klainmaingr Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Συγγνώμη που διακόπτω τα έμμεσα ερωτικά σας καλέσματα, αλλά έχετε καμία ιδέα γιατί δεν πιάνω ΠΟΤΕ τη μέγιστη ταχύτητα στο ραπιντσερ; Σε φάση, από νβιντιες και μάηκροσοφτ κατεβάζω με 2κ/σεκοντ και από ράπιντσερ ζήτημα να πιάσω 180κβ/σεκοντ. Διαφωτίστε με. 2mb απο Μ$ θές να πείς και 180kb απο rapishare... Ports μήπως;
Lucifer Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 firewalker ναι, αμελητέες αυξομειώσεις ανάλογα την ώρα μόνο διαπιστώνω. Ξέρω κάνω σύνταξη να. κλαην, ανέλυσέ το λίγο αυτό, τα μόνα πορτς που έχω ζμπρώξει είναι για προγράμματα, ουτόρεντς και ντισί και τα συναφή.
alexzzz Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Freakster και άλλος συμπάσχοντας...Τέλη Σεπτέμβρη - Αρχές Οκτώβρη.. Κάπου εκεί θα τελειώσει η υπομονή και θα πάρω το πρώτο macbook που θα δώ στο δρόμο μου ;p Καιρό είχα να ακούσω txc.. Stixoi apo atsali/ rythmoi megaloi ftw.. Θα δούμε. Αυτή τη στιγμή θέλω να πάρω ένα εντελώς αχρείαστο για μένα eee box. Να το βάλω δίπλα στο desktop. Συγγνώμη που διακόπτω τα έμμεσα ερωτικά σας καλέσματα... Δεν είμαι πάντα έτσι... απλά είναι η εποχή του ζευγαρώματος
Freakster Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Freakster και άλλος συμπάσχοντας...Τέλη Σεπτέμβρη - Αρχές Οκτώβρη.. Κάπου εκεί θα τελειώσει η υπομονή και θα πάρω το πρώτο macbook που θα δώ στο δρόμο μου ;p Καιρό είχα να ακούσω txc.. Stixoi apo atsali/ rythmoi megaloi ftw.. Αλεξ, Κλαιν πάμε μαζί να τα κάψουμε τα λεφτά μας, μακμπουκ πριν μας ψησει το ψαρι στα χειλη, δε βγαζει.. Θα το πασαρει στις γιορτές, έτσι για το ξενέρωμα btw, τα stickers μάλλον τα σπάνε..; @lucifer ΑΝ έχεις premium account δοκίμασε και άλλους servers, όπως λέει και ο firewalker.
klainmaingr Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Luci άνοιξε μια την 80 αν δεν την έχεις ήδη ανοιχτή (αν και παίζει να είμαι μλκεια..αλλα δεν χάνεις τπτ να δοκιμάσεις ;p) Επίσης πολύ πιθανό να σε κόβουν firewalls και πράσινα άλογα... Τέλος δοκίμασε και με κάτι τύπου flashget μιας και τέτοια προγράμματα παίρνουν το ίδιο αρχείο απο 4-5 πηγές αυξάνοντας κατα πολύ την ταχύτητα.. Γενικές συμβουλές.. ποτέ δεν ξέρεις τι φταίει και τι θα πιάσει..
Lucifer Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 ΔΕΝ έχω. Για free υποτίθεται πως υποστηρίζει μέχρι 500 kb/ς. εντιτ, ανοίγω την ογδοντάααα
alexzzz Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 ΔΕΝ έχω. Τόσα λεφτά παίρνεις σαν μοντ ρε τσιφούτη...
Lucifer Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Φεύγουν αυτόματα με πάγια εντολή σε Παλαιστίνη και Συρία. οντοπικ, το μαύρο μηδέν. και σκεφτόμουν να κάνω πρήμιουμ, αλλά μην φάω το αντίστοιχο σκατό και εκεί.
klainmaingr Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 ΔΕΝ έχω. Για free υποτίθεται πως υποστηρίζει μέχρι 500 kb/ς. εντιτ, ανοίγω την ογδοντάααα Οοοοοοοοοοοοοοχίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίί :fear::fear:
firewalker Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Lucifer, για κάνε ένα reset τον router (αν δεν το έχεις κάνει).
Lucifer Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Έχω κάνει. Μου έκανε και η ΔΕΗ άλλα 4 χθες, τα ίδια.
firewalker Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Το Free είναι μέχρι 500 Kbps δηλαδή περίποy με 60 Kbyte/sec. Αν κατεβάζεις με 180 είναι super.
alexzzz Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Τι δεν καταλαβαίνω;;; eee box με xp 169 ποντιακές λύρες eee box με linux 295 ποντιακές λύρες
Lucifer Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Το Free είναι μέχρι 500 Kbps δηλαδή περίποy με 60 Kbyte/sec. Αν κατεβάζεις με 180 είναι super. Εντάξει. Είμαι άσχετος. οκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.