Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Δεν ξέρω πόσοι από σας το έχετε δει το συγκεκριμένο "έργο",αλλά είναι και αυτό ένα από τα κλασσικά Νιντζα των φοιτητών ή της ελληνικής νεολαίας (δεν κολλάμε εκεί)αλλού είναι το δικό μου κόλλημα...

Στο συγκεκριμένο video http://www.sendspace.com/file/wbwr9v ξέρω ότι είναι μεγάλο (αλλά πιστεύω όχι και πάρα πολύ).

Αρχικά δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει (αν και το'χω βρει από ένα torrent site και το'χω βάλει να κατεβάζει βέβαια είναι DVD κανονικό 4,29Gb αλλά το'χω βάλει λόγο 2play)να το κατεβάσω ολόκληρο για να ακούσω την συγκεκριμένη πρόταση...Για να μην σας τα ζαλίζω (λογικό)θα ήθελα όποιος μπορεί να μου πει μετά τον τίτλο που λέει "οι προφητείες πάντα εκπληρώνονται" στη διάρκεια 00:12περίπου-00:16 ο τύπος (το παιδί μάλλον)που αρχίζει λέγοντας "σου'χα πει να μείνεις μακρυά μου....τι στον *ουτσο λέει μετά-εγώ ακούω να κάνει κάτι αυτή η πίεση)

Αναμένω και tnx για την πίεση...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να ρωτήσω κάτι, πέτυχα στο δρόμο μου κάτι ζώα, μια γάτα και ένα σκύλο τα οποία δεν έιχαν καθόλου μαλλί, παρα μόνο το δέρμα τους ήταν ξεραμένο και γεμάτο πληγές. Είναι πολύ χαρακτηριστική εικόνα, ξέρει κανείς περι ποιάς ασθένειας πρόκειται; Είναι κολλητική στα άλλα ζώα; Είναι θανατηφόρα; Μπορεί να γίνει κάτι για αυτά που είναι σε προχωρημένη φάση;

συνάδερφε, μάλον θα πρέπει να το δεί κανένας κτηνίατρος το ζωντανο, αν θέλεις να ακούσεις μια έγκυρη άποψη... Εξ αποστάσεως, θεωρίες θα αναπτύξουμε...

Να πιάσω το ζωντανό, χωρίς να ξέρω αν κάνει καν; :s

Σίγουρα κάποιος θα έχει δεί κάποιο τέτοιο ζωο, σαν λεπρό είναι :( είναι πολύ χαρακτηριστική εικόνα και απλά θα ήθελα περισσότερες πληροφορίες και αν μπορώ να κάνω κάτι.

Θα ρωτήσω και σε κάποιο κτηνίατρο, αλλά θα μου πεί απο το τηλέφωνο π.χ.;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...