klainmaingr Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Μεσορόπη;;; Εσύ το ξεφτίλισες... θα σου δώσω εγώ οικόπεδο εδώ δίπλα μου. Άγιο αντρέα θα κάνω ένα σπίτι μόνο για να είμαι δίπλα στους Αμμόλοφους Άντε και για να παίζουμε κάνα xbox live γιατί ανθρώπινο ίντερνετ δεν βλέπω εκει πάνω.. Την υπόλοιπη χρονιά Μεσορόπη... πολλά χρόνια έρωτας Άσε που είμαι και famous εκεί και έχω άνετα και την τοπική διάλεκτο... Που να μάθουν τώρα στον Αγ.Αντρεα "Τίνος παιδουδ ίμ ιγώ;"
klainmaingr Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 κλαην αν ξέρατε να καθαρίζατε και το αεροδρόμιό σας από τα χιόνια το χειμώνα, θα ήταν καλύτερα βέβαια Ε! =ρ Όπως το είπες.. Κλάιν... ;p Μια μέρα να χιονίσει το χρόνο άντε 2 και αυτό δεν κλείνει και το αεροδρόμιο... Πέρσι όλο το χειμώνα εκει μέσα τον έβγαλα και δεν έιχαμε ούτε μια φορά πρόβλημα. Μάλλον έτυχες στην περίπτωση.. Περισσότερα προβλήματα έχουμε λόγω ομίχλης... Αλλα τι να την κάνεις να βάλεις τεράστιους ανεμιστήρες;
alexzzz Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Άγιο αντρέα θα κάνω ένα σπίτι μόνο για να είμαι δίπλα στους Αμμόλοφους Άντε και για να παίζουμε κάνα xbox live γιατί ανθρώπινο ίντερνετ δεν βλέπω εκει πάνω.. Την υπόλοιπη χρονιά Μεσορόπη... πολλά χρόνια έρωτας Άσε που είμαι και famous εκεί και έχω άνετα και την τοπική διάλεκτο... Που να μάθουν τώρα στον Αγ.Αντρεα "Τίνος παιδουδ ίμ ιγώ;" Ναι, είχα λίγο πρόβλημα επικοινωνίας προχτές που ήμουν εκεί για μεταγραφές. Και το Internet μην νομίζεις... είναι σε πάρα πολύ κατάσταση. Μπορεί να μην έχουμε 24mbps αλλά έχεις όσο πληρώνεις (1-2-4mbps) και χωρίς διακοπές. xbox live από αρχές Σεπτεμβρίου και μετά...
alexzzz Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Ωραία όσα λέτε,ζέστη να μην έκανε μόνο... Ζέστη; Εγώ κοντεύω να κλείσω το παράθυρο από τον αέρα. --- Μπιτς Βόλεϊ βλέπετε στην ετ1; Αυτό το κακό με τον σχολιασμό και τις φωνές που ξεκίνησε στο euro 04 πότε θα το κόψουν;
klainmaingr Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Ναι, είχα λίγο πρόβλημα επικοινωνίας προχτές που ήμουν εκεί για μεταγραφές. LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL Ήθελες να βγάλεις συνεννόηση με τον Μαρούδα; Πές σε μένα ποιον θέλεις να στον προωθήσω ;p
alexzzz Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLΉθελες να βγάλεις συνεννόηση με τον Μαρούδα; Πές σε μένα ποιον θέλεις να στον προωθήσω ;p Ο Πίνι Σάχαβι είσαι; Δώσε μου το φαξ σου να σου στείλω τις προτάσεις! ΥΓ: μετά την Μεσορόπη πήγα στον Ελευθερέ... από την Σκύλα στην Χάρυβδη
klainmaingr Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Ο Πίνι Σάχαβι είσαι; Δώσε μου το φαξ σου να σου στείλω τις προτάσεις! ΥΓ: μετά την Μεσορόπη πήγα στον Ελευθερέ... από την Σκύλα στην Χάρυβδη :lol: Σε λυπήθηκα ήδη. Πάμε jamaica Λέμε... p.s: Ποιός διάλος είναι ο Πίνι σάχαβι.. ούτε ο γούγλης δεν τον ξέρει..
alexzzz Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 :lol:Σε λυπήθηκα ήδη. Πάμε jamaica Λέμε... p.s: Ποιός διάλος είναι ο Πίνι σάχαβι.. ούτε ο γούγλης δεν τον ξέρει.. Τον βρίσκεις αν βάλεις Ζαχαβι... Ισραηλινός είναι, όπως θέλουμε το γράφουμε
alexzzz Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Καλόοοοοος άνθρωπος είσαι... πολύ καλόοοοοοοος....
klainmaingr Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 + = Your photo? Disclaimer: Τα παραπάνω δεν έχουν σκοπό να θίξουν καμία κοινωνική ομάδα και είναι προιόν βλακείας και άκρατης βαρεμάρας.. Σχωρεμένος;
alexzzz Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Disclaimer: Τα παραπάνω δεν έχουν σκοπό να θίξουν καμία κοινωνική ομάδα και είναι προιόν βλακείας και άκρατης βαρεμάρας.. Σχωρεμένος; ΟΚ, καλύφθηκες για τις προσβολές σου στους κατοίκους της Μεσορόπης και του Ελευθερέ... για τις φωτό σου τώρα;
klainmaingr Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Α γι αυτές οκ... random pictures είναι Αφού καλύφθηκα για τα υπόλοιπα.. Ta care bears με πιστεύουν edit: damn... γέρνουν...
MsquitoPrincess Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Γιατί knossos όμως..Πάλι μιλάς με νοήματα γέροντα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.