Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Που υπηρέτησες ρε? Έρχεσαι και κλαίγεσαι εδώ στο insomnia για το στρατό? ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΣ?

Κοίτα, στους καταδρομείς δεν ήμουνα, αλλά τον τελευταίο μήνα είχα για επιλοχία έναν των καταδρομών. Περάσαμε υπέροχα :rolleyes: . Καλόόό παιδί. Κάτι σαν το βουλευτή, προσθέτωντας και πολλές απειλές για τη σωματική υγεία του άλλου.

Πραγματικά, κάπου εκεί που άρχιζε να λέει φλώρο το γιό του ανθρώπου, πίστευα πως θα πέταγε και κανένα "φέρτον εδώ να τον πλακώσω στις μπουνιές, να δεις πως θα στρώσει".

Καλός πολίτης πατριώτη, διαρκείας προλαβαίνεις να πάρεις να δεις το δίδυμο Μπενζα-Ζουραφσκι? :mrgreen:

Θιενκς. Μετά το στρατό, θα γίνω καταπληκτικός πολίτης, μην ανησυχείς καθόλου. Θα βγάλω όλα τ' απωθημένα μου :devil:.

Όσο για το διαρκείας, αύριο πρωί πρωί θα πάω και θα το παραγγείλω. Δε το χάνω το δίδυμο με τίποτα λέμε! B)

Δημοσ.

Καποιος που μενει εξωτερικο πρεπει να δηλωσει τη περιουσια του; Ειδα για το κτηματολογικο στις ειδησεις και εχουμε ενα σπιτι στην ελλαδα...πρεπει να γυρισει ο πατερας μου να το δηλωσει; :confused:

Δημοσ.

RoFL νταξ ο περηφανος με την γραβατα ολα τα λεφτα...

Φλωρια 4TW !!!

Tετοια βαρβατηλα δλδ δεν εχω ξαναδει...

Σκιαχτηκα!

Δημοσ.
νομίζω γίνεται και ηλεκτρονικά η δήλωση.

πως; ξερεις καποιο σιτε; αν και δε θελω να το κανω onlne μη κανω κανενα λαθος...απο το τηλεφωνο δε γινετε;

γινετε να δηλωθει το αλλο καλοκαιρι που θα ρθουμε; η εχει καποιο deadline;

thnx

Δημοσ.
πως; ξερεις καποιο σιτε; αν και δε θελω να το κανω onlne μη κανω κανενα λαθος...απο το τηλεφωνο δε γινετε;

γινετε να δηλωθει το αλλο καλοκαιρι που θα ρθουμε; η εχει καποιο deadline;

thnx

Πήγαινε http://www.ktimatologio.gr και δες. Μέχρι 30 Σεπτεμβρίου πρέπει να δηλώσεις, αλλά δεν ισχύει για όλη τη χώρα. Λογικά τα γράφει εκεί, μπες και δες.

Edit: Για κατοίκους εξωτερικού λέει μέχρι 30/12.

Δημοσ.
Πήγαινε http://www.ktimatologio.gr και δες. Μέχρι 30 Σεπτεμβρίου πρέπει να δηλώσεις, αλλά δεν ισχύει για όλη τη χώρα. Λογικά τα γράφει εκεί, μπες και δες.

Edit: Για κατοίκους εξωτερικού λέει μέχρι 30/12.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...