Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα καταγγείλω την wind...

Πρίν μερικές μέρες πέθανα στο γέλιο όταν είδα οτι το λογότυπο μου δεν έλεγε πλέον WIND GR αλλα WIND GR@.. Αυτό το @ ισοδυναμεί σχεδόν πάντα με ένα χάχανο όταν βλέπω το κινητό... Αν τυχόν το βγάλουν κάποια στιγμή θα μου μαμήσουν την ψυχολογία... Γιατί παίζεις έτσι με την ψυχολογία μου κυρία wind? :P

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

κορίτσια και emo mods, έχετε να προτείνετε καμιά κάβα με αψέντι στας Αθήνας, γιατί έχω σκιστεί να πληρώνω μεταφορικά στους γερμανοτσολιάδες;

Δημοσ.

Οι Θάντερκατς έπρεπε να έρθουν, όχι κάποιος ψευτοκουλτουριάρης σοσιαλιστής.

Στο στενάκι κάθετο στην Αμαλίας, ακριβώς απέναντι από την πύλη του Ανδριανού, υπάρχει μια κάβα που φέρει το όνομα Αψέντι. Μάντεψε.

Επίσης ακόμα και στο Μοναστηράκι βρίσκεις, ίσως όχι Ελβετικό και Τσέχικο, αλλά έχει μερικά καλά Σλοβάκικα 70άρια για τα γκομενάκια.

Δημοσ.

Μέχρις στιγμής ψωνίζω on line από τη Λαϊκή Δημοκρατία της Γερμανίας, αυτά:

http://i189.photobucket.com/albums/z93/alitakos/Photo4.jpg

http://i189.photobucket.com/albums/z93/alitakos/Photo3.jpg

Με 68% και 53% αντίστοιχα. Αλλά επειδή έχω πιο πολύ τεστοστερόνη κι από τον Ζαγοράκη, ψάχνω για κάτι εκεί στα 70% με τούμπανο thujon.

Το Strong μου έρχεται 30 έουρος και το ελβετικό 50. Μαζί με 30 μεταφορικά.

Στις τρώγλες που ψωνίζεις εσύ, τι τιμές παίζουν;

Δημοσ.

"Τίγκα στη thujon" δε θα βρεις, τα νόμιμα όρια είναι ΠΟΛΥ κάτω από οτιδήποτε θα είχε έστω και το παραμικρό νόημα. Αυτό εδώ που πόσταρες θεωρείται από τα καλύτερα και τα 50 ευρώ είναι καλή τιμή, τα επιπλέον 30 είναι κάπως. Εγώ γενικά από μέσα δεν ψωνίζω, συνήθως κάνω απόθεμα όποτε πάω Βερολίνο από εδώ, το οποίο έχει και 92άρι για την τεστοστερόνη σου, ή από Τσεχίες και τα συναφή. Κατά τα άλλα, έχω ξεσκαλώσει, άντε για κάνα σφηνάκι ξερωγώ ή συστατικό σε κοκτέη.

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι το ελβετικό παρόλο που το εκθειάζαν στα reviews, δεν μου άρεσε τόσο.

Μου πήρε τρεις μέρες να το πιω.

Από Mitte, ε; Thanx θα το έχω υπ' όψιν.

Ήμουν σίγουρος ότι θα ξεσκάλωνες ρε.

Σειρά έχει τώρα να κόψεις τα μαλλάκια σου, για να φανεί το προσωπάκι σου βρε αγόρι μου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...