klainmaingr Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Σύμφωνα με το site του campari δέν είναι καμία... Μιάς και τα τελευταία 2 χρόνια τα πρόσωπα του campari έιναι η salma hayek (δέν είναι αυτή) και φέτος η eva mendes (δεν είναι αυτή)... Τα προηγούμενα χρόνια είχαν άσχετες διαφημίσεις.. Αν κάποιος το δεί με κλείστα μάτια και 2-3 πλαστικές θα μπορούσε να είναι η eva mendes.. αλλα δεν νομίζω... edit: Touriya Haoud (ούφ.. με παίδεψε αυτό ;p) edit2: Εεεεεεεεε τα παραπάνω απάντηση στον dimitris2006 για την διαφήμιση του campari (ξέχασα να quotaρω την ερώτηση)
Lucifer Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Κουκλίτσα είναι. Σήμερα θέλω να επιστήσω την προσοχή σας στους παρακάτω στίχους:
dimitris2006 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 klainmaingr δεν ειναι αυτη. η διαφημιση γυριστηκε το 2005 ενω η wikipedia γιαυτη που μου λες λεει οτι γυριστηκε το 2003
klainmaingr Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Συνεχίζω να έχω την εντύπωση οτι είναι αυτή... Δές τις φωτό δίπλα δίπλα (αυτη που ανέβασα και αυτήν απο το campari.gr) και δες... Δεν παίζει τόση ομοιότητα... Μετά πάνε στο wiki και κάνε τις διορθώσεις σου edit: sp3 + auth = fail ... καμιά ιδέα;
Lucifer Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Λοιπόν, πρόσφατα αγόρασα την καλύτερη βαλίτσα του πλανήτη. Αλλά το χρώμα της είναι ελεεινό και θέλω να τη βάψω. Το υλικό της είναι αυτό το κλασσικό πλαστικοπλεκτό πράγμα, δεν είναι δέρμα ή δερματίνη ή κάτι τέτοιο, κανονική βαλίτσα τεσπά. Πως τη βάφω; Με τι;
Dark_son20 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 ....blood? PS: αδερφέ κλάψ#@%#νιαζεις νομίζω άμα βρω τίποτα να ενισχύσω τον Skandinavik να σε καλέσω δηλαδή
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 hahahahaha ΕΠΟΣ
Lucifer Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 ....blood? PS: αδερφέ κλάψ#@%#νιαζεις νομίζω άμα βρω τίποτα να ενισχύσω τον Skandinavik να σε καλέσω δηλαδή Δεν έχουμε έλλειψη! Αλλά η βαλίτσα είναι χάλια και εγώ δένομαι με αντικείμενα, ειδικά με τέτοια αντικείμενα. =ρ
parsifal Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Εεεεε... Μπλιαχ; Εσύ που είσαι και ταξιδευτής συχνός, πώς καταδέχτηκες να πάρεις τέτοιο «πράγμα»; Άσε που δεν πρέπει να βάφεται εύκολα, έτσι πορώδες (Understatement Of The Week Nomination) που είναι. Μόνο αν το βυθίσεις σε καμιά μπανιέρα...
Lucifer Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 ΤΟ ΞΕΡΩ, ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ. ΠΟΝΩ ΒΑΘΙΑ. Πως τη βάφουμε μαύρη, το σπρέη θα μείνει ή θέλω καμιά βλαμμένη μόντα με κόλλες και βαφή άγριου έντελβαης;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.