Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
jason γράφεις μέσα σε [] yt και μετά στο τέλος μέσα σε [] /yt

Ενδιάμεσα βάζεις των κωδικό του url μετα το ίσον. π.χ jV1bRfLHA3A

Πώς? Δε τα κατάφερα.

[] yt=http://www.youtube.com/watch?v=vCUdg4biisI[] /yt

:-D

[yt]οτιδηποτε μετα το v= [;/yt] βγαλε το ; και εισαι ετοιμος.

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Klainmaaaingr, εσύ τι θα κάνεις..; Θα τσιμπήσεις το macbook το σεπτέμβρη ή θα περιμένεις, οκτώμβρη+ τα νέα μοντέλα..; Εγώ δε μπορώ να αποφασίσω με τπτ..

Το καινούριο μου gaming pc έφτασε αλλα ακόμα δεν έχω διαλέξει οθόνη και έτσι δεν το έχω ανοίξει ακόμα...

Απο βδομάδα έχω άδεια οπότε δεν πρόκειται και πάλι να το αγγίξω.. Έτσι θα έχω κάτι να ασχολούμαι απο τέλη αυγούστου μέχρι τον 10ο για να περιμένω... Κατα τα άλλα σκέφτομαι να πάρω μάλλον κάτι παλιότερο μιας και ήδη το gaming με γονάτισε οικονομικά και άσε που δεν θα χρειάζομαι και επεξεργαστική ισχύ στο macbook... Είδωμεν.. Έχεις τπτ καλό να προτείνεις;

Edit: To ιδανικό φυσικά θα ήταν το 18ρι air με τον ssd... αλλα είναι πολλά τα λεφτά για αυτά που προσφέρει (πέραν του καταπληκτικού design).. οπότε με βλέπω για pro sta 2,5 (15") να τελειώνω.

Δημοσ.

Εγώ έκανα το ανάποδο. Ξεφορτώθηκα - πούλησα το gaming pc σε ένα φιλαράκι και συμπλήρωσα το χρήμα νωρίτερα απο ότι έπρεπε... Και τώρα τα νιώθω να με σκουντάνε στην τσέπη μου :S

Έχω πτυχιακή και εργασίες απο το νέο εξάμηνο, αλλά λογικά μπορώ να καθυστερήσω την αγορά κανά μήνα μπας και φιλοτιμηθει ο Στεφανος Δουλειας να μας δώσει τα νεα macs. Απο την άλλη σκέφτομαι (τα λεφτα μου το σιγοψυθιριζουν απο την τσεπη βσκ) ότι σιγα το update, αντε να γινουν φουλ αλουμινενια, με μεγαλυτερο trackpad, δίσκο και επεξεργαστή..

Δε ξέρω.. :S Δεν ψήνομαι για pro πάντως, βαρύ είναι (και αχρείαστο), αδερφέ :S

btw Το flickr τα σπάει. Πολύ καλής ποιότητας φωτογραφίες.. Βάλε white macbook και θα δεις :P

Δημοσ.

Δε ξέρω.. :S Δεν ψήνομαι για pro πάντως, βαρύ είναι (και αχρείαστο), αδερφέ :S

btw Το flickr τα σπάει. Πολύ καλής ποιότητας φωτογραφίες.. Βάλε white macbook και θα δεις :P

Και τί κατάλαβες που άναψες βραδιάτικα; :P Παραείναι sexy το macbook... :lol:

Δεν ξέρω.. όσο το βλέπω λέω "θα πάω να πάρω αύριο".. Η καρδιά μου λέει ναι.. η τσέπη όχι...

Έχει ανακοινωθεί επίσημα οτι θα βγούνε τον οκτώβριο τα νέα ή φημολογείται;

Δημοσ.

Ναι γιατί εμάς δεν θα μας αρμέξει αρχές φθινοπώρου... :P

Είναι μάλλον ανωμαλία το οτι ξυπνάω σε 2 ώρες απο τώρα για δουλειά ε; :P

Δημοσ.

ε ναι, και εγώ έχω φυγει για κλινικη κανα δυο φορες, με τις ευχες του ινσομνια. :P

Αρκει να μην εχεις οδηγηση, μπροστα σου.

Δημοσ.

Μόνο 20 χιλιόμετρα :|

Άει να δούμε.. Πέφτω να ξεραθώ όσο υπάρχει ακόμα ελπίδα...

Macbook ftw :P (όσο το σκέφτομαι τώρα, τόσο λέω οτι θα είναι καλή ιδέα να το έχω για να ασχολούμαι στις νηφάλιες ώρες των διακοπών) ;p

Δημοσ.

Ιάσονα, έχεις το εξής λίνκ:

http://www.youtube.com/watch?v='>http://www.youtube.com/watch?v=skVTBI1jTxc

παίρνεις αυτό το κομμάτι που έχω κάνει bold, και το βάζεις μέσα σε [yt]...[/yt ].

δοκίμασε το....

Επίσης, σε λινκ αυτής της μορφής:

http://www.youtube.com/watch?v=Rw1Vt41M4S8&feature=related

παίρνεις πάλι αυτό που έκανα bold(ό,τι υπάρχει ανάμεσα στο = και το &) και κάνεις το ίδιο με πριν.

Got it?

Δημοσ.

Το ότι το 90% των ελληνικών σειρών είναι για τον πού...τσο είναι γνωστό. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί οι σεναριογράφοι ενώ βλέπουν τι μαλακία φτιάξαν βάζουν σκοπό να την αποτελειώσουν και να μην μείνει καμία υποψία για κάτι κάλο.

Βλέπω τώρα μια κορυφαία επανάληψη του Μεγκα με τον μακαρίτη τον Σεργιανόπουλο και την Παναγιωτοπούλου. Το στόρυ είναι ότι μια μάνα (Παναγιωτοπούλου) ανυσηχεί για τον γιό της και θέλει να τον παντρέψει. Και ο γιός (μακαρίτης) που δεν θέλει να παντρευτεί καταστρώνει σχέδια για να την ξεγελάσει. Και σαν να μην έφτανε η καταστροφική έλλειψη φαντασίας στο ίδιο το σενάριο αλλά και στην κεντρική ιδέα του σεναρίου κάνανε και το χειρότερο πράγμα που κάνουνε τα ελληνικά σίριαλ. Έφέραν τραγουδιστή να τραγουδήσει. Σαν να μας λένε ''promotion ρε παιδιά, τα πάντα σήμερα είναι το καλό managment και η διαφήμηση''.

Όταν γίνεται αυτό σε σειρά κυριολεκτικά μου έρχεται να ξεράσω. Προχτές έβλεπα ακόμα μια κορυφαία επανάληψη το ''Εμεις κι εμείς''. Και εκεί που όλοι καθόντουσαν, στο άσχετο λέει μία ''Μαντέψτε ποια σας έφερα να μας τραγουδήσει?'' και στα καλά καθούμενα μπαίνει η Θεωοδορίδου (όπως ήταν πριν την ολική μετάλαξη που έπαθε) και αρχίζει και τραγουδάει. Ότι και καλά δηλαδή κάθομαι εγω με την παρέα μου στο σπίτι μου και για έκπληξη τους έφερα τους Isis για να μας τραγουδήσουν.

Να μην μιλήσω για τα εορταστικά επεισόδια των σειρών. Πίστευα ότι αυτά άνηκαν στην δεκαετία του 90, (αν και φανταστείτε ότι το mainstream Ρετιρέ δεν έχει εορταστικά επεισόδια) και ξαφνικά φέτος βλέπω στην άλλη κορυφαία σειρά όλων των εποχών το ''Λατρεμένοι μου γείτονες'' την τσικνοπέμπτη να έχουν εορταστικό επεισόδιο με τραγούδια και καρναβάλια. Φαντάστείτε δηλαδή στο Λόστ, στο χριστουγεννιάτικο επεισόδιο να φέρει ο Μπέν την Madona για να διασκεδάσει τους others και τον Λόκ. ΈΛΛΛΕΕΕΟΟΟΣΣΣ...

Δημοσ.

Το ξέρατε ότι ο Τάκαρος επέστρεψε με εκπομπή στο extra 3?

Το ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ το είπε με λιγότερη ένταση κατά τα άλλα σα να μη πέρασε μια μέρα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...