Lucifer Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Όταν πίνω, η ψυχολογία μου δεν έχει τρύπες, αδένες και υγρά. Το τσεκάρω σε λίγο. Ακούστε το νέο woven hand.
firewalker Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Αυτά είναι... Εγώ ένα μαρτίνι έχω όμως. Ξεφτίλα να το καθαρίσω;
Lucifer Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Δεν το έφτιαξαν για να το κοιτάς αγαπημένε.
firewalker Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Αυτό με κοιτάει λάγνα το άτιμο... Θα βάλω ακόμη ένα ποτηράκι.
firewalker Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Φυσάει ένα αεράκι ψυχρό, τόσο ώστε να σου σηκώνει τις τρίχες στον σβέρκο, σχεδόν δαιμονικό. Απόλαυση.
Lucifer Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Ποια νομίζεις πως είναι η μεγαλύτερη αρετή κε Firewalker;
Lucifer Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Ρούμι. Firewalker, κάνω μια πρόβλεψη με την άμετρη αλαζονεία μου και λέω πως η επόμενη τυχερή θα είναι η Αλήθεια και η επόμενη η Δικαιοσύνη.
firewalker Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Αν η αλαζονεία είχε μέτρο ποιο το νόημα της; Κάπως έτσι είναι Lucifer. Πάγος τέρμα.
jason_rethymno Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Ζήλεψα και εγώ τώρα και πίνω Smirnoff
firewalker Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Μέχρι και οι λαμπτήρες έσβησαν μόνοι τους Δεν άντεξαν, από ντροπή να φωτίζουν τις σκέψεις μας Νιώσαμε υγροί και σκοτεινοί ως το μεδούλι Σαρκάσαμε την ανοχή του οίκου μας Ταπεινωμένοι ενώσαμε τα χέρια Συμφωνίες στο φως του σκότους Γλείψαμε την αλήθεια που ζει στις σκιές Στις σκιές που αφήνουν οι παρακαταθήκες Κι ήταν 4 το πρωί όταν φύσηξε ο αγέρας Και σκίρτησε το άτιμο πονηρό ζουλάπι Λες και έψαχνε πώς θα στείλει ορδές να μας κατασπαράξουν Λες και δεν μπορούσαμε να το πράξουμε μόνοι μας… Χτύπησαν κόκκινο οι κόρες των ματιών Τόσο σκότος … τόσο σκότος ίδιο με το Λευκό Φως της Σωτηρίας Λίγο ακόμα και θα εκραγούν οι κόρες των ματιών Δε βλέπουν, δεν αντιφεγγίζουν, μόνο γυρίζουν Με απροσδιόριστο σπιν… Δεν μας πείραξε Τις αφήσαμε να σπάσουν Ρουφήξαμε τα υγρά τους ως την παρεγκεφαλίδα Είδαμε ο ένας τα βλέμματα του άλλου είδαμε τα Φαντάσματα που μας ερεθίζουν Και ζήσαμε ευτυχείς στο σκότος…
Lucifer Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Βέρη νάης. Όλο το μπλογκ. Καληνύχτες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.