agpr Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Εντάξει, ο τύπος κάνει σίγουρα πλάκα. Τιφλίδα, Σαακασβίλι, Οσετία κλπ, μάλλον δεν υπάρχουν στη Γεωργία των ΗΠΑ. Πάντως είχε πολύ
jason_rethymno Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Α επιτέλους γύρισα. Είχα πάει ταξιδάκι στο Ηράκλειο για καφέ. Ωραία ήταν αναζωογονηθηκα..
Kasrith Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Χαχα, ο τυπος απο την 'Γεωργια' δεν την παλεψε :lol: Και γω μολις γυρισα, εβρολυθηκα σημερα κ πηγα απο χθες να παρω το φυλλο πορειας :-D:-D:-D:-D
MsquitoPrincess Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Α επιτέλους γύρισα. Είχα πάει ταξιδάκι στο Ηράκλειο για καφέ.Ωραία ήταν αναζωογονηθηκα.. Κρητικοί και αποστάσεις.
jason_rethymno Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Βασικά είμαι μισός Κρητικός. Η μητέρα μου είναι Πόντια
status Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Κρητικοί και αποστάσεις. Ναι εδώ όταν λέμε "εδώ δίπλα "εννοούμε εδώ δίπλα όχι όπως Αθήνα που είναι "εδώ δίπλα" κ εννοούν "εδώ δίπλα σε σχέση με κάτι άλλα" ή "εδώ δίπλα...στου διαόλου τον κώλο":ΡΡ Να με συγχωρεί το φιλοθεάμον κοινό :Ρ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Βασικά είμαι μισός Κρητικός. Η μητέρα μου είναι Πόντια τώρα εξηγούνται πολλά...
Lucifer Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Βασικά έχει υποπέσει στην αντίληψή μου ότι δουλεύετε τον τζέησον ρέθυμνο (το ρέθυμνο είναι συμπλήρωμα ονόματος όχι τροπικό επίρρημα σε φάση "τον δουλεύω ρέθυμνο") και δεν καταλαβαίνω γιατί. Παίζει κάνα λινκ; =ρ Επίσης, στα της απόστασης γενικά όλοι πάσχουμε κάπως. Για εμένα που είμαι Αθηναίος ο κολλητός μου μένει δίπλα (μισή ώρα με τα πόδια), για τους Σαλονικείς η απόσταση μίας στάσης ΟΑΣΘ είναι απόσταση ίση με την περίμετρο της σαχάρας, για τους Ιταλούς το "πέντε λεπτά περπάτημα" είναι "είκοσι λεπτά με γρήγορο βήμα"... Έχει σασπένς, όχι;
status Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Βασικά έχει υποπέσει στην αντίληψή μου ότι δουλεύετε τον τζέησον ρέθυμνο (το ρέθυμνο είναι συμπλήρωμα ονόματος όχι τροπικό επίρρημα σε φάση "τον δουλεύω ρέθυμνο") και δεν καταλαβαίνω γιατί. Παίζει κάνα λινκ; =ρ Επίσης, στα της απόστασης γενικά όλοι πάσχουμε κάπως. Για εμένα που είμαι Αθηναίος ο κολλητός μου μένει δίπλα (μισή ώρα με τα πόδια), για τους Σαλονικείς η απόσταση μίας στάσης ΟΑΣΘ είναι απόσταση ίση με την περίμετρο της σαχάρας, για τους Ιταλούς το "πέντε λεπτά περπάτημα" είναι "είκοσι λεπτά με γρήγορο βήμα"... Έχει σασπένς, όχι; Έχει αλλά ο κολλητός μου μένει 99 μέτρα από το σπίτι μου (μετρημένο με σχετικό όργανο μέτρησης :Ρ)
liopyr Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Παίζει κάνα λινκ; =ρ Ξεκινα απο την αρχη και δινε σημασια στις λεπτομερειες... http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=195944&page=1125
Lucifer Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Χαχαχαχ και αντί να ζητάτε αυτόγραφο τον δουλεύετε ρε; Το ποστ 11269 είναι από τις καλές στιγμές του θρεντ.
parsifal Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Παρακαλώ, τα links εντός Insomnia (σε πολυσέλιδα threads) που δίνονται να μην είναι page-relevant, αλλά post-relevant: Μερικοί έχουμε ρυθμίσει σε 40posts/σελίδα...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 yes indeed...
liopyr Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Μαστα mr.Parsifal θα το εχουμε υπ'οψην απο εδω και εμπρος. (ηταν πολλα τα post γι'αυτο εδωσα ολη την σελιδα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.