Φρού-Φρού Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 για την Ελλάδα ρε γαμωτο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lbch Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Δεν ξέρω πόσοι από σας το έχετε δει το συγκεκριμένο "έργο",αλλά είναι και αυτό ένα από τα κλασσικά Νιντζα των φοιτητών ή της ελληνικής νεολαίας (δεν κολλάμε εκεί)αλλού είναι το δικό μου κόλλημα... Στο συγκεκριμένο video http://www.sendspace.com/file/wbwr9v ξέρω ότι είναι μεγάλο (αλλά πιστεύω όχι και πάρα πολύ). Αρχικά δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει (αν και το'χω βρει από ένα torrent site και το'χω βάλει να κατεβάζει βέβαια είναι DVD κανονικό 4,29Gb αλλά το'χω βάλει λόγο 2play)να το κατεβάσω ολόκληρο για να ακούσω την συγκεκριμένη πρόταση...Για να μην σας τα ζαλίζω (λογικό)θα ήθελα όποιος μπορεί να μου πει μετά τον τίτλο που λέει "οι προφητείες πάντα εκπληρώνονται" στη διάρκεια 00:12περίπου-00:16 ο τύπος (το παιδί μάλλον)που αρχίζει λέγοντας "σου'χα πει να μείνεις μακρυά μου....τι στον *ουτσο λέει μετά-εγώ ακούω να κάνει κάτι αυτή η πίεση) Αναμένω και tnx για την πίεση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Αχέμ... Δεν είναι Έλλην... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 ποιός είναι ο νέος με το λιπαρό πρόσωπο τότε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Ε μια και οι φωτιές είναι επίκαιρες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 εχμμμ... ο Νέρωνας ??? αν όχι μπορώ να πάρω τον φίλο μου τον Κυριάκο να με βοηθήσει ή χάνω??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
punky Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Εμένα πιο πολύ σε αλευρομένο Γιώργο Μαργαρίτη μου φέρνει πάντως το καινούριο άβαταρ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Και εμένα πιο πολύ σε μαύρο θάμνο παρά σε πρόβατο, αλλά δεν το κάνω θέμα... Και ναι είναι ο Ahead Nero Burning Rom. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Να ρωτήσω κάτι, πέτυχα στο δρόμο μου κάτι ζώα, μια γάτα και ένα σκύλο τα οποία δεν έιχαν καθόλου μαλλί, παρα μόνο το δέρμα τους ήταν ξεραμένο και γεμάτο πληγές. Είναι πολύ χαρακτηριστική εικόνα, ξέρει κανείς περι ποιάς ασθένειας πρόκειται; Είναι κολλητική στα άλλα ζώα; Είναι θανατηφόρα; Μπορεί να γίνει κάτι για αυτά που είναι σε προχωρημένη φάση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 συνάδερφε, μάλον θα πρέπει να το δεί κανένας κτηνίατρος το ζωντανο, αν θέλεις να ακούσεις μια έγκυρη άποψη... Εξ αποστάσεως, θεωρίες θα αναπτύξουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Να πιάσω το ζωντανό, χωρίς να ξέρω αν κάνει καν; :s Σίγουρα κάποιος θα έχει δεί κάποιο τέτοιο ζωο, σαν λεπρό είναι είναι πολύ χαρακτηριστική εικόνα και απλά θα ήθελα περισσότερες πληροφορίες και αν μπορώ να κάνω κάτι. Θα ρωτήσω και σε κάποιο κτηνίατρο, αλλά θα μου πεί απο το τηλέφωνο π.χ.; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 ρίξε μια ματιά εδώ και εδώ. Ίσως βρείς κάτι (έχει περιγραφές και κάποιες φωτογραφίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 καθώς και εδώ μπετάρω σε σποροτρίχωση ή ringworm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 καθώς και εδώ μπετάρω σε σποροτρίχωση ή ringworm. Ευχαριστούμε πολύ για αυταρχική επέμβαση. Δεν ειρωνεύομαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Παγντονέ μουά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.