Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ναι, πάρε όμως +- μερικά km γιατί μπορεί να μπώ απο ασπροβάλτα και να έχεις πρόβλημα.. :P

Anyway.. πάω να τσιμπήσω τα εισιτηριάκια που μόλις έκλεισα για Σκιάθο... Ελπίζω να κάνω μαύρα μάτια να το δώ το ίντερνετ...

Alexzzz ξέρεις εσύ.. μαζέψτε τα γυναικόπαιδα και αδειάστε τους δρόμους.. Αν κάτσει μπορεί να ρθω και σήμερα βράδυ.. οπότε να είστε προετοιμασμένοι...

Δημοσ.

Έλα Πέραμο obsession... ψάξε τον Αλέκο από Άγιο Ανδρεα στον Μιχάλη στο Μπαρ... κάπου θα με βρεις να πίνω.

Δημοσ.

Έλα αμμόλοφους πεπόνι... ψάξε το γιώργο απο θεσσαλονίκη να παίζει ρακέτες δίπλα στο μπάρ.. κάπου θα με βρείς να λιώνω :P

Αει πάω... brb afk kkk omg roflmao.. chat το έχουμε καταντήσει το offtopic :P

Δημοσ.

Ειδα σε αφισα (σε καφεκοπτειο) μια διαφήμιση για γαλλικο καφε κρυο(σε ποτηρι ψηλο με παγο)! Εχει δοκιμασει κανενας σας;;

Δημοσ.

έπαθα ένα μικρό σοκ, μόλις ανακάλυψα ότι ο ΚΙΤ είχε αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων και όχι χειροκίνητο.

Δημοσ.

Έχω δοκιμάσει εγώ να κάνω βαρύ γαλλικό τύπου freddo...

Είναι ξινίλα και αηδία απο τις λίγες....

Δεν το προτείνω εκτός αμα είσαι διατεθειμένος να βάλεις 200κιλά ζάχαρη η να τον πίνεις πολύ πολύ πολύ ελαφρύ.

Δημοσ.

Ξύπνησα μέσα σε μια στοίβα βιβλίων Καμύ και διηγημάτων Μπάρκερ, με διάσπαρτα σιντί τριγύρω και ένα μπουκάλι ρούμι στο χέρι.

Εμπρός για την εξεταστική.

Δημοσ.

Νομίζω ότι ο πονοκέφαλος που με ξύπνησε ήταν και η αιτία ανάστασης του Λαζάρου. Οπότε αποδεικνύεται ιστορικά πως ο εκλεκτός λαός του θεού είχε ανακαλύψει το μπακάρντι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...