jason_rethymno Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Tι σημαίνει ουτοπιστης αιθεροβαμων ;
wizzy Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 ορθογραφική ερώτηση: Όταν αναφερόμαστε στην "Ελληνική παράδοση" γράφουμε "παράδΟση". Όταν αναφερόμαστε την πράξη του να παραδίνεις κάτι, π.χ. μια πίτσα, γράφουμε "παράδΩση";
agpr Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Το δεύτερο συνθετικό είναι δόση και δεν αλλάζει,γιατί το ο είναι τμήμα του θέματος. Π.χ: επίδοση, έκδοση, ανταπόδοση.
poscaman Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Tι σημαίνει ουτοπιστης αιθεροβαμων ; αιθεροβαμων ειναι αυτος που βαδιζει στα συννεφα!χρησιμοποιειται οταν θελουμε να εκφρασουμε για καποιον οτι ειναι στον κοσμο του η λεει πραγματα που δε μπορουν να συμβουν. απ'την αλλη ουτοπιστης ειναι αυτος που εχει καποια ουτοπια.πιστευει σε κατι πολυ ιδανικο και φανταστικο. τριτη λυκειου εισαι;
soturin Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 όπως είπε ο agpr και τα δύο με "o", αν το σκεφτείς έχουν το ίδιο νόημα, το μεν παράδοση αντικειμένου (πίτσα) και το άλλο εθίμων και συνηθειών από γενιά σε γενιά
Sellers Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Ερώτηση των 10,000 ευρώ ή αλλιώς γιατί το ινσόμνια άρχισε να κοροιδεύει τον χρήστη Sellers: Το δίπλωμα για 125άρι που βγάζεις απο σχολές οδηγών καλύπτει και το 50ράκι που βγάζεις απο την τροχαία? Δηλαδή αν βγάλω δίπλωμα για 125 μπορώ να οδηγάω και πενηνταράκι αυτόματο?
jason_rethymno Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 αιθεροβαμων ειναι αυτος που βαδιζει στα συννεφα!χρησιμοποιειται οταν θελουμε να εκφρασουμε για καποιον οτι ειναι στον κοσμο του η λεει πραγματα που δε μπορουν να συμβουν. απ'την αλλη ουτοπιστης ειναι αυτος που εχει καποια ουτοπια.πιστευει σε κατι πολυ ιδανικο και φανταστικο. τριτη λυκειου εισαι; Τι λες ρε 25 χρονων είμαι Απλως είναι απ τις σπανιες λεξεις που δε ξερω
poscaman Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 ε,καλα βρε,δεν σε ειπαμε και καμπουρη!! απλα αυτες οι λεξεις μου θυμισαν την Εκθεση στην τριτη λυκειου.εκει τις χρησιμοποιουσαμε συνεχεια.
Lucifer Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Λοιπόν, είμαι μελαγχολικός, παρηγορήστε με: Ξεκόλλησε, ανάθεμα και αν ξέρω πως, ένα αρσενικό χάλκινο ποδαράκι στη φωτογραφική μου, στην υποδοχή για compact flash. Τα υπόλοιπα είναι στη θέση τους και η κάρτα μπαίνει κανονικά, αλλά αυτό μάλλον ήταν κάποιο σημαντικό μέλος τους και τα υπόλοιπα δεν την βλέπουν, η πιστή μου μηχανή λέει "no card". Επειδή δεν βρίσκω την απόδειξη και δεν είμαι καν σίγουρος ότι δεν έχει ήδη λήξει η εγγύηση ή αν κάτι τέτοιο καλύπτεται, αυτό το απλό πραγματάκι επισκευάζεται; Αν ναι, πόσο είναι το κόστος;
wizzy Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 τι μάρκα είναι η φωτογραφική σου Lucifer; Αν δώσεις το serial number στην αντιπροσωπεία της καταστακευάστριας εταιρίας, θα σου πούνε αν είναι εντός εγγύησης ή όχι. Από σχετικές εμπειρίες, έχω να παραθέσω την δωρεάν επισκευή της Canon Ixus II μου, από την εν Ελλάδι αντιπροσωπεία παρόλο που η μηχανή ήταν εκτός εγγύησης.
Lucifer Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Είναι Olympus. Κατά πάσα πιθανότητα μπορώ να κάνω επανεκτύπωση της απόδειξης αγοράς, αλλά θα δοκιμάσω και αυτό που λες. εντιτ, πήρα τηλέφωνο, δεν παίζουν ταρζανιές με σήριαλ. μου είπε ο τυπάκος για επανεκτύπωση ΑΝ είμαι στα αρχεία. Ανεξάρτητα από εγγύηση, έχεις ιδέα πόσο θα πάει αυτό σαν βλάβη; Σε φάση 20 ευρώ για την διαδικασία ή 400 ευρώ επειδή αλλάξαμε όλη την πλακέτα για ένα χάλκινο ποδαράκι;
Chrisxxx Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Ποιο μοντελο ειναι; Εγω εχω την fe-280 και εδω και λιγο καιρο αρνειται πεισματικα να ανοιξει... Παταω το κουμπακι αναβει λιγο πρασινο φωτακι και μετα σβηνει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.