klainmaingr Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Παίζει και να είσαι ο μοναδικός ;p (τι έγινε, τελείωσαν οι διακοπές και μαζεύτηκε όλος ο κοσμάκης εδώ; Δεν μου είπατε να φέρω και κάνα κουτί πάστες...)
alexzzz Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Μερικοί ακόμα δεν πήγαμε (εκτός από 1 εβδομάδα στην Ίο)... από την άλλη εβδομάδα άδεια Στο θέμα μας τώρα
klainmaingr Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 "The Bishop has first dibs". LOOOOOOL! XAXaxAaxXAXaxAXaxAaxXAxaaXxaxaXaxA Δεν το είχα προσέξει epic...
slipknot Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Βασικά έχω μια απορία και ψάχνω κάποιον να μου τη λύσει.Στο τμήμα κινηματογράφου του ΑΠΘ περνάς με πανελλήνιες ή θέλει δικές του,εισαγωγικές? Κάποιος που να ξέρει σίγουρα.
Sellers Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Ξέρει κανείς πόσο επιβαρύνομαι στον λογαριασμό του νερού όταν έχω αργήσει να τον πληρώσω έναν μήνα. Γιατί πίσω απο το χαρτι του λογαριασμού γράφει ότι υπάρχει τόκος υπερημερίας....
Chrisxxx Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Εγω το νερο δεν το πληρωνα ποτε πριν ερθει η 2η - 3η ειδοποιηση οτι θα μου το κοψουν δηλαδη πληρωνα κανα 3-4 λογαριασμους μαζεμενους... Δεν ειχε και καμια αν αργουσες να πληρωσεις. - Slipknot αν εχει βαση η σχολη κινηματογράφου τοτε περνας με Πανελληνιες. Δεν ηξερα οτι υπαρχει...
Garnele Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Σλιπνοτ, ναι, περνάς κανονικά με πανελλήνιες.
slipknot Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 - Slipknot αν εχει βαση η σχολη κινηματογράφου τοτε περνας με Πανελληνιες. Δεν ηξερα οτι υπαρχει... Ναι έχει βάση κανονικά.Βασικά είναι σχετικά καινούργια σχολή,του 2004 αν δε κανω λάθος. Σλιπνοτ, ναι, περνάς κανονικά με πανελλήνιες. Ουφ,ευχαριστώ.Ένα βάρος έφυγε από πάνω μου.
slipknot Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 ...εκεί πέρασες; Όχι,φέτος δίνω και λέω να είναι μια απ' τις επιλογές μου.Ξέρεις τίποτα,αν είναι καλή κλπ? Γιατί άκουσα από γνωστό ότι δε κάνουν μάθημα αλλά δεν το χω επιβεβαιώσει.
Garnele Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Κοίτα, μία ανοργανωσιά υπάρχει είναι η αλήθεια μέχρι και σήμερα. Μπορώ να σου πω με σιγουριά ότι έχει 2-3 καλούς καθηγητές με μεράκι, μπλα. Απ' ότι μου είπαν μάλιστα, απέκτησαν και δικό τους κτίριο πλέον (μέχρι πέρσι αν δεν κάνω λάθος έκαναν μάθημα στο βασιλικό θέατρο και στις αποθήκες στο λιμάνι). Επίσης επιβεβαιωμένα, σε φεστιβάλ κινηματογράφου και τα ρέστα έχεις φρη εντρανς και σοβαρές πιθανότητες να προσληφθείς κιόλας -με σύμβαση- αν σ' ενδιαφέρει. Τώρα αν θες τη δική μου προσωπική άποψη, όταν ψηνόμουν να το δηλώσω, καθηγητής εκεί μου είπε να μην το κάνω (και μεταξύ μας, δεν το μετάνιωσα.) Έχεις αρκετό χρόνο να το σκεφτείς όπως και να 'χει, μην βιαστείς να πάρεις απόφαση, μιλάω σαν τη μάνα μου, κάνε ό,τι γουστάρεις. =ρ
Chrisxxx Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Nαι αλλα τι επαγγελματικες προοπτικες μπορει να εχει μια σχολη κινηματογραφου στην Ελλαδα; Κατι ακουσα θα φτιαχτει καπου και σχολη σκηνογραφιας αλλά δεν ξερω κατα ποσο ισχυει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.