Επισκέπτης Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Ε, εντάξει, 89 χρονών ήταν ο άνθρωπος. Καλά τα πήγε (καλό σκορ έπιασε). Μια που ποστάρω, ν' ανακοινώσω και εγώ πως έχω (στην ουσία) απολυθεί από το στρατό και ως εκ τούτου επιστρέφω. Και παρακαλώ να μην ξαναναφερθούμε σ' αυτό το ζήτημα.
Snolly Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Cyanide & Happiness @ Explosm.net Νταξ, έχω λιώσει...
slipknot Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Ε, εντάξει, 89 χρονών ήταν ο άνθρωπος. Καλά τα πήγε (καλό σκορ έπιασε). Μια που ποστάρω, ν' ανακοινώσω και εγώ πως έχω (στην ουσία) απολυθεί από το στρατό και ως εκ τούτου επιστρέφω. Και παρακαλώ να μην ξαναναφερθούμε σ' αυτό το ζήτημα. Που υπηρέτησες ρε? Έρχεσαι και κλαίγεσαι εδώ στο insomnia για το στρατό? ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΣ?
FilipposMD Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Που υπηρέτησες ρε? Έρχεσαι και κλαίγεσαι εδώ στο insomnia για το στρατό? ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΣ?
soturin Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Καλός πολίτης πατριώτη, διαρκείας προλαβαίνεις να πάρεις να δεις το δίδυμο Μπενζα-Ζουραφσκι?
klainmaingr Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Και αν έρθει με το φτυάρι και το κουβαδάκι του; looooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool :lol::lol: Και να πούμε οτι στην παραλία δεν έχει και τοίχους :confused: Υ.γ: Πρέπει να απαγορευτεί επίσημα να δουλεύουμε τον Αύγουστο... Τα πάντα υπολειτουργούν και όλα θα ήταν καλύτερα αν παρέμεναν κλειστά... Μόνο οι μύγες δουλεύουν ful time..
poscaman Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Και που λετε,ενα κινεζικο εστιατοριο,για να προσελκυσει αγγλοφωνους τουριστες τωρα με τους ολυμπιακους αγωνες,αποφασισε να αναρτησει την ταμπελα του και στα αγγλικα. ετσι,μπηκαν σε εναν on line translator εδωσαν τα κινεζικα.... και πηραν τα αγγλικα....
soturin Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 φιλικό, μόλις σκόραρε η μπόλτον, ένας μακαν η κάτι τέτοιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.