Dark_son20 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 έχοντας πήρα από το γυμνάσιο (ποπό πάνε πολλά χρονια ) που έβαφα τις eastpack μου που είχαν ίδιο "ύφασμα" το σπρέι θα λερώνει μετά όπου την αφήνεις
Sadman Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 βουτατην σε κουβα με λαδομπογια και θα εισαι gg. Αλλιως,ξεκινα να βαρας,καποτε θα μαυρισει
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 κανονικά έπρεπε να έχεις βαλίτσα Bob Σφουγγαράκη...
Dark_son20 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 βασικά το πρόβλημα είναι ότι είναι πλαστικό και όχι κάποια μορφή υφάσματος χωρίς πόρους οι ίνες οποτε δεν πρόκειται να απορροφήσει κανένα χρώμα και απλά θα είναι βαμμένο από πάνω όπερ σημαίνει ότι καταστρέφεις και τον αέρα που παίρνει η τσάντα δοκίμασε κάτι πιο καλλιτεχνικό από το βάψιμο... θυμάσαι στα παλιά τα χρονια που οι μεταλλάδες ράβαν στα μπουφάν κάτι μαλακίες? μπορείς να ξεκινήσεις από εκεί έως trendy κονκάρδες
parsifal Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Σωστή και έμπειρη η ιδέα του κουβά, cost-effectiveness++
Dark_son20 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 τώρα που το σκέφτομαι σε σένα θα ταίριαζε σαν τους τυπάδες που κολλάνε στο αμάξι όλες τις χώρες που έχουν πάει ξεκινα κάτι τέτοιο
Lucifer Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Νταρκσαν, είπαμε να τη σώσουμε κάπως, άμα αρχίσω να κυκλοφορώ στα γεράματα με πατς σλέηερ και ποζέσντ, το χέσαμε. Επίσης το άλλο είναι ποζεριά. Πλας, δεν έχω πάει σε πολλές χώρες, σε πολλές πόλεις έχω πάει =ρ Αυτό με τη λαδομπογιά στέκει ή με δουλεύετε ρε άτιμοι.
parsifal Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Νομίζω πως η λαδομπογιά θα στην κάνει χάλια. Μάλλον χρειάζεσαι κάποιο πολύ πιο λεπτόρρευστο υλικό βαφής-μπογιά. Θα κάτσει όμως πάνω από το original χρώμα; Δεν την περνάς ένα αστάρι πρώτα;
Dark_son20 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 το σπρέι πάντως μένει κανονικά αλλα πχ εμενα μου λέρωνε τοίχους... τώρα αν υπάρχει κάτι σαν μορφή βερνίκι να το περάσεις πάνω και από το σπρέι θα έσωζε αυτή τι κατάσταση αλλα δεν ξέρω τι θα έκανε στην ελαστικότητα της τσάντας ήδη δηλαδή με ένα χέρι σπρέι ήταν αρκετά δύσκαμπτες (γαμώ το all greek to me κλασικά )
soturin Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 εμένα με ενδιαφέρει περισσότερο να μας αναλύσεις την ψυχική σου κατάσταση και σκέψεις του μυαλό σου τη στιγμή της αγοράς της τσάντας, εκτός αν την κέρδισες στον μικρούτσικο
Absinthe Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Αν δεν στην χαρισε η Σκλεναρικοβα για να τη θυμασαι ή δεν την χρησιμοποιησες με καποιο τροπο για να ριξεις (επιτυχως) την Μιλα Γιοβοβιτς, πραγματικα δεν μπορω να φανταστω κανενα λογο για τον οποιο θα μπορουσες να εισαι κατοχος μια τετοιας βαλιτσας.
Lucifer Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Η τσάντα μπορεί να φορεθεί στην πλάτη -έχει ειδικό φερμουάρ που ανοίγεις και βγαίνουν οι "τιράντες" και η πίσω επιφάνειά της είναι σκληρή έτσι ώστε να μην αλλάζει σχήμα και δε μπορείς να την κουβαλήσεις από τα εξογκώματα που ενδέχεται να προκαλούν τα περιεχόμενα. Έχει, πέρα από αυτό, μια άλλη κρύπτη με φερμουάρ στην κορυφή της, από την οποία βγαίνει ένα ματσούκι για να τη σέρνεις. Τα δε ροδάκια της, δεν είναι εξωτερικά, αλλά βγαίνουν μόνο τα 3 τεταρτημόρια τους έξω, το υπόλοιπο είναι χωμένο στο σώμα της βαλίτσας, λεπτομέρεια εξαιρετικά σημαντική γιατί έτσι σπάνε πολύ δύσκολα -και έχω σπάσει πολλά από τα άλλα. Επιπλέον, το σχήμα της, επιτρέπει να χωράνε αρκετά πράγματα χωρίς να χρειάζεται να παίρνεις βαλιτσάρες, ειδικά για καλοκαιρινά ταξίδια που ο ρουχισμός είναι ελαφρύς. Σκέψου ότι έκανα ταξίδι με αυτήν, γεμισμένη με ρούχα για 9 μέρες -ζύγιζε 8.2 κιλά στο αεροδρόμιο.
Lucifer Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Αρχικά, συγκρίνεις ένα ψηλοπόδαρο φαινόπλευρο ρινοστάζον ΣΚΥΛΙ με το καμάρι των Βαλκανίων. Δευτερευόντως, ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΡΕ, ΕΓΩ ΤΗ ΒΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΓΑΠΩ.
soturin Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Πρέπει να μάθεις να την αγαπάς γι αυτό που είναι ρε άκαρδε, με τα ελαττώματά της!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.