Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Όχι γενική είναι η ερώτηση... ;p

Έκανα και σχετικό θέμα @ Hardware γενικά.. αλλα ποτέ δεν ξέρεις απο που θα σου έρθει η απάντηση ;)

Ξέρω από που δεν θα σου έρθει η απάντηση... από μένα ! :-D

Δημοσ.

Τι σόι άτομα δουλεύουν στη νετ? Έβλεπα κανόε καγιάκ σλάλομ και σειρά είχε ένας ιταλός αθλητής και ο σχολιαστής λέει "Βλέπουμε τον γάλλο τον τάδε" και συνέχιζε κανονικά "Ξεκινάει ο γάλλος...".Μέχρι και στο κράνος γράφε τα αρχικά της χώρας...Νετ πάρε με να δουλέψω,είμαι πολύ καλός σχολιαστής.

Ένα special νέο:Κονσέρβες ντομάτας έκρυβαν τη μεγαλύτερη ποσότητα ecstasy όλων των εποχών

Δημοσ.
Ξέρω από που δεν θα σου έρθει η απάντηση... από μένα ! :-D

:confused:

Ευτυχώς απάντησε ο firewalker και ενίσχυσε την άποψη μου, αλλα ο φίλος μου με τον οποίο πλακωνόμαστε γι αυτό, έιναι της άποψης "επειδή το είπε κάποιος στο ίντερνετ ειναι σωστό;" Σπασ@@δας γενικά.. Γι αυτό ψάχνω κάτι εις βάθος :P

Δημοσ.

Σου έβαλα και φώτο, δυστυχώς δεν είμαι στο εργαστήριο για να σου ανεβάσω φώτο από οξειδωμένες πλακέτες να πάθει πλάκα ο φίλος σου.

Δημοσ.

Για αυτό... ντομάτα από το χωρίο... φυσική!

:confused:

Ευτυχώς απάντησε ο firewalker και ενίσχυσε την άποψη μου, αλλα ο φίλος μου με τον οποίο πλακωνόμαστε γι αυτό, έιναι της άποψης "επειδή το είπε κάποιος στο ίντερνετ ειναι σωστό;" Σπασ@@δας γενικά.. Γι αυτό ψάχνω κάτι εις βάθος :P

Και καλά κάνει... έγραψε κάτι τώρα ο βάζελος και κάτι έγινε... ρε αϊ στο κέντρο.

Σου έβαλα και φώτο, δυστυχώς δεν είμαι στο εργαστήριο για να σου ανεβάσω φώτο από οξειδωμένες πλακέτες να πάθει πλάκα ο φίλος σου.

Με την ανάλογη μίζα συνυπογράφω και εγώ και φτιάχνω φωτό στο photoshop

Δημοσ.

Αν είχες την καλοσύνη να το κάνεις "όποτε" και να πάς... θα μου γλύτωνες 3-4 κιλά απο τα @@ τα οποία που τα έχει κάνει ζέπελιν..

Δεν μπορείς να φανταστείς για πόσα κιλά σπασ@@δισμού μιλάμε! :-(

Οξειδώνονται προφανώς και οι διαδρομές και οι κολλήσεις; (δεν είναι αυτό το θέμα.. αλλα για να ξέρω κάτι παραπάνω..)

Δημοσ.

Οξειδώνονται προφανώς και οι διαδρομές και οι κολλήσεις; (δεν είναι αυτό το θέμα.. αλλα για να ξέρω κάτι παραπάνω..)

Τα πάντα... Επειδή το καλοκαίρι αυτό ασχολούμαι με ηλεκτρονικά σε σκάφη αναψυχής... Έχουν δει τα μάτια μου πλακέτες να έχει φύγει ο μισός χαλκός από κάτω.

Στα ηλεκτρονικά η οξείδωση επιταχύνεται τρομερά από την ηλεκτρόλυση λόγο υγρασίας.

Δεν είναι τυχαίο που πολλές πλακέτες έχουν επιχρυσωμένες επαφές. Νομίζω ότι και τα pin των cpus είναι επιχρυσωμένα.

Δημοσ.

Το μόνο εύκολο μου ήτανε να photoshopάρω μια φωτό.. αλλα δεν είναι κακό να είμαστε κ λίγο ειλικρινείς :P

Είναι εγκυκλοπαιδικό το ζήτημα...

Btw η μόνη χρηστική αξία του tablet είναι στο photoshop... (με έχει βοηθήσει τρομερά).. απο κει και πέρα ακόμα και για browsing είναι ελεινό.. :\

Εκτός άμα είσαι ταυλοgadgetάκιας..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...