Chrisxxx Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δε το βρίσκω καθόλου κακή τράμπα. =ρ Καταλαβα αυριο θα ρωτας για χαλασμενα dvd, χαραγμενα cd, καμενο πιζελ στην οθονη, πληκτρο του πληκτρολογιου που λειπει, mouse που δεν κανει κλικ, τοστιερα που παγωνει το ψωμι και λοιπες χαλασμενες ηλ.συσκευες.
Lucifer Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Αυτή η συζήτηση με βοήθησε να συλλάβω την έννοια της ισορροπίας εικονογραφημένη: Μια Τσέχα που στέκεται δίπλα σε έναν υποσταθμό της ΔΕΗ.
firewalker Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Luci, βάλε καμιά εικόνα για να δούμε την βλάβη. Αν την πας σε αντιπροσωπεία να υπολογίζεις κανα 30αρι ευρό ανά ώρα εργασίας.
Lucifer Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δεν μπορεί να φανεί εκεί που είναι. Φαντάσου πως η υποδοχή μιας κάρτας cf είναι όπως το σημείο που κουμπώνει η κορδέλα σε έναν IDE σκληρό. Μια από αυτές τις παρεμφερείς αλλά μικρότερες ακίδες, ξεκόλλησε.
soturin Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 ...για να προλάβει γελοία ημίγυμνη φωτογραφία συγχωρεμένη τότες
alexzzz Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δεν μπορεί να φανεί εκεί που είναι. Φαντάσου πως η υποδοχή μιας κάρτας cf είναι όπως το σημείο που κουμπώνει η κορδέλα σε έναν IDE σκληρό. Μια από αυτές τις παρεμφερείς αλλά μικρότερες ακίδες, ξεκόλλησε. Άνοιξε ένα τόπικ με το πρόβλημα σου. Αν δεν ξέρεις πως να σου δείξω εγώ.... μας έκανες το off topic, on topic
agpr Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 τι μάρκα είναι η φωτογραφική σου Lucifer; Αν δώσεις το serial number στην αντιπροσωπεία της καταστακευάστριας εταιρίας, θα σου πούνε αν είναι εντός εγγύησης ή όχι. Από σχετικές εμπειρίες, έχω να παραθέσω την δωρεάν επισκευή της Canon Ixus II μου, από την εν Ελλάδι αντιπροσωπεία παρόλο που η μηχανή ήταν εκτός εγγύησης. Και εγω ακριβως το ιδιο. [...] Ε, νομίζω πρέπει να λέμε και τα κάλά των ελληνικών αντιπροσωπειών, μέσα στα χίλια μύρια όσα άλλα και χαίρομαι που έχει και ο Absinthe παρόμοια εμπειρία. Είχατε πρόβλημα με τον αισθητήρα; Αν ναι, είχε εκδοθεί οδηγία από την Canon.
wizzy Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 με τον αισθητήρα είχα πρόβλημα, δεν είχα πάρει είδηση την ανακοίνωση της Canon, αλλά το άκουσα από έναν φίλο που του χάλασε πριν από μένα. Οπότε, όταν χάλασε η δική μου, την έστειλα και όλα μια χαρά, δωρεάν επισκευή και η μηχανή ξανά σε λειτουργία.
firewalker Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δεν μπορεί να φανεί εκεί που είναι. Φαντάσου πως η υποδοχή μιας κάρτας cf είναι όπως το σημείο που κουμπώνει η κορδέλα σε έναν IDE σκληρό. Μια από αυτές τις παρεμφερείς αλλά μικρότερες ακίδες, ξεκόλλησε. Αν ανοίγει η κάμερα εύκολα (να είναι με βίδες και όχι με κλιπς) θα φτιάχνετε σχετικά εύκολα από κάποιον με σχετική εμπειρία.
alexzzz Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 What The World Would Look Like If The Other Side Won The War
agpr Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Lucifer, κανονικά καμμία εγγύηση δε σε καλύπτει για τέτοια βλάβη, γιατί σαφώς πρόκειται για κακή χρήση. Στη θέση σου θα έστελνα τη μηχανή στην αντιπροσωπεία, μολονότι θα στοιχίσει κάτι παραπάνω. Αν ο μάστορας κάνει κάποια "πατάτα", την πάτησες. Αν κάτι πάει στραβά στην αντιπροσωπεία, θα στην αντικαταστήσουν. Από άλλα περιστατικά στον κύκλο μου, μπορώ να σου πω πως η αντιπροσωπεία της Olympus είναι εξαιρετική.
dimitris2006 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 μπορει καποιος να μου πει ποια ειναι η κοπελια της διαφημισης; http://www.youtube.com/watch?v=etq7KOusOXY&feature=related
jason_rethymno Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Δε ξέρω ποια είναι αλλά σίγουρα είναι γκ@μεν@ρα
tmjuju Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Κάτι χρήσιμο… http://www.reghardware.co.uk/2008/08/21/winerack_firebox/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.