χάπι Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Ναι αλλά φέτος άργησε πολύ να αδειάσει. Πέρσι στις αρχές του μήνα την είχαν κάνει όλοι. Και τώρα θα λείψουν μόνο για 5 μέρες και αμφιβάλλω αν έχουν φύγει τόσοι πολλοί ώστε να μπορώ να κάθομαι κάτω στη Μεσογείων όπως κάθε χρόνο. πάντως χθες το βράδυ, μπορούσες άνετα να κάτσεις στην Πανεπιστημίου !
Lucifer Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Θα δώσω άλλη μια ευκαιρία. Κάθεσαι και εσύ στην άσφαλτο χάπι;;;
ioanna_b Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Ναι αλλά φέτος άργησε πολύ να αδειάσει. Πέρσι στις αρχές του μήνα την είχαν κάνει όλοι. Και τώρα θα λείψουν μόνο για 5 μέρες και αμφιβάλλω αν έχουν φύγει τόσοι πολλοί ώστε να μπορώ να κάθομαι κάτω στη Μεσογείων όπως κάθε χρόνο. πάντα κάθε περσυ και καλύτερα..πάντως την μισή άδειά μου που την πέρασα στην αθήνα τώρα την ευχαριστήθηκα.. ήταν ένα πράγμα πάντως που μου έχει κάνει εντύπωση φέτος είναι ότι από τον ιουνίο η πρόσβαση για το αεροδρόμιο μέσω κατεχάκης ήταν άνετη κάθε μέρα..
Lucifer Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Όταν λέμε μέσω κατεχάκης εννοούμε περιφερειακό και αττική οδό; :embarrassed:
χάπι Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Θα δώσω άλλη μια ευκαιρία.Κάθεσαι και εσύ στην άσφαλτο χάπι;;; Μόνο τον Αυγουστο κι όταν δε φοράω τα καλά μου ! (την ευκαιρία δώστη σε κανέναν, που να τη χρειάζεται στ'αλήθεια...)
Lucifer Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 !!! Στη Μεσογείων εννοούσα! Μα δε θα με συγχωρέσεις ποτέ τελικά;
χάπι Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Ααααχ... Δε θα συνεννοηθούμε σήμερα χρυσό μου ! (για ποιο πράγμα να σε συγχωρέσω ?)
ioanna_b Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Όταν λέμε μέσω κατεχάκης εννοούμε περιφερειακό και αττική οδό; :embarrassed: ναι.αττική είναι εκ των πραγμάτων οκ.το κομμάτι όμως μέχρι εκεί, έχουμε πάντα θέμα..το ρεκορ μου είναι πάντως 20΄ λεπτά αεροδρόμιο -ηλιούπολη..
Lucifer Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Ωραία, γιατί γίνονται ολιγόλεπτες διακοπές ρεύματος κάθε τόσο εφόσον άδειασε το μέρος;
klainmaingr Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Εγώ μένω στο χωρίο μου. Δεν το αλλάζω. Με βλέπω για Μεσορόπη σε λογικό χρονικό διάστημα... Μπαχτσές.. καφενείο.. κυνήγι, ψάρεμα και τα μυαλά στα κάγκελα.. Το θέμα είναι τι #$%#^ δουλειά να κάνει κανείς εκει πέρα.. Μάλλον πρέπει να στήσω μια καλή e-μπίζνα και να περιμένω να πάει το (υποτυπώδες) ίντερνετ και εκεί. Την έβγαζα και πρίν καμιά 8ετια με 56ρι και irc αλλα τότε οι ανάγκες για bandwidth υπερκαλύπτονταν ήδη απο τα 56000kbps Ναι αλλά φέτος άργησε πολύ να αδειάσει. Πέρσι στις αρχές του μήνα την είχαν κάνει όλοι. Και τώρα θα λείψουν μόνο για 5 μέρες και αμφιβάλλω αν έχουν φύγει τόσοι πολλοί ώστε να μπορώ να κάθομαι κάτω στη Μεσογείων όπως κάθε χρόνο. Μια απο τα ίδια και για μας... Άραγμα στην τσιμισκή... Τίποτα βέβαια δεν είναι καλύτερο απο τον Χειμώνα που βλέπεις ένα τεράστιο pwned πάνω απο τα αμάξια και γεμάτους χιόνι δρόμους στην πρώτη σοβαρή χιονόπτωση της χρονιάς. Επίσημη αδειανίλα, ξάπλα κάτω και snow angels
χάπι Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 θά'χεις βάλει το χεράκι σου υποθέτω... (που να ξέρω ? Οικονομία ?) έντιτ / αλεξζ κι εγώ στο χωριό μου θα προτιμούσα να είμαι, παρότι η Αθήνα είναι κούκλα τα βράδυα...
alexzzz Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Με βλέπω για Μεσορόπη σε λογικό χρονικό διάστημα... Μπαχτσές.. καφενείο.. κυνήγι, ψάρεμα και τα μυαλά στα κάγκελα.. Το θέμα είναι τι #$%#^ δουλειά να κάνει κανείς εκει πέρα.. Μάλλον πρέπει να στήσω μια καλή e-μπίζνα και να περιμένω να πάει το (υποτυπώδες) ίντερνετ και εκεί. Την έβγαζα και πρίν καμιά 8ετια με 56ρι και irc αλλα τότε οι ανάγκες για bandwidth υπερκαλύπτονταν ήδη απο τα 56000kbps Μεσορόπη;;; Εσύ το ξεφτίλισες... θα σου δώσω εγώ οικόπεδο εδώ δίπλα μου.
Lucifer Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 κλαην αν ξέρατε να καθαρίζατε και το αεροδρόμιό σας από τα χιόνια το χειμώνα, θα ήταν καλύτερα βέβαια Ε! =ρ
ioanna_b Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Ωραία, γιατί γίνονται ολιγόλεπτες διακοπές ρεύματος κάθε τόσο εφόσον άδειασε το μέρος; πόσοι να έχουν μείνει πίσω και να δουλέυουν..καμιά σκαστή δεν θα κάνουν κ αυτοί οι καψεροι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.