klainmaingr Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Όχι γενική είναι η ερώτηση... ;p Έκανα και σχετικό θέμα @ Hardware γενικά.. αλλα ποτέ δεν ξέρεις απο που θα σου έρθει η απάντηση
alexzzz Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Όχι γενική είναι η ερώτηση... ;pΈκανα και σχετικό θέμα @ Hardware γενικά.. αλλα ποτέ δεν ξέρεις απο που θα σου έρθει η απάντηση Ξέρω από που δεν θα σου έρθει η απάντηση... από μένα !
slipknot Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Τι σόι άτομα δουλεύουν στη νετ? Έβλεπα κανόε καγιάκ σλάλομ και σειρά είχε ένας ιταλός αθλητής και ο σχολιαστής λέει "Βλέπουμε τον γάλλο τον τάδε" και συνέχιζε κανονικά "Ξεκινάει ο γάλλος...".Μέχρι και στο κράνος γράφε τα αρχικά της χώρας...Νετ πάρε με να δουλέψω,είμαι πολύ καλός σχολιαστής. Ένα special νέο:Κονσέρβες ντομάτας έκρυβαν τη μεγαλύτερη ποσότητα ecstasy όλων των εποχών
klainmaingr Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Ξέρω από που δεν θα σου έρθει η απάντηση... από μένα ! Ευτυχώς απάντησε ο firewalker και ενίσχυσε την άποψη μου, αλλα ο φίλος μου με τον οποίο πλακωνόμαστε γι αυτό, έιναι της άποψης "επειδή το είπε κάποιος στο ίντερνετ ειναι σωστό;" Σπασ@@δας γενικά.. Γι αυτό ψάχνω κάτι εις βάθος
firewalker Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Σου έβαλα και φώτο, δυστυχώς δεν είμαι στο εργαστήριο για να σου ανεβάσω φώτο από οξειδωμένες πλακέτες να πάθει πλάκα ο φίλος σου.
alexzzz Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Ένα special νέο:Κονσέρβες ντομάτας έκρυβαν τη μεγαλύτερη ποσότητα ecstasy όλων των εποχών Για αυτό... ντομάτα από το χωρίο... φυσική! Ευτυχώς απάντησε ο firewalker και ενίσχυσε την άποψη μου, αλλα ο φίλος μου με τον οποίο πλακωνόμαστε γι αυτό, έιναι της άποψης "επειδή το είπε κάποιος στο ίντερνετ ειναι σωστό;" Σπασ@@δας γενικά.. Γι αυτό ψάχνω κάτι εις βάθος Και καλά κάνει... έγραψε κάτι τώρα ο βάζελος και κάτι έγινε... ρε αϊ στο κέντρο. Σου έβαλα και φώτο, δυστυχώς δεν είμαι στο εργαστήριο για να σου ανεβάσω φώτο από οξειδωμένες πλακέτες να πάθει πλάκα ο φίλος σου. Με την ανάλογη μίζα συνυπογράφω και εγώ και φτιάχνω φωτό στο photoshop
klainmaingr Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Αν είχες την καλοσύνη να το κάνεις "όποτε" και να πάς... θα μου γλύτωνες 3-4 κιλά απο τα @@ τα οποία που τα έχει κάνει ζέπελιν.. Δεν μπορείς να φανταστείς για πόσα κιλά σπασ@@δισμού μιλάμε! Οξειδώνονται προφανώς και οι διαδρομές και οι κολλήσεις; (δεν είναι αυτό το θέμα.. αλλα για να ξέρω κάτι παραπάνω..)
firewalker Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Αν την φτιάξεις στο GIMP με την οξείδωση στον κεντρικό άξονα της πλακέτας θα πάρεις τα διπλά.
firewalker Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Οξειδώνονται προφανώς και οι διαδρομές και οι κολλήσεις; (δεν είναι αυτό το θέμα.. αλλα για να ξέρω κάτι παραπάνω..) Τα πάντα... Επειδή το καλοκαίρι αυτό ασχολούμαι με ηλεκτρονικά σε σκάφη αναψυχής... Έχουν δει τα μάτια μου πλακέτες να έχει φύγει ο μισός χαλκός από κάτω. Στα ηλεκτρονικά η οξείδωση επιταχύνεται τρομερά από την ηλεκτρόλυση λόγο υγρασίας. Δεν είναι τυχαίο που πολλές πλακέτες έχουν επιχρυσωμένες επαφές. Νομίζω ότι και τα pin των cpus είναι επιχρυσωμένα.
klainmaingr Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δεν υπάρχει emoticon για να περιγράψει τη χαρά μου :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D xD Ding λέμε!
klainmaingr Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Το μόνο εύκολο μου ήτανε να photoshopάρω μια φωτό.. αλλα δεν είναι κακό να είμαστε κ λίγο ειλικρινείς Είναι εγκυκλοπαιδικό το ζήτημα... Btw η μόνη χρηστική αξία του tablet είναι στο photoshop... (με έχει βοηθήσει τρομερά).. απο κει και πέρα ακόμα και για browsing είναι ελεινό.. :\ Εκτός άμα είσαι ταυλοgadgetάκιας..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.