aledjo Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Το παιδί ρωτάει για να δει μήπως γίνεται να είναι ταυτόχρονα με την Κούλα και τη Σούλα, αν και θα κοστίσει κάτι παραπάνω... μονο εσυ με καταλαβενεις....
Super Moderators paredwse Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Αχα,να ρωτήσω και κάτι άλλο.Το ίδιο ισχύει και για play.com ε? Ω ναι. Και για play.com, και για bookdepository.co.uk, και για criteriondvd.com, και για ezydvd.com.au. Αυτό ήταν, εξάντλησα τα on-line καταστήματα από τα οποία ψωνίζω. (μόνο που από amazon έχω να ψωνίσω κανά-δυό χρόνια ενώ από τα άλλα, δόξα την πιστωτική, τα'χω πλουτίσει)
slipknot Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Ω ναι. Και για play.com, και για bookdepository.co.uk, και για criteriondvd.com, και για ezydvd.com.au. Αυτό ήταν, εξάντλησα τα on-line καταστήματα από τα οποία ψωνίζω. (μόνο που από amazon έχω να ψωνίσω κανά-δυό χρόνια ενώ από τα άλλα, δόξα την πιστωτική, τα'χω πλουτίσει) Οκ,ευχαριστώ για τις πληροφορίες klain,μπορεί να είναι καμιά μπανάνα που πήρε μαζί της για κολατσό.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 όπα ρε klainmain μην τα βάζεις έτσι χωρίς warning...
klainmaingr Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 ΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ Αφού είναι στα πλαίσια του humor σας αγαπητέ...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 ok το τελευταίο μας αποτελείωσε...
Lucifer Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Χαχαχ εγώ με την ατάκα έκλασα. Τα άλλα τα είχα δει. Ο χρήστης Semjâzâ λέει: ξεσκαρταρω ντιβιντι Ο χρήστης Semjâzâ λέει: και βλεπω ενα Ο χρήστης Semjâzâ λέει: με κολλημενο αυτοκολλητακι επανω Ο χρήστης Semjâzâ λέει: που εχει γραψει η μανα μου Ο χρήστης Semjâzâ λέει: ΕΡΓΟ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΤΡΑΚΑΡΑΝ - ΛΗΣΤΕΙΑ - ΤΥΦΛΟ ΦΙΛΟ - ΑΜΝΗΣΙΑ 1. Είμαι υιοθετημένος 2. Η μάνα μου ξέρει να εστιάζει στα τυχερά της ζωής 3. ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑΚΙ 4. Είμαι σίγουρος ότι στην έκτη αίσθηση θα κολλούσε ΜΠΡΟΥΣ ΓΟΥΙΛΙΣ ΦΑΝΤΑΣΜΑ
Lucifer Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δεν θυμάμαι, ήταν τέτοιο αριστούργημα που την διέγραψα και από το library.
klainmaingr Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL Epic... (Δοκίμασε το αγγλικό msn.. είναι πιο cool ) edit: Με έκανες να θέλω να ψάξω να βρώ ποιά είναι η ταινία.. σκατάμ... Blind horizon μήπως; Amnesia το ομώνυμο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.