Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 από το κατούρημα εννοούσα ρε (μπύρες) πρόστυχο μυαλό αμέσως εκεί...
slipknot Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Η πιο σύντομη ιστορία με ευτυχισμένο τέλος. Μια φορά κι έναν καιρό ρώτησε ένας νέος την καλή του: «Θα με παντρευτείς;» Εκείνη απάντησε: «ΟΧΙ». Κι από τότε το παλικάρι ζει ευτυχισμένα, βλέπει ποδόσφαιρο και παίζει playstation, πίνει μπύρες χωρίς σταματημό, έχει κάνει πολλά λεφτά και πάει όπου γουστάρει... Πφ,το ξέρω αυτό το παραμύθι.Έχει τίτλο "Ο σύγχρονος σταχτοπούτος".
klainmaingr Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 από το κατούρημα εννοούσα ρε (μπύρες)πρόστυχο μυαλό αμέσως εκεί... Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :confused::confused: Ένα (διαολεμένο) μυαλό... χειμώνα καλοκαίρι..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 συλληπητήρια man...
aledjo Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 υπαρχουν κι'αλλες, μη στεκεσαι μονο σε μια....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 υπαρχουν κι'αλλες, μη στεκεσαι μονο σε μια.... δυστυχώς έπεσες πολύ έξω...
kostetos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Παντως παιδες 7.8 ο ζορμας...2.500 ψηφους ανεβηκε και τωρα ειναι στους 4.200!!
klainmaingr Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Μάλλον λέει για το insomniac's imdb conspiracy Tresh λάτρεψα το "παλαμάς" στο θέμα με το ps3 αλλα κλειδώθηκε.. damn it Εμπνευσμένο ;p edit: ok ok ...tHresh... (θρές; Είσαι ο θρές; )
slipknot Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Η χειρότερη μέρα της χρονιάς μου.. Δεν έμεινε πολύ για να τελειώσει και να ρθει η επόμενη.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Tresh λάτρεψα το "παλαμάς" στο θέμα με το ps3 αλλα κλειδώθηκε.. damn it Εμπνευσμένο ;p edit: ok ok ...tHresh... (θρές; Είσαι ο θρές; ) πρώτη φορά το άκουσες? γιατί ειναι κάπως παλιό (didn't get the edit )
klainmaingr Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 πρώτη φορά το άκουσες? γιατί ειναι κάπως παλιό (didn't get the edit ) Ακριβώς επειδή είναι τραγικά παλιό το λάτρεψα + την απάντηση του πόστερ που δεν ένιωσε "δεν είμαι ο παλαμάς"... Σοβαρά.. tresh = τρές thresh = θρές.. right? (to edit αναφέρεται στο σύνηθες λάθος στο nick σου ;p) Χρειάζομαι επειγόντως διακοπές... 01100010
Sellers Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Έχει κανείς υπόψην του κάποιο site που να χαρίζουν σκύλους? Θέλω να δοκιμάσω να μεγαλώσω ένα Λαμπραντόρ. Φαντάζομαι ότι όταν στα χαρίζουν δεν σου δίνουν και χαρτιά πιστοποίησης ε? (Ξέρετε ότι είναι καθαρόαιμο.)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.