Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σύμφωνα με το site του campari δέν είναι καμία...

Μιάς και τα τελευταία 2 χρόνια τα πρόσωπα του campari έιναι η salma hayek (δέν είναι αυτή) και φέτος η eva mendes (δεν είναι αυτή)...

Τα προηγούμενα χρόνια είχαν άσχετες διαφημίσεις..

Αν κάποιος το δεί με κλείστα μάτια και 2-3 πλαστικές θα μπορούσε να είναι η eva mendes.. αλλα δεν νομίζω...

edit: Touriya Haoud

touriya_haoud.JPG

(ούφ.. με παίδεψε αυτό ;p)

edit2: Εεεεεεεεε τα παραπάνω απάντηση στον dimitris2006 για την διαφήμιση του campari (ξέχασα να quotaρω την ερώτηση)

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Συνεχίζω να έχω την εντύπωση οτι είναι αυτή...

Δές τις φωτό δίπλα δίπλα (αυτη που ανέβασα και αυτήν απο το campari.gr) και δες...

Δεν παίζει τόση ομοιότητα...

Μετά πάνε στο wiki και κάνε τις διορθώσεις σου :P

edit: sp3 + auth = fail ... καμιά ιδέα;

Δημοσ.

Λοιπόν, πρόσφατα αγόρασα την καλύτερη βαλίτσα του πλανήτη. Αλλά το χρώμα της είναι ελεεινό και θέλω να τη βάψω. Το υλικό της είναι αυτό το κλασσικό πλαστικοπλεκτό πράγμα, δεν είναι δέρμα ή δερματίνη ή κάτι τέτοιο, κανονική βαλίτσα τεσπά.

Πως τη βάφω; Με τι;

Δημοσ.
....blood? :D

PS: αδερφέ κλάψ#@%#νιαζεις νομίζω :P

άμα βρω τίποτα να ενισχύσω τον Skandinavik να σε καλέσω δηλαδή :P

Δεν έχουμε έλλειψη! Αλλά η βαλίτσα είναι χάλια και εγώ δένομαι με αντικείμενα, ειδικά με τέτοια αντικείμενα. =ρ

Δημοσ.

Εεεεε... Μπλιαχ;

Εσύ που είσαι και ταξιδευτής συχνός, πώς καταδέχτηκες να πάρεις τέτοιο «πράγμα»; Άσε που δεν πρέπει να βάφεται εύκολα, έτσι πορώδες (Understatement Of The Week Nomination) που είναι. Μόνο αν το βυθίσεις σε καμιά μπανιέρα...

Δημοσ.

ΤΟ ΞΕΡΩ, ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ. ΠΟΝΩ ΒΑΘΙΑ.

Πως τη βάφουμε μαύρη, το σπρέη θα μείνει ή θέλω καμιά βλαμμένη μόντα με κόλλες και βαφή άγριου έντελβαης;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...