Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρεπει να ειναι η εκδοση 2007 sp1. Εχω την εντυπωση ομως οτι και το open office ετοιμαζεται να κυκλοφορησει ή κυκλοφορησε μια νεα εκδοση.

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

η 2007 και δεν είναι "καλή":devil:

δεν εννοώ το πρόγραμμα αυτό καθ αυτό αλλά τη πολιτικη της microsoft να αλλάζει τα format των αρχειων σε docx κτλ και να εκβιάζει τη μετάβαση σε αυτά λόγω ασυμβατότητας

πολύ υποκειμενική γνώμη βέβαια αλλά δεν νομίζω να σου στερεί κάτι το openoffice ή μια παλιότερη έκδοση του microsoft office

Δημοσ.

Eμενα μου αρεσε πολυ η 2007 αλλωστε μπορεις να σωσεις και στο παλιο format doc ή σε αλλες μορφες. Το παλιο το open office φαινεται πολυ παλιο διπλα στο 2007...

Δημοσ.
Eμενα μου αρεσε πολυ η 2007 αλλωστε μπορεις να σωσεις και στο παλιο format doc ή σε αλλες μορφες. Το παλιο το open office φαινεται πολυ παλιο διπλα στο 2007...

ΖΟΜΓ ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΑ ΚΟΥΜΠΑΚΙΑ

Δημοσ.

Είναι όμορφο. Αν γράφεις κείμενα σπάνια όπως εγώ... θέλεις να είναι όμορφο όχι λειτουργικό.

• Super Moderators
Δημοσ.
ΖΟΜΓ ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΑ ΚΟΥΜΠΑΚΙΑ

τα γυαλιστερά από μόνα τους δεν αξίζουν, ΠΡΕΠΕΙ να είναι και τεράστια "3D" (βλέπε games της Blizzard) για να ευχαριστίεσαι πάτημα...

Δημοσ.
επίσης, η Microsoft έχει βγάλει patch που κάνει τα αρχεία του Office 2007 συμβατά με το Office 2003.

τώρα αυτό σου φαίνεται λογικό? είναι κάφροι και θέλουν άθελα ο νέος χρήστης να μεταβεί στο νέο format, αλλιώς δεν θα θελε patch

Δημοσ.

εννοεί ότι οι χρήστες του office 2003 με αυτό το patch μπορούν να ανοίξουν κ να επεξεργαστούν τα docx αρχεία..δεν είναι κακό αυτό..:)

Καθώς επίσης υπάρχει και σχετικό viewer για office 2007 αρχείων του word

Δημοσ.

ααα οκ κατάλαβα

πάντως τσάμπα παίδεμα μου φαίνεται όλη η κατάσταση, και γενικά με τα formats με τις εκδόσεις όπως πχ στο autocad

Δημοσ.

Για το autocad δεν έχεις κ άδικο (εγώ σπάστηκα όταν έβγαλαν το whip plugin μετά το acad 2002 νομίζω.) αλλά εντάξει είναι φυσιολογικό...δεν είναι και το notepad:)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...