει απο αυτο το ζωακι που δινει δωρο μια κασετινα με μαρκαδορους στην τηλεοραση?

Δημοσ.
που ακριβως το ειδες?

όχι του προβατο-πάνκι !!! Να εξηγούμαστε για να μην παρεξηγούμαστε ! Του άλλου λέω, που άμα μεγαλώσει θέλει να γίνει ο "αρχων του σκότους" ! :mrgreen:

(δεν το είδα βρε βλαμμένο κι εσύ ! Το υποψιάζομαι από αυτά που γράφει ! :-P:mrgreen:)

Δημοσ.
πίσω σου είναι ο σατανάς :twisted: ... το νου σου !!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

μπαααααα !!!! Πίσω σου πάντως είναι ένα πρόβατο ! :-P:mrgreen:

Δημοσ.

LOOoooOooOOooOOL red !!! Δεν βλέπω τηλεόραση αλλά προφανώς καμιά χαζομαρίτσα θα εννοείς .. Για μαρκαδόρους δεν ξέρω αλλά εγω πάω πακέτο με τον αψεγάδιαστο χαρακτήρα μου, το γλυκητατο προσωπο μου με το λαμπερό μου χαμόγελο κομπλέ, το καλοσμιλεμένο κορμί μου και το καταπληκτικό χιούμορ μου ...

(κατάλαβες.. κανα μπάζο θα είμαι δλδ.. , ευτυχως ο μπαμπάς μου έχει πολλά λεφτά :P)

Δημοσ.
Του άλλου λέω, που άμα μεγαλώσει θέλει να γίνει ο "αρχων του σκότους" ! :mrgreen:

ποιος?:confused:

δεν το είδα βρε βλαμμένο κι εσύ !

οχι και βρε, οχι και βρε:-D

(κατάλαβες.. κανα μπάζο θα είμαι δλδ.. , ευτυχως ο μπαμπάς μου έχει πολλά λεφτά :P)

και οι τελευταιες ελπιδες εξανεμίστηκαν....(wtf το θαυμαστικο στο τελος δεν φαινεται! )

Δημοσ.
ο mandate κάνει τα καλύτερα post εδώ μέσα, μετά από μένα

χωρίς πλάκα

εσύ σταμάτα να ναρκισσεύεσαι και να αυτοθαυμάζεσαι γιατί ΟΥΤΕ το cyber sex δε θα σου μείνει...:twisted:

Δημοσ.
εσύ σταμάτα να ναρκισσεύεσαι και να αυτοθαυμάζεσαι γιατί ΟΥΤΕ το cyber sex δε θα σου μείνει...:twisted:

αμα είναι να κάνουμε και cyber sex να με ενημερώσει κάποιος να πάω να ξυρίσω τις γάμπες μου ... :P

(κοιμάται ακόμα το τρελό αγόρι ε?)

Δημοσ.
αμα είναι να κάνουμε και cyber sex να με ενημερώσει κάποιος να πάω να ξυρίσω τις γάμπες μου ... :P

(κοιμάται ακόμα το τρελό αγόρι ε?)

LOLOLOLOLOLOLOL βλακέντιο !!!

edit/ ποιο απ' όλα τα "τρελά αγόρια" ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...