Lucifer Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Γιατί, η σχολή μοριακής βιολογίας στον έβρο, τι προοπτικές έχει στην ελλάδα;
jason_rethymno Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Αμα φιλήσεις 13 χρονη είναι έγκλημα ? Ξέρω εγω για να το λες εσύ..
jason_rethymno Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Τι γίνετε ρε σεις εδώ έχει κοπεί 10 φορές το ρεύμα.
Panahs Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Γιατί, η σχολή μοριακής βιολογίας στον έβρο, τι προοπτικές έχει στην ελλάδα; Έχει την προοπτική να αποκτήσει προοπτική από κάποιους που ψάχνουν προοπτικές πάνω στο αντικέιμενο Πάντως η σχολή κινηματογράφου στη Θεσσαλονίκη όχι μόνο έχει βάση, αλλά δεν είναι και τόσο χαμηλή... το μεσημέρι που κοίταξα νομίζω ήταν πάνω από 15. Πάνω από τη θεατρολογία που είμαι εγώ. Κι ας μην έχουν κτήριο! Πάντως εγώ δε θα το ρισκάρω, θα προσπαθήσω να την κάνω για Γερμανία για κινηματογράφο σε κάνα δυο χρόνια... Αυτό που με κρατάει κυρίως είναι το ότι δε γνωρίζω γερμανικά. Ξέρετε κάνα καλό φροντιστήριο εκτός από το ινστιτούτο ελληνογεμανικής να μου προτείνετε?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Ξέρω εγω για να το λες εσύ.. rofl, άστο δεν πειράζει καλά τα πήγεc...
soturin Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Όχι,φέτος δίνω και λέω να είναι μια απ' τις επιλογές μου.Ξέρεις τίποτα,αν είναι καλή κλπ? Γιατί άκουσα από γνωστό ότι δε κάνουν μάθημα αλλά δεν το χω επιβεβαιώσει. Κοίτα, μία ανοργανωσιά υπάρχει είναι η αλήθεια μέχρι και σήμερα. Μπορώ να σου πω με σιγουριά ότι έχει 2-3 καλούς καθηγητές με μεράκι, μπλα. Απ' ότι μου είπαν μάλιστα, απέκτησαν και δικό τους κτίριο πλέον (μέχρι πέρσι αν δεν κάνω λάθος έκαναν μάθημα στο βασιλικό θέατρο και στις αποθήκες στο λιμάνι). Επίσης επιβεβαιωμένα, σε φεστιβάλ κινηματογράφου και τα ρέστα έχεις φρη εντρανς και σοβαρές πιθανότητες να προσληφθείς κιόλας -με σύμβαση- αν σ' ενδιαφέρει. Τώρα αν θες τη δική μου προσωπική άποψη, όταν ψηνόμουν να το δηλώσω, καθηγητής εκεί μου είπε να μην το κάνω (και μεταξύ μας, δεν το μετάνιωσα.) Έχεις αρκετό χρόνο να το σκεφτείς όπως και να 'χει, μην βιαστείς να πάρεις απόφαση, μιλάω σαν τη μάνα μου, κάνε ό,τι γουστάρεις. =ρ Είχα πετύχει μια φορά στο τρένο μία σκηνοθέτη (οδοιπορικά ντοκυμαντέρ της ερτ) και πιάσαμε κουβέντα. Για την σχολή αυτή μου είπε πως ήταν απογοητευμένη για την κατάσταση και από τη διδασκαλία που γίνεται και από εγκαταστάσεις/υλικό. Αυτό επι 2006 όμως, άρα αυτά που λέει η garnele, ότι έχουν δικό τους κτήριο πλέον κτλ ίσως έχει αλλάξει η κατάσταση Γνώμη μου, από τα καλύτερα "θέματα" ως σχολή, δεν ξέρω όμως για δουλειά αργοτερά... έλα αρχιτέκτονας που έμμεσα μπορείς να κάνεις το ίδιο (και χίλια άλλα, τρέλα να πουλας αρκεί)
liopyr Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Ξέρω εγω για να το λες εσύ.. Ρε συ, εντάξει. Ρώτησες μία απίθανη πατατιά. Σε ξεμπροσθιάσανε. Και αντί να ζητάς και ρέστα? (θα τους βγάλω τρελλούς φάση)? μετά από αυτό ο τύπος με την καμπαρντίνα κάτω από το ονομά απέκτησε πρόσωπο... (νομίζω πως ο ίδιος τύπος απέκτησε και πρόσωπο όταν ανοίγει η καμπαρτίνα στα στενάκια) ...
alexzzz Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 (νομίζω πως ο ίδιος τύπος απέκτησε και πρόσωπο όταν ανοίγει η καμπαρτίνα στα στενάκια) ... !!! Τι είπε το άλλο μου εγώ πάλι!!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Ξέρω εγω για να το λες εσύ.. http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2290489&postcount=16 Θα βίαζα 15 γκόμενες (όχι ανηλικες) ok (όποιος την μύγα να την φέρει πίσω παρακαλώ )
soturin Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 ρε κόψτε λίγο, είπε κάτι το παιδί και τον έχετε ξεφτιλίσει, let's move on
liopyr Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Ε, δεν είπε κάτι, είπε πολλά... Και συνεχίζει ακάθεκτος..
pappous_soulis Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 OMG Τραγελαφικά πράγματα συμβαίνουν στον ονειρικό κόσμο του insomnia
Chrisxxx Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Bomb? what bomb? Θα ηταν στο νετ ο ανθρωπος, θα ειχε και κλειστα τα πατζουρια και δεν θα καταλαβε τι εγινε
status Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Move on λεμε ρε! Super duper epic fail χααχχαχαχαχαχαχααχαχχααχαχ :): ) :) ααααααχχ θεέ μου απάλλαξε τους από την άγνοια τους. :Ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.