slipknot Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Η ζώνη είναι πολύ καλή,την αγόρασα κι εγώ πριν από 1 μήνα και τώρα είμαι έτσι:
--b}{d-- Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Εγώ πάλι έχω περιέργεια για τα cd-rom.. τι μπορεί να ήταν; Αι Ημέραι της Δημιουργίας vol.1-7 with Creator's commentary. Τα 7 Θανάσιμα αμαρτήματα, με πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό - Rated: Διάκονοι+ 7 Πλάνες των κοσμικών και πως να τις αντικρούσετε: Μασονία, Σιωνισμός, Προτεσταντισμός, Μάρτυρες του Ιεχωβά, Ομάδα Ε, Κρυφοπαγανισμός, Λογική.
pappous_soulis Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Συνετό θα ήταν να την φορέσεις και στα μπράτσα σου γιατί δεν θα χωράς στο λεωφορείο.
vagpap Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 7 Πλάνες των κοσμικών και πως να τις αντικρούσετε: Μασονία, Σιωνισμός, Προτεσταντισμός, Μάρτυρες του Ιεχωβά, Ομάδα Ε, Κρυφοπαγανισμός, Λογική. Το τελευταίο το θέλω!!! Από εκεί και πέρα, κλοπές γίνονται παντού, τι διαφορετικό μπορεί να έχουν 2 υπολογιστές που βρίσκονται σε ένα γραφείο με μια εκκλησία?
--b}{d-- Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 .. κλοπές γίνονται παντού, τι διαφορετικό μπορεί να έχουν 2 υπολογιστές που βρίσκονται σε ένα γραφείο με μια εκκλησία?Χμμ.. Ευλογία αντικρασαρίσματος;
status Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 -;2271847'] [*]Αι Ημέραι της Δημιουργίας vol.1-7 with Creator's commentary. χαχαχαχαχααχαχαχ creator's commentatory λέει αχαχχα τη θεϊκή έμπνευση κ αυτή
godlike Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Ζητώ προκαταβολικά συγνώμη για το ύφος αλλά αυτό δεν θεωρείται σοβαρή είδηση. Τι το ιδιαίτερο έχει η συγκεκριμένη κλοπή που είναι άξιο αναφοράς;
status Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Το τελευταίο το θέλω!!! Από εκεί και πέρα, κλοπές γίνονται παντού, τι διαφορετικό μπορεί να έχουν 2 υπολογιστές που βρίσκονται σε ένα γραφείο με μια εκκλησία? Έχουν Άγγελο Κυρίου να προστατεύει τους σκληρούς τους + τον controller:ρ
vagpap Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Χμ... Φαντάζομαι δεν τρέχαν Ubuntu Satanic Edition... Πάντως δε μου είχε περάσει από το μυαλό το devine protection
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Ζητώ προκαταβολικά συγνώμη για το ύφος αλλά αυτό δεν θεωρείται σοβαρή είδηση. Τι το ιδιαίτερο έχει η συγκεκριμένη κλοπή που είναι άξιο αναφοράς; my thoughts exactly...
status Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Ζητώ προκαταβολικά συγνώμη για το ύφος αλλά αυτό δεν θεωρείται σοβαρή είδηση. Τι το ιδιαίτερο έχει η συγκεκριμένη κλοπή που είναι άξιο αναφοράς; Πρώτη φορά έγινε το ανάποδο....κ το ρωτάς; :ρ
soturin Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 φτου σου δεν σε γνώρισα! παλαμάκια φτάνεις να βαρέσεις??
overclockerd Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Μέτα αμα λέει ο λαζόπουλος παπα-Gadgetακιες μήν απορείτε γιατί!(και ναι,δεν είναι τόσο σοβάρη είδηση...να πώ εκλέψαν κάμμια εικόνα κάτι γίνεται)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.