Lucifer Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Χμ όχι, είπα "εμπρός για" επειδή είναι συνήθης καρμική τακτική να γίνομαι λιάρδα μετά το διάβασμα και πριν το ΔΩΣΙΜΟ.
slipknot Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Μιλάς γα Καμύ και Μπάρκερ έτσι ελεύθερα μες στο φόρουμ,δε φοβάσαι μη σε κλέψουν όταν θα λείπεις απ' το σπίτι?
aledjo Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Αθηναιοι γυριστε πισω! ειναι το πρωτο καλοκαιρι που ειμαι στην Αθηνα τετοιες μερες και μου φαινεται αδεια η πολη. ειπα φετος να παω διακοπες οταν ολοι οι αλλοι θα δουλευουν και γω να ειμαι στη δουλεια οταν ολοι θα εχουν φυγει. αυτες τις μερες δουλευω και ολοι οι δρομοι μου φαινονται αδειοι! δε νευριαζω στο δρομο, δεν εχει κινηση και ολα πανε κανονικα γυριστε πισωωωωωωωω
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 κοίτα βίτσια που έχει ο κόσμος...
agpr Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα με υγεία και αγάπη
soturin Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 happy birthday to you... you belong to the zoo... happy birthday dear pappous_soulis... may the force be with you!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 happy birthday to you...you belong to the zoo... happy birthday dear pappous_soulis... may the force be with you!! cough cough, clopyrighted χρόνια πολλά pappouli
alexzzz Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 ναι, και έχει και συνέχεια... with monkey and donkeys and the others like you εγώ προτιμώ το "πολύχρωμος και εντοιχισμένος"
status Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 ναι, και έχει και συνέχεια... with monkey and donkeys and the others like you εγώ προτιμώ το "πολύχρωμος και εντοιχισμένος" Παρομοίως :Ρ
alexzzz Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Μανούλες.. Τι έκανες εσύ χτες; πήγες για μπάνιο; είχε κόσμο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.