χάπι Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Αλλη μια υποκλίθηκε στην αφόρητη γοητεία του πανκυ. Τα 5 χιλιόμετρα σε χρονο ντε τε, ντιντ δε τρικ εγώ πάντως γουστάρω το ροζ αθώο και τρυφερό παιδικό κωλάκι του ...:twisted:
red7genius Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 εγώ πάντως γουστάρω το ροζ αθώο και τρυφερό παιδικό κωλάκι του ...:twisted: που ακριβως το ειδες?
χάπι Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 (έτσι χαπάκι, και καλά άνετη αμέσως εσυ να πέσεις με τα μούτρα... τς ... ) που "έπεσα με τα μούτρα" ρε συ ? Με ευχαρίστησες και σου απάντησα ! :-PΤι εννοείς ? (επίσης αυτά τα "και καλά άνετη" να τα πεις σε ΑΛΛΕΣ ΓΚΟΜΕΝΙΤΣΕΣ έτσι ? Μιας και με ξέρεις, γνωρίζεις κι οτι δεν έχω σχέση με το είδος ! Οταν δεν είμαι άνετη φαίνεται και πολύ μάλιστα... )
Φρού-Φρού Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 εγώ πάντως γουστάρω το ροζ αθώο και τρυφερό παιδικό κωλάκι του ...:twisted: πίσω σου είναι ο σατανάς :twisted: ... το νου σου !!!! :mrgreen:
red7genius Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 @ φρου φρου να σε ρωτησω κατι, το name σου το εχεις παρει απο αυτο το ζωακι που δινει δωρο μια κασετινα με μαρκαδορους στην τηλεοραση?
χάπι Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 που ακριβως το ειδες? όχι του προβατο-πάνκι !!! Να εξηγούμαστε για να μην παρεξηγούμαστε ! Του άλλου λέω, που άμα μεγαλώσει θέλει να γίνει ο "αρχων του σκότους" ! (δεν το είδα βρε βλαμμένο κι εσύ ! Το υποψιάζομαι από αυτά που γράφει ! :-P:mrgreen:)
χάπι Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 πίσω σου είναι ο σατανάς :twisted: ... το νου σου !!!! :mrgreen: μπαααααα !!!! Πίσω σου πάντως είναι ένα πρόβατο ! :-P:mrgreen:
Φρού-Φρού Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 LOOoooOooOOooOOL red !!! Δεν βλέπω τηλεόραση αλλά προφανώς καμιά χαζομαρίτσα θα εννοείς .. Για μαρκαδόρους δεν ξέρω αλλά εγω πάω πακέτο με τον αψεγάδιαστο χαρακτήρα μου, το γλυκητατο προσωπο μου με το λαμπερό μου χαμόγελο κομπλέ, το καλοσμιλεμένο κορμί μου και το καταπληκτικό χιούμορ μου ... (κατάλαβες.. κανα μπάζο θα είμαι δλδ.. , ευτυχως ο μπαμπάς μου έχει πολλά λεφτά )
punky Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 ο mandate κάνει τα καλύτερα post εδώ μέσα, μετά από μένα χωρίς πλάκα
red7genius Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Του άλλου λέω, που άμα μεγαλώσει θέλει να γίνει ο "αρχων του σκότους" ! ποιος? δεν το είδα βρε βλαμμένο κι εσύ ! οχι και βρε, οχι και βρε (κατάλαβες.. κανα μπάζο θα είμαι δλδ.. , ευτυχως ο μπαμπάς μου έχει πολλά λεφτά ) και οι τελευταιες ελπιδες εξανεμίστηκαν....(wtf το θαυμαστικο στο τελος δεν φαινεται! )
Φρού-Φρού Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Ωραία και αφου παιξαμε τα πουλάκια μας και σήμερα να ρωτήσω κάτι ? ποσο μπορει να κοστίζει ενα καλό i pod ?
χάπι Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 ο mandate κάνει τα καλύτερα post εδώ μέσα, μετά από μέναχωρίς πλάκα εσύ σταμάτα να ναρκισσεύεσαι και να αυτοθαυμάζεσαι γιατί ΟΥΤΕ το cyber sex δε θα σου μείνει...:twisted:
Φρού-Φρού Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 εσύ σταμάτα να ναρκισσεύεσαι και να αυτοθαυμάζεσαι γιατί ΟΥΤΕ το cyber sex δε θα σου μείνει...:twisted: αμα είναι να κάνουμε και cyber sex να με ενημερώσει κάποιος να πάω να ξυρίσω τις γάμπες μου ... (κοιμάται ακόμα το τρελό αγόρι ε?)
χάπι Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 ποιος? αχ μη με πιέζεις ! Δεν μπορώ να πω το όνομά του επί ματαίω... :-P:mrgreen:
χάπι Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 αμα είναι να κάνουμε και cyber sex να με ενημερώσει κάποιος να πάω να ξυρίσω τις γάμπες μου ... (κοιμάται ακόμα το τρελό αγόρι ε?) LOLOLOLOLOLOLOL βλακέντιο !!! edit/ ποιο απ' όλα τα "τρελά αγόρια" ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.