FilipposMD Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Τι βλακείες(μετά συγχωρήσεως) είναι αυτές? Ένα είναι το απόλυτο τραγούδι. Ας πιω ένα redbull τώρα που το θυμήθηκα. Ναι, αλλά έχει και το πρώτο site ο καλλιτέχνης: Sakis biography Sakis borned and grown up at Germany ,for the reason that at Germany did not have a Greek school he came back at Greece and he studied for some years music. He study two years at the musician Odeon in the south Greece when he was 10 years old ant then he continued at Germany where he learned harmonium and harmony.
slipknot Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Όντως αυτά γράφει...πω αυτός πρέπει να είναι καλύτερος κι απ' τον Σάκη Τόλη.
ioanna_b Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 έχετε ακούσει κανένα άσμα αυτού του αγοριού, του κουκλιού του ζωγραφιστού..? πρόσφατα έμαθα την ύπαρξή του..ξέρω ξέρω θέλω σλαααπππ..:pp
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 ο Χριστός και ο Απόστολος (Γκλέτσος)! μα τα Παναγίδια βόδια δλδ!!! τι είναι τούτος?!
ioanna_b Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 δε το κατάλαβα..τι έχει το παιδι??μήπως δεν σου άρεσε το μαλλι ή μήπως η τρίχα κάγκελο?αμμμ το ύφος και το στήσιμο..έχω πέσει τανασκελα η γυναικα..
ioanna_b Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 και τώρα ένα ευθυμο αισιόδοξο τραγούδι αφιερωμένο στη φιλία..
insomniaK Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Έχω το δίσκο του Τζον Τίκη. Οι μέσα φωτογραφίες είναι καλύτερες...
ioanna_b Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 μην μου λες τέτοια αναστατώνομαι..θέλω να τις δω..
slipknot Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Το συγκεκριμένο είδωλο,έχει ξανα-postαριστεί στο παρελθόν.Ρίξτε μια ματιά σε αυτό το post και θα δείτε μπόλικο πράμα.
alexzzz Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Είμαι Γερμανία και ο δίσκος Αθήνα... Εντάξει ρε φίλε... αν βαριέσαι να πεταχτείς μια στιγμή μην μας μπριζώνεις πρώτα καλά- καλά!
klainmaingr Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Η πιο σύντομη ιστορία με ευτυχισμένο τέλος. Μια φορά κι έναν καιρό ρώτησε ένας νέος την καλή του: «Θα με παντρευτείς;» Εκείνη απάντησε: «ΟΧΙ». Κι από τότε το παλικάρι ζει ευτυχισμένα, βλέπει ποδόσφαιρο και παίζει playstation, πίνει μπύρες χωρίς σταματημό, έχει κάνει πολλά λεφτά και πάει όπου γουστάρει...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 την έχει κάνει λάστιχο επίσης
klainmaingr Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Απο πότε μαμούν μόνο οι παντρεμένοι; Εγώ ανάποδα τα ξέρω τα πράγματα ;p Συνήθως όταν παντρεύεσαι αρχίζεις να το ξεχνάς και τον κάνεις λάστιχο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.