Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ πάλι έχω περιέργεια για τα cd-rom.. τι μπορεί να ήταν;

• Αι Ημέραι της Δημιουργίας vol.1-7 with Creator's commentary.
  • Τα 7 Θανάσιμα αμαρτήματα, με πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό - Rated: Διάκονοι+
  • 7 Πλάνες των κοσμικών και πως να τις αντικρούσετε: Μασονία, Σιωνισμός, Προτεσταντισμός, Μάρτυρες του Ιεχωβά, Ομάδα Ε, Κρυφοπαγανισμός, Λογική.

Δημοσ.
7 Πλάνες των κοσμικών και πως να τις αντικρούσετε: Μασονία, Σιωνισμός, Προτεσταντισμός, Μάρτυρες του Ιεχωβά, Ομάδα Ε, Κρυφοπαγανισμός, Λογική.

Το τελευταίο το θέλω!!! Από εκεί και πέρα, κλοπές γίνονται παντού, τι διαφορετικό μπορεί να έχουν 2 υπολογιστές που βρίσκονται σε ένα γραφείο με μια εκκλησία?

Δημοσ.
.. κλοπές γίνονται παντού, τι διαφορετικό μπορεί να έχουν 2 υπολογιστές που βρίσκονται σε ένα γραφείο με μια εκκλησία?
Χμμ.. Ευλογία αντικρασαρίσματος;
Δημοσ.
-;2271847']

[*]Αι Ημέραι της Δημιουργίας vol.1-7 with Creator's commentary.

χαχαχαχαχααχαχαχ creator's commentatory λέει αχαχχα τη θεϊκή έμπνευση κ αυτή :)

Δημοσ.

Ζητώ προκαταβολικά συγνώμη για το ύφος αλλά αυτό δεν θεωρείται σοβαρή είδηση. Τι το ιδιαίτερο έχει η συγκεκριμένη κλοπή που είναι άξιο αναφοράς;

Δημοσ.
Το τελευταίο το θέλω!!! Από εκεί και πέρα, κλοπές γίνονται παντού, τι διαφορετικό μπορεί να έχουν 2 υπολογιστές που βρίσκονται σε ένα γραφείο με μια εκκλησία?

Έχουν Άγγελο Κυρίου να προστατεύει τους σκληρούς τους + τον controller:ρ

• Super Moderators
Δημοσ.
Ζητώ προκαταβολικά συγνώμη για το ύφος αλλά αυτό δεν θεωρείται σοβαρή είδηση. Τι το ιδιαίτερο έχει η συγκεκριμένη κλοπή που είναι άξιο αναφοράς;

my thoughts exactly...

Δημοσ.

Πρώτη φορά έγινε το ανάποδο....κ το ρωτάς; :ρ

Δημοσ.

Μέτα αμα λέει ο λαζόπουλος παπα-Gadgetακιες μήν απορείτε γιατί!(και ναι,δεν είναι τόσο σοβάρη είδηση...να πώ εκλέψαν κάμμια εικόνα κάτι γίνεται:P)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...