Lucifer Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Ακόμα παίζουν. Μόλις έχωσε ένα η Ομόνοια και είναι στο 2-1.
alexzzz Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Έχετε δοκιμάσει να κάνετε ποτέ γραμμές σε γήπεδο ποδοσφαίρου; Πολύ γέλιο.
Members gsarig Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Members Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Έχετε δοκιμάσει να κάνετε ποτέ γραμμές σε γήπεδο ποδοσφαίρου; Πολύ γέλιο. Χαχα, ναι, τι μου θύμισες τώρα! Δεν ξέρω εσείς τί τεχνική χρησιμοποιήσατε, αλλά εμείς τις τραβάγαμε με ένα καροτσάκι, τρύπιο στο κάτω μέρος. Οι γραμμές είχαν βγει λες και τις είχε φτιάξει μεθυσμένος! :lol:
soturin Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 τι γραμμές? κόκα? σοβαρά δεν έπιασα τι λες... edit: ok gsarig το ξεκαθάρισε
alexzzz Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Χαχα, ναι, τι μου θύμισες τώρα! Δεν ξέρω εσείς τί τεχνική χρησιμοποιήσατε, αλλά εμείς τις τραβάγαμε με ένα καροτσάκι, τρύπιο στο κάτω μέρος. Οι γραμμές είχαν βγει λες και τις είχε φτιάξει μεθυσμένος! :lol: Τραβήξαμε ράμμα πιο μπροστά και μετά με φυσητήρα γεμάτο χρώμα. Την ώρα που το κάνεις είναι καλά... όταν το βλέπεις από μακριά καταλαβαίνεις ότι στην φύση δεν υπάρχουν ευθείες. τι γραμμές? κόκα? σοβαρά δεν έπιασα τι λες... Όρια γηπέδου ποδοσφαίρου... Εν το μεταξύ ήταν βρεγμένο το γήπεδο και ήθελε 2-3 περασιές.
Members gsarig Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Members Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Τραβήξαμε ράμμα πιο μπροστά και μετά με φυσητήρα γεμάτο χρώμα. Την ώρα που το κάνεις είναι καλά... όταν το βλέπεις από μακριά καταλαβαίνεις ότι στην φύση δεν υπάρχουν ευθείες. Όρια γηπέδου ποδοσφαίρου... Εν το μεταξύ ήταν βρεγμένο το γήπεδο και ήθελε 2-3 περασιές. Επίσης, καταλαβαίνεις ότι δεν υπάρχουν και κύκλοι (γιατί πρέπει να φτιάξεις το κέντρο και τα ημικύκλια των περιοχών ) Α, επίσης, εμείς χρησιμοποιούσαμε ασβέστη από ότι θυμάμαι (στη γηπεδάρα του χωριού μου, με το φυσικό χορτάρι που το κουρεύουν κάθε τόσο τα πρόβατα ).
alexzzz Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Επίσης, καταλαβαίνεις ότι δεν υπάρχουν και κύκλοι (γιατί πρέπει να φτιάξεις το κέντρο και τα ημικύκλια των περιοχών ) Αυτά τα αφήσαμε για αύριο. Και ξέρεις, ε; Σε 2 εβδομάδες το πολύ θέλει ξανά. Λούκι....
afentiko7 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Ιδέα μου είναι ή έχει πέσει το επίπεδο στο μπλα μπλα ? Ολα τα θέματα ασχολούνται με ΙΕΚ, Πανεπιστήμια, βιταμίνες για εξεταστική, διπλώματα από τα 16 (και από τα 6 ) δηλαδή ψιλοπεζά μου φαίνονται.
FilipposMD Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Είναι η περίοδος τέτοια. Μόλις αρχίσουν τα πρωτοβρόχια και τελειώσουν οι εξεταστικές, θα προκύψουν και πάλι οι φιλοσοφικές αναζητήσεις.
alexzzz Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Βρε είναι που δεν βρήκα ακόμα άνετη καρέκλα για το pc...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Ιδέα μου είναι ή έχει πέσει το επίπεδο στο μπλα μπλα ? και τι θες, topic τύπου "με παράτησε η γκόμενα"?
Chrisxxx Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Βρε είναι που δεν βρήκα ακόμα άνετη καρέκλα για το pc... Σε καρεκλα το τοποθετεις εσυ;
FilipposMD Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 και τι θες, topic τύπου "με παράτησε η γκόμενα"? Τέλειωσαν και οι καλοκαιρινοί έρωτες κι έτσι δε θα έχουμε πολλά θέματα του στυλ "φίλησα το κορίτσι μου με γλώσσα, χρειάζεται να πάρει χάπι της επόμενης μέρας;".
Sellers Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Ιδέα μου είναι ή έχει πέσει το επίπεδο στο μπλα μπλα ? Και τι κάνετε για αυτό? Τίποτα. Δες πόσα θέματα ήθελα να ανοίξω και δεν τα ανοίγω για να μην ρίξω κι άλλο το επίπεδο. *Ποια η γνώμη σας για το 69? *Θα πηγαίνατε με μία και καλή ή με δύο και μέτριες? *Κλανιά vs Πορδή. Ομοιότητες και Διαφορές. *Μετρητής Ποστ. Να μείνει ή να φύγει? Δημοσκόπηση. *ΗΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕLLP *Παιχνιδάκι: Γράψε ένα νούμερο. *Ποιο τραγούδι θα ακούσετε μετά απο αυτό που ακούτε τώρα? *Μετά απο αυτό που ακούσατε πριν? *Ποιο τραγούδι είναι αμέσως μετά απο τα 2 τραγούδια πριν απο το τραγούδι που άκουσες πριν, αν σήμερα είναι Δευτέρα? Και άλλα πολλά που δεν τα θυμάμαι τώρα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.