Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ναι αλλά φέτος άργησε πολύ να αδειάσει. Πέρσι στις αρχές του μήνα την είχαν κάνει όλοι. Και τώρα θα λείψουν μόνο για 5 μέρες και αμφιβάλλω αν έχουν φύγει τόσοι πολλοί ώστε να μπορώ να κάθομαι κάτω στη Μεσογείων όπως κάθε χρόνο.

πάντως χθες το βράδυ, μπορούσες άνετα να κάτσεις στην Πανεπιστημίου !

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ναι αλλά φέτος άργησε πολύ να αδειάσει. Πέρσι στις αρχές του μήνα την είχαν κάνει όλοι. Και τώρα θα λείψουν μόνο για 5 μέρες και αμφιβάλλω αν έχουν φύγει τόσοι πολλοί ώστε να μπορώ να κάθομαι κάτω στη Μεσογείων όπως κάθε χρόνο.

πάντα κάθε περσυ και καλύτερα..πάντως την μισή άδειά μου που την πέρασα στην αθήνα τώρα την ευχαριστήθηκα..

ήταν ένα πράγμα πάντως που μου έχει κάνει εντύπωση φέτος είναι ότι από τον ιουνίο η πρόσβαση για το αεροδρόμιο μέσω κατεχάκης ήταν άνετη κάθε μέρα..

Δημοσ.
Θα δώσω άλλη μια ευκαιρία.

Κάθεσαι και εσύ στην άσφαλτο χάπι;;;

Μόνο τον Αυγουστο κι όταν δε φοράω τα καλά μου !

(την ευκαιρία δώστη σε κανέναν, που να τη χρειάζεται στ'αλήθεια...)

Δημοσ.
Όταν λέμε μέσω κατεχάκης εννοούμε περιφερειακό και αττική οδό;

:embarrassed:

ναι.αττική είναι εκ των πραγμάτων οκ.το κομμάτι όμως μέχρι εκεί, έχουμε πάντα θέμα..το ρεκορ μου είναι πάντως 20΄ λεπτά αεροδρόμιο -ηλιούπολη..:devil:

Δημοσ.
Εγώ μένω στο χωρίο μου. Δεν το αλλάζω.

Με βλέπω για Μεσορόπη σε λογικό χρονικό διάστημα... Μπαχτσές.. καφενείο.. κυνήγι, ψάρεμα και τα μυαλά στα κάγκελα.. :P Το θέμα είναι τι #$%#^ δουλειά να κάνει κανείς εκει πέρα.. Μάλλον πρέπει να στήσω μια καλή e-μπίζνα και να περιμένω να πάει το (υποτυπώδες) ίντερνετ και εκεί. Την έβγαζα και πρίν καμιά 8ετια με 56ρι και irc αλλα τότε οι ανάγκες για bandwidth υπερκαλύπτονταν ήδη απο τα 56000kbps :rolleyes:

Μια απο τα ίδια και για μας... Άραγμα στην τσιμισκή...

Τίποτα βέβαια δεν είναι καλύτερο απο τον Χειμώνα που βλέπεις ένα τεράστιο pwned πάνω απο τα αμάξια και γεμάτους χιόνι δρόμους στην πρώτη σοβαρή χιονόπτωση της χρονιάς. Επίσημη αδειανίλα, ξάπλα κάτω και snow angels :-D

Δημοσ.

θά'χεις βάλει το χεράκι σου υποθέτω...

(που να ξέρω ? Οικονομία ?)

έντιτ / αλεξζ κι εγώ στο χωριό μου θα προτιμούσα να είμαι, παρότι η Αθήνα είναι κούκλα τα βράδυα...

Δημοσ.
Με βλέπω για Μεσορόπη σε λογικό χρονικό διάστημα... Μπαχτσές.. καφενείο.. κυνήγι, ψάρεμα και τα μυαλά στα κάγκελα.. :P Το θέμα είναι τι #$%#^ δουλειά να κάνει κανείς εκει πέρα.. Μάλλον πρέπει να στήσω μια καλή e-μπίζνα και να περιμένω να πάει το (υποτυπώδες) ίντερνετ και εκεί. Την έβγαζα και πρίν καμιά 8ετια με 56ρι και irc αλλα τότε οι ανάγκες για bandwidth υπερκαλύπτονταν ήδη απο τα 56000kbps :rolleyes:

Μεσορόπη;;; Εσύ το ξεφτίλισες... θα σου δώσω εγώ οικόπεδο εδώ δίπλα μου.

Δημοσ.

κλαην αν ξέρατε να καθαρίζατε και το αεροδρόμιό σας από τα χιόνια το χειμώνα, θα ήταν καλύτερα βέβαια Ε! =ρ

Δημοσ.
Ωραία, γιατί γίνονται ολιγόλεπτες διακοπές ρεύματος κάθε τόσο εφόσον άδειασε το μέρος;

πόσοι να έχουν μείνει πίσω και να δουλέυουν..καμιά σκαστή δεν θα κάνουν κ αυτοί οι καψεροι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...