CensoredX Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Απόψε λείπεις.. Μενιδιάτης.. (όχι δεν είμαι καψούρης..απλά μου ήρθε τώρα )Τελικά μήπως τα ελληνικά δεν είναι ΤΟΣΟ πολύ gtp? entit : Sexual harassment panda? Αποψε λειπεις και γω(στεναγμος καλλιτεχνη) κομματια γινομαι γλυκιααααααααα μου(γυρισμα τσιφτικο) ποναει η καρδιαααααα μουυυυ(γυρισμα πιο τσιφτικο) Σε σενα που χεις καψει μια καρδιαααααααα σε σενα που αφησες αυτον π'αγαπαααααα(αρχη λυγμου) αποψε μου λειιιπεις και θελω να πιωωωωωωω(κορωνα) γιατι δεν εχω σε ποιον να τα πωωωωω Μα ναι...ΔΕΝ ειναι gtp:p:p
slipknot Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Τι βλακείες(μετά συγχωρήσεως) είναι αυτές? Ένα είναι το απόλυτο τραγούδι. Ας πιω ένα redbull τώρα που το θυμήθηκα.
ioanna_b Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 το βιντεοκλιπ παντως ειναι για διεθνή καριέρα.. και το τραγούδι βεβαιως βεβαίως....λοολλ
slipknot Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Του πουρ Του πουρ Του πουρ Του πουρ Του πουρ Του πουρ Του πουρ Του πουρ σεξξξξξξξξξξ
ioanna_b Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 θα γίνω πρόστυχη τώρα..:pppp (Πως στο δια*λο μπορώ να βάζω κ εγώ βιντεακι youtube??)
slipknot Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Είμαι στην έκσταση μουυυυυυυυυυυ,είσαι αναμμένος τωωωωωωωρα. Αυτό είναι παλιό κι αγαπημένο,άξια διασκευή.
soturin Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 δεν θέλω να προσβάλω τα εγχώρια μουσικά τέρατα, αλλά υπάρχει μια νέα θρησκεία που λέγεται jon lajoie
slipknot Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 δεν θέλω να προσβάλω τα εγχώρια μουσικά τέρατα, αλλά υπάρχει μια νέα θρησκεία που λέγεται jon lajoie Χμ,πολύ καλό το νέο είδωλο,δεν τον γνώριζα τον τύπο. Τώρα όμως ήρθε η ώρα να ακούσεις λίγο αλήτικο γαλλικό hip hop.
alexzzz Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Χμ,πολύ καλό το νέο είδωλο,δεν τον γνώριζα τον τύπο. Τώρα όμως ήρθε η ώρα να ακούσεις λίγο αλήτικο γαλλικό hip hop. Έτσι όπως εγαμιόντουση το youtube σήμερα μόνο τον εαυτό μου να βρίζει ακούω...
slipknot Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Έτσι όπως εγαμιόντουση το youtube σήμερα μόνο τον εαυτό μου να βρίζει ακούω... Εμένα είναι ok το youtube.
alexzzz Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Εμένα είναι ok το youtube. Ξαναγράψε λίγο τι έγραψες αλλά πάτα το space να πάει το κείμενο δεξιά... αριστερά πάτησα μπουνιά την οθόνη και δεν φαίνεται τίποτα.
klainmaingr Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Αυτό το video εδώ και 2 εβδομάδες έχει αλλάξει τη ζωή μου... Σε ευχαριστώ jonlajoie... You are the sh!t! (you want some of this bitch? ;p)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.