Chrisxxx Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Μαλλον μιλαμε για διαφορετικα μεγεθη. Eξακολουθει να μου κανει ναζακια παντως...
poscaman Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Ανεξάρτητα από εγγύηση, έχεις ιδέα πόσο θα πάει αυτό σαν βλάβη; Σε φάση 20 ευρώ για την διαδικασία ή 400 ευρώ επειδή αλλάξαμε όλη την πλακέτα για ένα χάλκινο ποδαράκι; κοιτα,στην αντιπροσωπεια λιγο δυσκολο να σου φτιαξουν ενα συρματακι...ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ.κατα τη γνωμη μου,καλυτερα να το πας σε κανενα συνοικιακο μαγαζακι με ηλεκτρονικα.τις περισσοτερες φορες σε τετοια μαγαζια γινεται πολυ καλη δουλεια απο τεχνιτες με @@
Absinthe Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Από σχετικές εμπειρίες, έχω να παραθέσω την δωρεάν επισκευή της Canon Ixus II μου, από την εν Ελλάδι αντιπροσωπεία παρόλο που η μηχανή ήταν εκτός εγγύησης. Και εγω ακριβως το ιδιο.
wizzy Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 @ Lucifer: Χωρίς να γνωρίζω τιμές, θα πρότεινα το service το Φωτοδεσμού, έχω ακούσει καλά λόγια, αλλά δεν έχω προσωπική εμπειρία. Επίσης, αν δεν με απατά η μνήμη μου, στην οδό Κάνιγγος (ή κάπου εκεί κοντά) έχει ένα κατάστημα τίγκα στις SLR φωτογραφικές και ο τύπος εκεί ξέρει πολύ καλά τη δουλειά του. Μια βόλτα κάνε, δεν έχεις να χάσεις κάτι. Και εγω ακριβως το ιδιο. Ε, νομίζω πρέπει να λέμε και τα κάλά των ελληνικών αντιπροσωπειών, μέσα στα χίλια μύρια όσα άλλα και χαίρομαι που έχει και ο Absinthe παρόμοια εμπειρία.
jason_rethymno Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Το ματς Σλοβακία - Ελλάδα τι είναι; Φιλικό;
Lucifer Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 @ Lucifer: Χωρίς να γνωρίζω τιμές, θα πρότεινα το service το Φωτοδεσμού, έχω ακούσει καλά λόγια, αλλά δεν έχω προσωπική εμπειρία. Επίσης, αν δεν με απατά η μνήμη μου, στην οδό Κάνιγγος (ή κάπου εκεί κοντά) έχει ένα κατάστημα τίγκα στις SLR φωτογραφικές και ο τύπος εκεί ξέρει πολύ καλά τη δουλειά του. Μια βόλτα κάνε, δεν έχεις να χάσεις κάτι. Μίλε γκράτσιε =) Αν τελικά δεν μπορέσω να κάνω χρήση της εγγύησης θα το τσεκάρω.
wizzy Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 πάντως, για να συμβεί αυτό που συνέβηκε στην φωτογραφική σου, κάποιος σε καταράστηκε και βαριά μάλιστα! Στεναχώρησες κάνα ξαδελφάκι σου εκεί κάτω τώρα τελευταία;
Lucifer Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Όχι, προσπαθούσε μια φίλη να της βάλει την κάρτα για να προλάβει γελοία ημίγυμνη φωτογραφία και μάλλον πάνω στην βιασύνη έκανε κάποια απότομη κίνηση, την πίεσε λάθος μέσα, κάτι τέτοιο. Δε μιλάμε για τραγικό πράγμα, παίρνει και xD κάρτες σε 2η υποδοχή στην υπερχειρότερη περίπτωση.
wizzy Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Και σας έχω πει ρε φούστη μου, κρατάτε μακρυά τις γυναίκες από τα ηλεκτρονικά σας! Φίλος, συμforumίτης, είδε κι έπαθε να φτιαχτεί το macbook του, διότι 30' το άφησε μόνο του με την τότε κοπέλα του και η τύπισσα θέλησε και κατάφερε να βάλει DVD στο drive του laptop για να το δει. Σημαντική σημείωση: DVD υπήρχε ήδη μέσα στο drive! Το πώς κατάφερε να βάλει δύο δισκάκια στο ίδιο drive παραμένει μέχρι και σήμερα μυστήριο. Ευτυχώς του το έφτιαξαν στην Rainbow χωρίς πολλά πολλά (ουσιαστικά, του άλλαξαν όλο το drive).
Lucifer Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Νομίζω πως οι περισσότερες άσχετες με ηλεκτρονικά κορασίδες, είναι πολύ πιο προσεκτικές από τους αντίστοιχους άσχετους με ηλεκτρονικά μαντράχαλους. Είναι ενδεχομένως περισσότερες, ναι, αλλά οι 2οι επειδή θα παραδεχτούν δυσκολότερα πως δεν καταλαβαίνουν το εκάστοτε γκάτζετ, δε θα κωλώσουν, θα πάρουν πρωτοβουλία ολέθρου.
wizzy Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 συμφωνώ, αλλά τον μπουνταλά τον μαντράχαλο, του σκας και δυο φάπες στην τελική και βγάζεις και λίγο το άχτι σου. Στην θηλυκιά, τι να κάνεις; Όσο και να την βρίσεις, μόλις σου πάρει την πρώτη π**α μετά το ατυχές συμβάν, ξεχνάς τα πάντα και είσαι ο cool Αλέξης μείον το ηλεκτρονικό που διαλύθηκε!
wizzy Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Χεχεχε, μιλάς εκ του ασφαλούς αγαπήτε Lucifer! Έπρεπε να μην υπάρχει η δυνατότητα να πάρει και άλλο είδος κάρτας η φωτογραφική σου και τότε να σε έβλεπα πόσο ψύχραιμος θα ήσουν!
Lucifer Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Τότε νομίζω θα άλλαζα τον λήπτη της π**ας και θα τον χρέωνα. Και μάλλον έχεις δίκιο, δε μου φαίνεται πολύ ψύχραιμο το σκεπτικό της παραπάνω λύσης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.